Detta är inte hejdå

Kan inte fatta att jag inte ska gå sista året och ta studenten med er. Kommer sakna er så ofantligt mycket!!! ♥ Lova att vara kvar när jag kommer hem!!!


Angående placering

Har fortfarande inte fått reda på min familj, skola eller vart jag kommer att bo i 10 månader. Är såklart väldigt jobbigt att inte veta, det känns dessutom inte som att jag ska åka eftersom jag inte vet avresedatum eller någonting. Jag vill veta nu!!!

Jag har inte gjort något delstatsval, vilket betyder att jag kan hamna precis vart som helst i hela USA. De placerar oftast inte mitt i en storstad men såklart kan det bli så (vilket jag hoppas på) men det kan även bli en liten ort med mindre än 10 000 invånare. Bor idag i Malmö med cirka en kvarts miljon invånare så vet inte riktigt hur jag skulle klara mig på en bondgård eller liknande, men det blir såklart en utmaning, eller kanske till och med roligare! Jag har valt att inte ha några som helst förväntningar, och det var också därför jag inte gjorde ett delstatsval. Jag tror dessutom att det är familjen som är det viktiga och litar därför på att STS hittar en familj som jag trivs bra hos, oavsett hur stor staden jag bor i är.

För några dagar sedan fick jag hem papper om visumansökan, där det stod en amerikans adress och jag blev plötsligt väldigt uppspelt och trodde att denna adressen var till min områdesrepresentant (som ska bo minst två timmar i från utbytesstudenten). Adressen var lagd i New York och jag blev sjukt glad. Men efter ett tag började jag tänka på klimatet, vilket inte är så speciellt annorlunda från klimatet här, och då var jag inte lika glad längre. Vad jag vill ha sagt är alltså att det finns verkligen för- och nackdelar med allt! Jag får alltså låta ödet bestämma, och oavsett var jag kommer så ska JAG göra det till den bästa tiden i mitt liv!!!

Bucket List #03


Checklista

Var ett tag sedan jag bloggade men det har fortfarande inte hänt något roligt att berätta om. Har bara varit en massa förberedelser att fixa med, en jäkla massa till och med. Det är väldigt mycket som behöver göras innan man åker och jag har nu gjort det mesta!

√ Ansökan
√ Intervju/Prov
√ Personligt brev/föräldrarbrev
√ Samtliga lärares signaturer och omdömen
√ En maaassa andra ifyllda papper
√ Tuberkolostest
√ Läkarintyg
√ Avreseläger
√ Informationsmöte
√ Ett antal ifyllda papper till
√ Visumansökan
Hämta ut visum

Några förberedelser har dock inte gjorts menalt, och kan fortfarande inte fatta att jag åker!!!

RSS 2.0