28e november

Har verkligen ingen lust att blogga idag, har slitit med min matte hela kvällen och dagen har spenderats i skolan som vanligt. Har lovat mig själv att blogga varje dag men mycket roligare just nu blir det inte. Fick uppleva detention igår och idag, jag fick inte detention utan Faith hade det i hennes klassrum efter skolan. Herregud vad sträng hon var, haha, satt och skrattade när hon skrek åt en elev och sedan vände sig om och skrattade. Jag var inte den enda som skrattade dock, hennes elever som stannar kvar för läxhjälp skrattade också för de vet att hon inte menar allvar, men det gjorde inte stackarna i kvarsittningen!
 
Fick inte se mitt schema idag utan får ut det nästa torsdag. Vet i alla fall att jag kommer att ha någon sorts engelska, yearbook, economics och forensics som är typ som kriminilogi. Rätt så nöjd med de ämnena faktiskt. Längtar till nästa termin. Nya rutiner, nya lektioner och nya klasskompisar!

27e november

Har inget speciellt att skriva om idag. Matten är svår igen, litteratur är tråkigt, yearbook är roligt, historian flyter på. Imorgon ska jag till counselor office och se mina nya lektioner för nästa termin, vet redan nu några tror jag men berättar när jag är 100% imorgon!
 
Min områdesrepresentant kom på besök ikväll också, han frågade inte mycket dock utan pratade mest med Faith och Bill. De är vänner sedan långt tillbaka så han hade väl inga tvivel på att jag hade det bra här!
 
Imorgon är en ny dag. 

26e november

Kan börja dagens inlägg med att säga hur mycket jag älskar frukost, haha. Vill typ gå och lägga mig så att jag kan vakna och gå upp och äta frukost. Min frukost består av english muffins med honungsphiladelphiaost och reeses puffs med mjölk. Ibland skiftar jag dock och äter sausage biscuits och yoghurt. Kaffe och äpplejuice alltid! Intressant va? Såå gott.
 
Var tillbaka i skolan idag i alla fall som vanligt, galet att det bara är tre veckor kvar tills första terminen är över, det har gått så fort! Måste börja fundera på vilka kurser jag vill ta nästa termin, har ingen aning vad jag ska välja. Vet bara att jag inte vill läsa matte! Gick ut och sprang en runda efter skolan och gjorde sedan situps och annat medan jag tittade på 90210 på datorn, haha.
 
Började fundera på vad jag ska göra på min födelsedag. Det är bara två veckor kvar på onsdag!! Jag vet att vi ska ut och äta med hela släkten här i alla fall, troligtvis på Outback! Excited. Har inga förväntningar dock, vet att det inte kommer bli någon sång på morgonen med presenter, lussebulle och varm choklad på sängen. Men det blir nog bra ändå. Snackade med Odalyss om att jag borde ha fest, inte fest fest utan bara fest, haha. Så började vi snacka om vem jag skulle bjuda och det var skitsvårt, bjuder man någon måste man bjuda den andra också så jag kom upp i 25 tjejer och killar... Vet inte riktigt om hälften ens skulle vilja komma på ingen alkohol fest, haha. Så det får bara bli de närmaste tjejerna som går ut och äter eller något, blir nog bättre så.
 
Godnatt!
 
 

25e november

Lagade svenska pannkakor till frukost imorse (halv två på eftermiddagen), de är såå goda. Mycket bättre än amerikanska och det tycker Jordan också. Skypade med familjen och fick gjort lite historia, sedan kom Jeff, Kim och Kylie och Jennifer och Julianne över och åt och då busade jag och Jordan med småttingarna. Vi orkar inte leka med dem så vi säger att vi ska leka kurragömma och sen letar vi aldrig upp dem, haha, ja vi är taskiga. Men sen ber vi om ursäkt och så är alla glada igen. De kan leka med sig själv ibland faktiskt! Jag och Jordan har viktiga vuxensaker att ta hand om, haha!

Har pratat med Felicia i telefon i nästan två timmar ikväll. Felicia är i Alabama och har hennes blogg länkad i min meny om ni vill läsa hennes blogg. Vi snackade om lite allt möjligt och det fick mig att må lite bättre, inte för att jag mådde dåligt innan, men jag inser nu att saker jag tycker är jobbiga är jobbiga för henne med, vilket är skönt! Vi pratade alldeles för länge dock för nu är klockan mycket och Rebecka behöver sova. Kommer aldrig kunna sova dock för gick upp så sent idag. Måste i alla fall försöka för imorgon är det skola igen, yaaay.


24e november

Idag är det bara en månad till julafton! OMG. Längtar så mycket!!! Och om ni trodde att julpyntet slutade igår så har ni fel, har spenderat hela denna dagen med att fixa julpynt också. Vi satte upp två till julgranar inhomhus och sedan fixade vi varandan. Jag och Jordan hittade en massa lampor som var över och spenderade typ en timme med att komma på vad vi skulle göra med dem och sedan tog det lika lång tid att fixa, trodde Faith skulle bli orolig när hon hörde oss spika i trappan men hon var lugn med det, haha, så vi snickrade på! Älskar verkligen alla juldekorationer de har och hur de har olika "tema" till varje gran. Den stora granen är bara en massa blandade pynt, i granen i "mitt vardagsrum" hänger bara pynt gjorda av trä och granen nere i källaren har svart och rött tema med en massa coola pynt! Älskar julen. Jordan sover över här inatt igen, blir aldrig av med henne! Vi spenderade timmar med att bara ligga under granen och stirra upp, får inte gjort mycket historia med andra ord. Nu är klockan snart två på natten och vi vet inte vad vi ska göra så vi får väl sova. Godnatt!
 

Putting up the Christmas tree

 

23e november

Har inte gjort så mycket mer idag än satt upp en nästan 3,5 meter hög julgran! Det tog bara 6 timmar... Gren för gren och en jäkla massa förlängningssladdar! Så nu ligger jag och Jordan utmattade och tittar på youtube videor i timmar för vi har inget bättre för oss. Fick för oss att laga mat halv tio så då ställde vi oss och stekte cheese quesadillas. Vi var grymma! Nu borde vi sova, imorgon har vi tre till julgranar att sätta upp! Älskar att julen börjar tidigt här!!
 
Hälften av alla julgransprydnader!
 
Oh yes!!
 
Iiiihh så fint så att jag dör lite! 
 
 
 

22a november

Happy Thanksgiving!!!!
 
Idag är det den riktiga thanksgiving, och medan alla andra familjer träffas och äter god mat spenderade vi hela dagen i bilen på väg hem. Vi har ju firat thanksgiving hela veckan så det spelade inte direkt någon roll. 8 timmars bilresa tog cirka 12 timmar på grund av en massa stopp, haha. Vårt sista stopp var på Walmart, ikväll börjar nämligen black friday, den största rean på året skulle jag tro. Egentligen börjar det inte förrän efter midnatt och håller på hela natten och hela fredagen men på Walmart började det tidigare och det var fullproppat! Fick se en massa väldigt märkliga människor!
 
Nu sitter jag och försöker ha tålamod med att klicka runt på Abercrombies hemsida, den är överbelastad på grund av rean! 40% på allt så jag passar på att köpa dyr vinterjacka. Erbjudandet gäller bara mellan midnatt och 6AM så var tvungen att passa på utan att konsultera med chefen (mamma), lägger ett sött mejl till henne nu så att hon förstår... jag sparade faktiskt 88 dollar!!! En tidig födelsedagspresent kanske? Hon vill väl inte att jag ska frysa ihjäl här? Det är faktiskt väldigt kallt nu. Puss älskar dig mamma, du är bäst. Pappa också. Så tacksamma för er. Nu ska jag sova, imorgon ska vi julpynta, yaaaaay!
 
Är tacksam för alla underbara människor jag har fått chansen att träffa!!!!

21a november

Jordan har redan berättat för er om vår dag idag, kan det bli tydligare? Haha! Ni kan förstå att jag har problem med att förstå hennes sms... haha. Knasig unge! Det var ännu en bra dag i alla fall, åt ännu mer rester!! Thanksgivingmat är faktiskt väldigt smaskigt. Vi gjorde även lite pyssel, nämligen kalkonmuggar. Klippte och målade kalkoner och satte dem på muggar som vi fyllde med choklad och nötter och sedan satte vi dit vår "thankful"-lista, 10 saker man är tacksam för. Sedan läste vi upp dem under middagen. Vi hade även läsning som Jordan berättade om. Det var Julianne som hade anordnat det och hon hade tjatat om det hela veckan. Så fastän ingen ville så var vi tvugna att sitta ner och läsa. Men Julianne var inte nöjd för det, för vi uppförde oss inte, haha. Hon ville att läsningen skulle vara perfekt och vi förstörde den! Stackare... känner igen mig så mycket i henne ibland. Som när vi ska spela spel på julafton vilket aldrig blir av... Det är 5 år mellan Julianne och Jordan precis som med min syster och jag förstår nu vad Micki har fått stå ut med... är på Jordans sida varje gång de bråkar haha, tänk att jag var så jobbig också. Förlåt! Men hon är söt ändå och det var förhoppningsvis jag också!
 
Min fisk!!!
 
 
 
 

20e november

Idag tog vi det bara lugnt efter en utmattande gårdag på Disney World. Fick gjort lite historia och avnjöt en god middag (thanksgivingmatrester). Vi tog en sväng förbi några affärer också men köpte ingenting, duktigt va? På kvällen åkte vi förbi ett hus i deras område som hade huuur mycket julbelysning som helst!!! Ser inte ut att vara så mycket på bilderna kanske, och det finns säkert folk som är ännu värre, men ändå!
 
 

Hi it's Jordan the sexy beast american sister

well this is jordan, rebeckas host neice. shes my sexy beast sista! yea, and yall dont get her back, and if you do tehn you get me too! good luck with that foreigners! im from america! narwals they are narwals narwals just dont let them touch your balls! swimmin in the ocean cuz they are so awsome. what are you stupid, red eye flashes twice. yeah i gess you have to translate this! today im ganna be rebecka on this blog thing! today we got woke up by my annoying sister, they said they were going to the store and junk. so we laid in bed on our phones for a while because we are nerds:P then when we got up we went to the closed in porch and tried to catch a lizard! we FAILED!!! so yeah forget that. then we ate pancakes for breakfast! ive had sweedish pancakes by the way (btw) and they are a million times better than american pancakes!! yall are lucky!! :) well then we attemted to fish out by the cannal in the backyard. well, we were out there for 3 hours and caught NOTHING!! so we went in and ate lunch. rebecka thinks i eat weird things;P so after that we had "reading time!" it was cra cra!! (crazy)! we had to go for a car ride after that:/ eww ! we had a boring day but im determined to make this long! we went on a walk and i learned yalls school dance! coolitastic;) we tried to fish agian and bbeckks caught a big fish and she completly flipped out, it was halariouse!! i cant spell by the way. now im blogging! fun right;) im going to come visit sweeden one day so watch out! if you see some crazy sexy girl walking down the street dancing, well that would be me! rebecka got stuck with the craziest family in america, what luck;P anyways shes stalking me now so byeee!!
 
LANDSHARK!
 
 

19e november

Idag spenderade vi hela dagen på Walt Disney World!!! Klockan åtta var vi redan inne på Animal Kingdom och sedan åkte vi vidare till Magic Kingdom. Det var superroligt!!! Det var dock myyycket kallare än vad vi trodde, Jordan trotsade vädret med shorts men ångrade sig rätt så direkt. På Animal Kingdom åkte vi safaritur typ och fick se en massa djur som jag aldrig har sett förr! Vi åkte även en massa roliga attraktioner och lika så på Disney World. Bill och Bonnie (Faiths föräldrar) var jättesnälla och ordnade biljetter till oss och de är så trevliga och pigga och glada. De är båda cirka 80 år (Bills 80 årsdag var igår) och ändå orkade de vara borta och gå hela dagen! Låter bilderna tala för sig själva! Hade i alla fall ännu en superbra dag!




 
 
 

18e november

Idag firade vi thanksgiving! Eller vi åtminstone åt thanksgivingmat. Vi pratade aldrig vad vi var tacksamma för och sånt, tror att vi ska göra det på torsdag. Det var i alla fall vääääldigt mycket god mat, kalkon såklart och sedan var det mest en massa casseroles, typ "lådor", haha, vet inte hur man översätter det. Vissa saker var godare än de andra men det var samtidigt väldigt spännande att prova en massa nytt. Till efterrätt var det peanutbutter pie!
 
Cinnamon apples
 
Kalkooon
 
Green bean casserole (jättegod), gravy, sweet potato casserole (sötpotatis är inte gott och kommer aldrig att vara) och potatismos.
 
Onion gratin, stuffing och oyster casserole. De var alla lika lagom goda! Stuffing var det som man öser in och ut ur kalkonen.
 
Min fina tallrik, smakade allting! Längst ner ser ni även cranberrysauce och en crossiant till vänster. 
 
Sen tog vi en paus och fiskade! När Jordan la ifrån sig sitt fiskespö fick hon napp och fiskespöet drogs ner i ån, haha. Ån och bryggan är förresten i deras trädgård, jättemysigt.
 
Tillslut fick vi upp fiskespöet och fick en catfish på köpet!
 
Muuumsig efterrätt!!!

17e november

Igår var testa nya grejer-dagen. Vi började vår roadtrip redan klockan sju och stannade för frukost på McDonalds. Testade något helt nytt, nämligen bacon, egg, cheese mcgriddles. Typ som en hamburgare med allt det där i, fast brödet var amerikanska pannkakor typ, med sirap I. Märkligt men väldigt gott! För lunch stannade vi på Cracker Barell och där åt jag chicken and dumpnings med macaroni and cheese. Väldigt gott det också!!

Vi var inte framme här förrän halv sex så det tog ett tag. Faiths föräldrar är hur söta och trevliga som helst!!! Vi åt slappy joes när vi kom hit, vilket är hamburgare fast med rinnig köttfärs istället för en biff. Mums! Jag bad även bordsbön för typ första gången i mitt liv! Alla nya saker var alltså väldigt lyckade, haha. Nu har jag testat dem också.

Just nu ligger jag och Jordan fortfarande i sängen och är för lata för att gå upp. Men snart måste vi för jag anar att det är rätt mycket som måste fixas till thanksgiving maten!!! Är så förväntansfull för detta!


16e november

Ååååååååååååhhhh!!!! Är helt tagen av Breaking Dawn Part 2, kan inte tänka på något annat! Vill inte avslöja något men herregud så bra den var! Satt och applåderade, skrek, hejade och skrattade i biosalongen, det var helt galet. Perfekta avslutet och den bästa filmen av alla. Sitter just nu och lyssnar på soundtracket och drömmer mig bort till Edward-Bella-kärlek.
 
Åkte med Odalyss och Mallory till Olive Garden innan, mums fillibabba. Deras bröd, jag dör. Hade kunnat äta det varje dag! Hade knytkalas i 4th period idag också, några hade tagit med sig mat och kakor till lektionen men jag ville spara mig till Olive Garden så jag snodde bara lite kaka från Nicks tallrik. Fick smaka Odalyss brownies som hon hade med sig till skolan idag också, de smakade som en liten bit av himlen. Hon hade inte bakat dem från scratch dock, men svingoda var de i alla fall.
 
Är nästan färdigpackad, resten får jag packa imorgonbitti. Behöver sova nu för måste gå upp sex imorgon. Ingen vila här inte, får sova i bilen. Är i alla fall supertaggad på att åka till Florida, ska bli skönt att komma ifrån livet här lite, fastän det hade varit kul att hitta på saker med mina vänner under lovet. Förhoppningsvis är vi hemma på torsdag men det kan bli så sent som på lördag också. Har lovat mig själv att hålla mig utanför killproblem under hela veckan i Florida, jag ska bara slappna av! (Och göra historia). 

Nick är nöjd med sin pizza!
 
Mallory älskar bröden lika mycket som jag gör!
 
Först i kön till Breaking Dawn part 2!!!!! Mallorys mamma var nästan mer excited än vad vi var!

15e november

Sitter idag på golvet och bloggar. Håller på att packa inför lördag samtidigt som jag lyssnar på musik, twittrar och funderar på om jag ska göra min matteläxa. Har ännu ett dumt prov imorgon och vad vi håller på med nu är skitsvårt så det kommer nog inte gå så bra för mig imorgon. Imorgon är i alla fall sista dagen i skolan sen är det Thanksgiving lov! På lördag morgon åker jag, Faith, Jennifer, Jordan och Julianne till Faiths föräldrar i Orlando, Florida. Thanksgiving ska vi fira redan på söndag även om det egentligen inte är förrän nästa torsdag. På måndag eller tisdag ska vi till Disney World, yaay! 
 
Är väldigt excited inför imorgon också, Breaking Dawn part 2 på bio!!!! Jag, Mallory och Odalyss ska först till Olive Garden och sen ska vi se filmen, är såååå förväntansfull. Hoppas den är bra som alla säger!! (Dumma USA är efter Sverige med premiären, hur hände det liksom??) Får väl ta tag i min matte nu då så att jag får godkänt imorgon... Trevlig helg för er där hemma som måste gå i skolan nästa vecka, hihi.
 
Hade tid för en joggingrunda idag också! Fysträningen var inställd på grund av dåligt väder.

GRATTIS BÄSTA SYSTER!!!

Får väl ge dig ett inlägg också, fastän du fick värsta fina samtalet. Stort grattis och massa pussar och kramar. Saknar och älskar dig ♥
 
 

14e november

Idag hade några killar så kallad "signing" efter skolan vilket var lite coolt. Tre killar (en av dem var David) signerade med universitet för deras sport, i detta fallet baseball. Där var fotografer och derar föräldrar och tränare pratade lite om dem. Ganska häftigt att de har blivit utvalda och fått full scholarship till college, precis som på tv!! En av killarna, Clint är riiiktigt duktig, han förväntas skriva kontrakt värt en miljon dollar innan han tar studenten, galet!
 
Tog en promenad när jag kom hem från skolan för att ta lite höstbilder. Tyvärr är jag lite sent ute, haha, alla löven är typ borta, men ni får åtminstone bilder på mitt neighborhood, inte så spännande som man kan tro. Lägg märke till alla backar... anledningen till att jag inte orkar springa fram och tillbaka så ofta, haha.
 
David längst ut till vänster och Clint i mitten.
 
Kände för att visa min höstoutfit idag, haha, kände mig väldigt höstig! Jag behöver vantar förresten, kallt!!!
 
Utsikten från vår veranda.
 
En ekorre.
 
"Mitt" hus.
 
Slutet på gatan, har aldrig vågat gå in så vet inte vad som är bakom. Troligtvis mer skog, haha.
 

13e november

Försöker komma på något speciellt roligt som hände idag men jag har faktiskt ingen aning. Skola som vanligt, alltid lika roligt! Själva skolarbetet är inte så roligt nu längre dock, i början var allting nytt och spännande, så är det inte längre. Nu är det det sociala i skolan som är det roliga!

Eftersom jag inte har mycket mer att säga ägnar jag detta inlägget åt att säga ett STORT GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA ANDREA!!!!! Det är fortfarande hennes födelsedag här så jag får fortfarande lov att gratulera henne! Hoppas du hade en jäääättebra födelsedag. Pussar och kramar!!


12e november

Idag gick jag och Odalyss upp och gjorde amerikanska pannkakor med sirap och nutella till frukost! Vi var inga mästerkockar precis men det blev faktiskt riktigt gott. Tre pannkakor kan man överleva nästan hela dagen på! Runt två åkte vi till Brianas hus och sedan åkte vi allihopa till ett köpcentrum. Det var jag, Odalyss, Briana, Ola och två tjejer som heter Bianca och Melanie. Shoppade några fina saker, men ingenting som jag behöver egentligen, haha, så är det alltid. Fick i alla fall köpt mig ett par vinröda byxor, har bara mina jeans och svarta byxor att ha i skolan så behövde verkligen ett par nya byxor! Efter att vi ätit kinamat åkte vi hem igen. Gud vad jag älskar att åka bil om kvällen och lyssna på hög musik, nästan det bästa som finns. Vi hade fest i bilen, haha, med svensk festmusik. Alla älskar Swedish House Mafia, så stolt över att vara svensk, haha!!
 
Så här ser det ut när vi försöker baka!
 
Odalyss, Bianca, Briana, Ola och Melanie
 
Hatar min dator just nu..!! Dumma bild
 

11e november

Har lovat mig själv att blogga om varje dag så även om jag redan har berättat lite vad jag gjorde igår så får jag ändå berätta lite nu också.
 
Efter att jag gjort lite historia, packat väskan och ätit middag åkte jag till Odalyss för sleepover. Vi åt choklad och kollade på film och fick killbesök, haha. En kille som hon snackar med som heter Spencer och hans kompis JD kom över och kollade film med oss. Blev lite awkward för jag och JD blev femte hjulet, haha. Så jag gick ut för att träffa Braxton en stund istället för han bor precis bredvid Odalyss nästan. 
 
Klockan var halv ett när jag och Braxton satt i hans bil och bara pratade, enligt lagen får man inte vara ute efter tolv om man är under 18. Tror ni inte en polisbil kör förbi?!?? Har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv, haha. På tillbaka vägen stannade polisbilen, lös med ficklampa och rullade ner rutan. Det var en kvinnlig polis men jag var lika rädd för det. Hon frågade vad vi gjorde och om vi bodde här. Braxton sa att jag bodde i Odalyss hus och sen frågade hon om han var min pojkvän. Av ren reflex sa jag ja, haha, var rädd att hon skulle göra någonting annars. Sen sa hon hejdå och körde iväg. Tror jag, kommer inte ihåg exakt. Hon berättade även att hon hade sett någon springa iväg från någonstans men Braxton sa att det inte var vi. Tänk vad som hade hänt om hon hade ringt Faith eller något, tänk om jag blivit hemskickad! Bara för att jag satt i en bil på en helt vanlig lugn gata! Det är Amerika det... stackars ungdomar som behöver leva här, haha. 
 
Mer spännande än så blev det inte, men det var lagom spänning för mig, haha!!! Förlåt mamma och pappa... 

10e november

Igår spenderade jag hela dagen med att titta på Jordans softbollturnering! Lunch subway och middag pizza, maten var höjdpunkten på dagen fastän det var väldigt roligt att se Jordan spela, men det varade lite för länge... Frös dessutom ihjäl så kallt det var när solen gick ner. Ett tag satt vi i bilen bara för att värma oss, haha. Sista matchen spelades inte förrän halv elva på kvällen på grund av förseningar, snacka om att vi var trötta. Hoppade direkt i säng när jag kom hem! 
 
Idag har jag bara sovit, dammsugit källaren och jobbat på min historia. Ska snart åka till Odalyss för sleepover och imorgon väntar shopping, så troligtvis blir det inget blogginlägg förrän imorgonkväll. Så skönt att vara ledig imorgon. Happy Veterans Day!
 

9e november

Idag var det pizzaparty på yearbook lektionen, mums mums!!! Efter skolan åkte jag hem och tittade på Ellen show sedan åkte jag, Faith och Jennifer direkt till Tokyo för att äta ännu mer mumsig mat, älskar japanskt! Sen lämnade de mig på fotbollsmatchen. Idag var den sista fotbollsmatchen för säsongen, alltså den absolut sista matchen för alla seniors. Det var många som grät efter matchen, haha, gulligt. Min dumma mobil dog så kunde inte ta så många bilder, tänkte ta bilder med spelarna när vi gick ut på planen efter matchen men så blev det inte. Det var i alla fall sviiiiiinkallt, typ 6 grader!! Hade på mig tjocktröja och skinnjacka men hjälpte inte mycket, jag kunde inte känna mina fötter. Måste nog införskaffa mig lite mer vinterkläder.
 
Imorgon ska jag och Faith åka till Jordans softbollturnering i Jefferson och vi kommer troligtvis vara borta hela dagen. Vi åker här ifrån klockan nio i morgonbitti så ska försöka få lite sömn nu!
 

8e november

Idag var en riktigt rolig dag i skolan, djungelvrål säger jag bara. Under första lektionen kastade jag en till Kyle och Mitchell, deras reaktioner, jag dör!!! Sen ville alla andra smaka också, och det var en massa som smakade under dagen. De flesta spottade ut den direkt och de flesta gjorde konstiga grimaser, haha. Hoppades att David skulle dö eller något men han gillade det, wtf, inte reaktionen jag hoppades på! Var faktiskt två andra som tyckte om det också, annars var det bara sura miner.
 
Ringde Louise imorse och gratulerade henne på födelsedagen! Känns inte som man är på andra sidan jordklotet när man pratar utan som om vi båda är hemma i Sverige. Hon verkade ha en väldigt bra dag i alla fall så är glad för hennes skull, och imorgon ska de ut och partaja! Är glad att jag inte hade kunnat följa med ändå för annars hade jag varit lagom avundsjuk just nu! På tal om det, är väldigt frustrerad på reglerna idag. Har blivit bjuden på två fester denna helgen och vill sååå gärna gå. Frågade Faith i hopp om ett ja, men hennes svar var: jag måste prata med föräldrarna. Yeah right, tror inte det va, haha. Åh vad jag hatar reglen att man inte ens kan vara i närheten av ungdomar som dricker, vill inte bli hemskickad men önskar att jag åtminstone hade kunnat gå! 
 
Fysträningen idag var tusen gånger jobbigare än i tisdags, usch. Skulle egentligen inte gå men så skulle en av Faiths elever Kelsey gå och hon är jättetrevlig så vi gick tillsammans. Vi sprang först till den amerikanska fotbollsplanen som var en bit, sen gjorde vi lite sprinter och styrka och sedan sprang vi en mile på tid. Inte nog med det så sprang vi upp och ner för läktarna också, fy säger jag bara. Mina ben kommer värka imorgon! Sen skulle vi ju springa tillbaka också... Kom halvvägs sen hoppade jag in i Braxtons bil när han körde förbi, haha.
 
Den internationella krama en utbytesstudent dagen var inte så lyckad, fick inte en enda kram!!! Förutom en från David men hans räknas inte. Tror inte folk var tillräckligt upplysta, haha... Nu ska jag se Grey's yay!

GRATTIS BÄSTA VÄN!

 
GRATTIS BÄSTA VÄN PÅ DIN 18-ÅRSDAG!!!! KAN INTE FATTA ATT JAG MISSAR DIN FÖDELSEDAG, VI HAR I PRINCIP SPENDERAT VARJE FÖDELSEDAG TILLSAMMANS! SAKNAR DIG OCH ÄLSKAR DIG MASSOR, SÅ SJUKT MYCKET MINNEN VI HAR TILLSAMMANS. HOPPAS DU FÅR EN HELT FANTASTISK FÖDELSEDAG, TÄNKER PÅ DIG. LOVE YOU BESTIE! ♥♥♥♥♥♥♥
 

7e november

Dagens höjdpunkt, nej, veckans höjdpunkt: ett stort paket på posten!!! Blev så glad och slet upp det så fort jag kom in genom dörren. Marabouchoklad och djungelvrål, lite annat godis och en massa svenska tidningar!! Tack tack igen så jättemycket min favoritfamilj i Stockholm! Imorgon ska det djungelvrålas i skolan!
 
Annars har jag bara varit i skolan som vanligt idag, pratat med min kära mamma i skolkorridoren efter skolan. Fick några konstiga blickar från folk som gick förbi haha. Jag har världens bästa mamma, ingen tvekan.
 
Oj, juste Obama vann ju... Inte många glada tweets om det precis. Men jag är lika glad ändå, hoppas han gör ett bättre jobb dessa kommande 4 åren. 
 
Imorgon är det "International hug an exchange student day", haha. Men inte bara det, imorgon är en väldigt speciell dag för en annan anledning också... ♥
 

6e november

Sitter just nu i min fåtölj med presidentvalet på tv, datorn i knäet, filt över fötterna och M&M's som sällskap. Såklart är valet väldigt stort och jag försöker hänga med men jag har inte riktigt någon åsikt. Känner ingen som röstar på Obama, haha, så har nog fallit lite för grupptrycket så hoppas att Romney vinner ikväll. Obama har bara gjort ekonomin värre och de orkar inte mer ytterligare 4 år. "If you voted for Obama last year to prove you're not a racist, then vote for Romney today to prove you're not stupid". Haha, så låter det här ungefär. 
 
Har lärt mig något väldigt viktigt om valet idag, det kanske var självklart men hade ingen aning faktiskt! Rösterna räknas efter stat och varje stat har olika många "röster" beroende på hur stor befolkningen är, tex så har Georgia 16 och Kalifornien 55. När jag först fick höra det lät det väl rimligt, men sen så berättade Faith och Bill att om 51% röstar på Obama och 49% på Romney så går alla röster i den staten på Obama. Alla de som röstade på Romney räknas alltså inte. Väldigt orättvist tycker jag!!! 
 
Tittar samtidigt på aftonbladets hemsida för förstår den bättre än alla siffrorna på tv:n, haha. Men aftonbladet är väldigt uppdaterade kan jag säga så det funkar lika bra! Ganska häftigt ändå att jag får vara med om ett presidentval och min twitter är överbelastad, haha, de flesta ungdomarna är väldigt involverade i valet även om alla inte kan rösta!
 
Fysträningen idag gick bra förresten, förutom att jag var den enda som var äldre än 13 år... haha. Vi hade träning tillsammans med killar och jag kände ingen, vilket var bra men inte heller några tjejer, alla var åttonde eller niondeklassare! Detta var ju bara fysträning vilket är frivilligt, så de äldre tjejerna som jag kommer spela med sen spelar redan i klubblag så de går inte på fysträningarna. Så jag vet inte riktigt om jag ska fortsätta gå, men i så fall måste jag bli bättre på att ta tag i att gå ut och springa! 
 
Alla amerikanskfotbollskillarna hade träning bredvid (pinsamt!!!!), men som tur är såg jag inte Mitchell och Braxton och några andra jag känner förrän i slutet på träningen, förhoppningsvis hade de inte sett mig innan! Och när jag vinkade tittade jag inte var jag gick utan trampade rakt ner i lera... Yay me!
 
Tillbaka till att titta på valet, vet inte hur länge jag kommer orka titta dock...
 
 

5e november

Mina inlägg börjar bli tråkiga, haha, allting är "som vanligt" nu så har knappt något nytt att berätta. Var väldigt flitig idag i skolan kan jag i alla fall berätta! Fick klart all min matteläxa, engelskaläxa och skrev klart en hel "standard" på historian! På yearbook lektionen idag tittade jag på Eva och Adam filmem, åh vad den var bra när man var liten, den fick en verkligen att tänka på Sverige! Alla avsnitten och hela filmen finns på youtube, awesome!

Imorgon börjar fysträningen för fotbollen. Vet inte riktigt om jag ska vara rädd eller inte, har hört att den inte är så jobbig men man vet aldrig... Jag vet i alla fall att jag verkligen behöver träningen så det skadar inte!! Önska mig lycka till, kan behövas!


4e november

Fick sova en extra timme idag! Blev ändå tidig uppgång då vi körde härifrån redan klockan tio mot IKEA! Hann även skypa med mina kära fastrar och kusiner från Stockholm, roligt roligt, blir så glad över att se att alla mår så bra!
 
IKEA var en upplevelse även om jag redan varit där tusen gånger, visste inte att allting var på svenska, haha, såklart stod det vad sakerna var på engelska men alla namn som "Billy" och "Smaka" var på svenska! Så emellenåt fick jag översätta. Fick i mig svensk äpplekaka i alla fall och en massa svenska choklad och kakor. Tyvärr inga marabou, fick nöja mig med IKEAs märke. Vi fick även tag på lingonsylt så nu blir det snart köttbullar igen! De hade även julmust, ååååh vad gott säger jag bara. Det tyckte Jordan också! Jennifer kunde inte bestämma sig om hon tyckte det var gott eller inte, haha.
 
IKEA var en succé i alla fall, Faith shoppade loss och satt och bläddrade igenom katalogen hela vägen hem och sedan i soffan framför tv:n och ropade till mig: Åh, jag hittade något som jag missade, vi får åka dit igen! Förhoppningsvis ska vi dit när de serverar svenskt julbord! En riktigt bra dag har det varit helt enkelt.
 
Atlanta skyline!
 
  

 

3e november

Hela dagen har spenderats med att titta på Georgia vs. Ole Miss matchen, promenerat och ätit. Matchen var sjukt mäktig, kan inte säga mycket mer än så. Arenan var helt galet stor! Matchen var sådär, de var rätt dåliga i början men de vann tillslut med 37-10. Det tråkiga är att matchen är så lång pågrund av alla tv-reklamer, en period är 15 minuter och där är 4 perioder, men ändå tar matchen cirka 5 timmar!! Jag skojar inte, matchen började 15.30 och slutade 20.30. Det är så klart avbrott under matchen också, de stoppar klockan ofta och bandet och annat trams ska spela i pauserna, haha. Men det var en upplevelse, verkligen. Superkul! Innan vi åkte hem stannade vi och åt på the Varsity som är en restaurang som bara finns i Georgia. Maten där är fettig precis som alla andra restauranger här men ändå är den väldigt populär, och för att äta där måste man ha hatt... Kan berätta för er att jag bara hade på mig den under fotot, sedan åkte den av!
 
Georgia Bulldogs är University of Georgia's fotbollslag om jag inte berättat det och skolan hade homecoming denna veckan så i halvlek kröntes kungen och drottningen. 
 
"Cindi - thanks for marrying me". Gulligt.
 
 

2a november

Igår fick jag äntligen sova med duntäcke! Sov så skönt att jag inte hann blogga för jag ville bara sova. Min fredag var inte jättespännande ändå, alla var upptagna och David avbokade i sista sekund så jag spenderade kvällen med att spela kort med Faith. Vi spelade med kortleken jag köpte med mig från Sverige med svenska fraser på så vi hade lite svenskundervisning också!

Början på skoldagen igår var inte super heller precis, fick hemlängtan helt utan anledning vilket förstörde hela dagen. Har inte känt så innan men jag antar att det bara kommer ibland. Det blev bättre tillslut i alla fall och jag vet nu att jag klarar mig alltid oavsett vad! Skoldagen fick ett rätt så roligt avslut när Nick gjorde så att jag fick "kvarsittning", haha. Vet inte om jag har berättat det men vi har nya platser varje lektion för vår lärare sätter ut våra namnskyltar annorlunda varje dag. Så igår när jag kom in i klassrummet och såg att jag satt långt ifrån Nick så tittade jag på honom och han på mig och sedan gestikulerade han att jag skulle byta namnskylt för han satt brevid Anthony, haha. Så det gjorde jag vilket inte slutade så bra, haha. Som tur var fick jag Nick med mig så han fick stanna efter fem minuter och städa med mig, haha. Sucks to suck! Är så glad att jag och Nick har blivit så bra kompisar.

Nu sitter jag i bilen på väg mot Georgia matchen. Den börjar 3.30 vår tid här så, mamma och pappa om får in kanalen igen så kan ni leta efter mig!


1 november

Vet inte riktigt vad jag ska blogga om idag. Förutom att det redan är november!!! När hände detta? Fattar inte hur snabbt tiden går, riktigt sjukt. Det är svinkallt här om morgnarna när vi åker till skolan, typ 5 grader! Sedan är det varmt så man svettas inne i klassrummen och när man kommer ut från skolan igen är det cirka 18 grader. Om ni ville veta det.
 
Mitt matteprov jag hade idag var inte så svårt, jag hoppas det gick lika bra som det kändes. Har äntligen tagit tag i min historia också, åtminstone börjat, haha. Tittade på CMA en stund också men orkade inte sitta uppe och vänta på Taylor Swift, typ den enda jag vet vem det är. Tänkte vara lite "cool" och kolla eftersom country är typ det enda folk lyssnar på här men det höll inte riktigt.
 
Nick frågade mig i skolan idag om olika amerikanska saker jag har ätit. När jag sa att jag aldrig ätit peanutbutter and jelly sandwich sa han att han skulle göra en till mig och ge till mig på lunchen, haha, tvivlar att han kommer göra det. Sen frågade han om jag hade smakat pizza? Hallå, dude that's italian... dumma amerikanare. Nu ska jag krypa ner i min kalla säng och försöka somna, har fått riktigt dåligt med sömn denna veckan!

31a oktober

Happy Halloween!!

Har faktiskt inte märkt av halloween så jättemycket. Kanske för att min värdfamilj inte är så mycket för halloween. Läskigt hur lika de är min riktiga familj, haha. De spelade halloweenmusik i affärerna igår och det har en heeel avdelning med halloweensaker. Folk klär ut sig i skolan också men det gjorde inte jag, haha, hade inget att ta på mig. Vad som är annorlunda är dock att man klär ut sig till precis vad som helst, det behöver inte ens vara läskigt. Hemma så klär alltid ut oss till häxor eller liknande medan folk här var utklädda till allt möjligt.

En annan stor skillnad är trick or treat. Här firar man ju inte alla-helgona utan bara halloween som är den 31a och det är då man går trick or treat. Och nästan alla "barn" gör det, alltså även om man är 18 bast!!! Hade aldrig tagit på mig något och gått runt och tiggt godis som artonåring, haha! Odalyss och Hannah frågade om jag ville gå med dem och det ville jag ju såklart ändå, haha, men Faith eller Bill kunde inte skjutsa mig så missade tyvärr den möjligheten. Eftersom vi bor i ett väldigt glest område så kom det heller inga söta barn hit vilket var lite tråkigt. Men det kom förskolebarn till oss idag i skolan och sjöng och fick godis, haha, såå söta. Visste inte om jag fick ta foto på dem så jag smögfotade, hihi.

Har fått önskemål om bild på David och det får ni inte, haha, ifall någon amerikanare skulle hitta min blogg. Då blir det väldigt pinsamt! Kanske när han går med på det så kan ni få en bild!


RSS 2.0