29e januari

Idag hade jag fotbollsträning som vanligt efter skolan. Åkte sedan snabbt hem efter det och tog en snabb dusch och fick lite plugg gjort innan det var dags att åka tillbaka till skolan igen för fotbollsbankett. Kan inte riktigt kalla det bankett kanske, mer knytkalas i skolkafeterian. Men det var roligt ändå, fick umgås lite med laget, vilket för övrigt är ett gäng härliga tjejer!! Fick skämma ut oss lite med att bli framkallade och uppropade. Åt god mat och kakor och tårta och betalade medlemsavgift sen var det det. Stannade dock kvar och tittade på basketmatchen, vilken var sjukt jämn och riktigt spännande i slutet. Och vi vann till slut vilket resulterade i glädje hos vår student section som bestod av typ femton elever plus mig. Inte den största med andra ord, men det är inte så många som går på basketmatcher på tisdagar. Kände inte riktigt någon så bra som var där men jag gick ändå och ställde mig där och pratade. Har verkligen blivit sjukt mycket modigare och framåt sedan jag kom hit! Imorgon har jag prov i government, woops har inte pluggat. Svårt att plugga när snapchat är en så sjukt mycket roligare kvällsunderhållning!

28e januari

Tillbaka till skolan igen. Bara denna veckan och tre dagar nästa vecka sen är det långt lov igen! Idag på forensics lektionen tittade vi på en video hur en obduktion går till... fy fan säger jag bara! Efter skolan hade jag fotbollsträning som vanligt, roligt som alltid! Åkte inom och tog ut pengar för måste betala mitt "fotbollsmedlemskap" imorgon. Det är inte billigt att spela fotboll i tre månader. Får dock hoodie, långarmad tröja och lite andra saker också!
 
Har spenderat kvällen med god middag och forensics plugg. Usch vad det är svårt och ibland inte speciellt intressant... Nu är det Grey's och lite chokolad!

27e januari

Idag satte jag klockan på 5 för att gå upp och skypa med hela släkten hemma i kyrkan. Felicias dop var idag och jag ville inte missa det! Det första jag såg när vi började skypa var min präst, haha, så fick prata en stund med honom också! Dopet var superfint, så är glad att jag kunde vara med på ett och annat sätt. 
 
Gick och la mig sen igen för behövde mer sömn! Gick upp senare och då gick vi ut och åkte "pulka". Lekte lite annat med Julianne och sen packade vi för att åka hem! Road tripen hem tog inte så lång tid och vi stannade även på ett Krystal, som är ännu ett snabbmatsställe, som är kända för sina "små" hamburgare. Vilket betyder att man kan äta fler... 
 
Var hemma runt halv sex och halv sju skulle jag vara hemma hos Mallory för hennes födelsedagsmiddag. Fick lasagne och tårta och pratat lite med Steven och Tony som också var där. Sedan åkte jag hem för att packa upp och göra läxan som jag skjutit upp hela veckan!
 

26e januari

Idag låg jag och Jordan och latade oss medan Hannah och Julianne redan var uppe. Medan jag och Jordan gjorde oss i ordning så åkte Hannah och handlade t-shirts och färg för hon fick för oss att vi skulle måla t-shirtar. Så det gjorde vi, vi satte på oss kläder vi inte brydde oss om, gick ut i trädgården och började måla. Vi la ut t-shirtarna sedan kastade vi på färgen, blev rätt så häftigt faktiskt!
 
Senare åkte vi till Hannahs skola för hon hade basketmatch, så vi tittade på den och killmatchen som spelades efteråt och sedan åkte vi och åt pizza på en italiensk restaurang. Hannahs föräldrar stod i caféet under killmatchen, och det kändes lite som att vara hemma på en innebandymatch. Åh vad jag saknar det ibland!
 

25 januari

Idag hade vi pep rally efter skolan! Var inte världens bästa men det var roligt ändå för Odalyss och McKenzie var på homecoming court. Några killar hade även cheerleading "auditions" vilket var sjukt underhållande. Efter pep rallyt gick jag snabbt till cafeterian för att hämta mina matchkläder. Nummer 6 var det enda som var kvar i min storlek när det blev min tur att välja så det fick bli det. Våra hemmatröjor är röda och bortatröjor är vita, våra shorts är vita av någon dum anledning. Får ta en bild och visa er någon dag.
 
Efter skolan åkte jag med Jennifer hem och sedan åkte vi mot Alabama. När vi kom dit tog vi det bara lugnt, tittade på tv och lekte med pilatesbollar. Mysig kväll.
 

24e januari

Borde egentligen inte blogga just nu, jag borde göra min dumma läxa... Orkar inte. Har skjutit upp det hela kvällen, har till och med packat färdigt vilket nästan är tråkigare än läxa. Är så taggad för att åka till Alabama! Jag ska åka med the Turners, alltså Jennifer och hennes familj och vi ska åka till Johns syster som bor i Alabama och bo med dem. Vi ska bland annat se en av Hannahs basketmatcher, som är Jordans kusin. Är lika taggad för bilresan dit som själva vistelsen, haha! Film och snabbmat i en bil några timmar låter hur bra som helst.
 
Fotbollen gick superbra idag, fick spela med de bra som var där idag vilket var skönt. Laget är uppe på ett papper på dörren på skolan men har inte åkt dit och kollat, vet att jag kom med i varsity, hihi. Men ska ändå gå dit och kolla imorgonbitti och ta foto på det, haha. Jag är stolt! Början på träningen var dock sjukt pinsam, de hade baseballträning bredvid... Trodde jag skulle dö en aning när Braxton och David kollade på typ fem meter där ifrån!!! Men jag överlevde som tur var och fick till och med lite pepp från David.
 
Nu måste jag svara på mina dumma forensics frågor, usch. Är dock sjukt taggad för morgondagen. Inte bara för Alabama utan för vårt peprally!!! I höstas var det football homecoming, nu är det basketball homecoming och Odalyss är nominerad till homecoming queen! Tar förhoppningsvis bilder, men kommer nog inte blogga på hela helgen. Är tillbaka på söndag då jag ska hem till Mallory för hon fyller 18, yaaay! Har fortfarande inte köpt present... hjälp.
 
 

23e januari

Idag är jag superduperglad ska ni veta! Fick reda att jag kom med i varsity fotbollslaget!!! Jag kom inte bara med i fotbollslaget, utan i varsity vilket är "a-laget". Iiihhhh är sååå glad!!! Idag på träningen så kom typ bara de "dåliga" och de yngre, hörde att vissa inte behövde komma för det hade redan visat vad de gick för. Så hade inte precis den bästa känslan på träningen, plus att alla var rätt så dåliga, haha, så det var sjukt tråkigt att träna. Men efter träningen så kom coach upp till mig och sa att jag kommer spela i varsity laget och att han bara ville ha mig på träningen för att jag skulle vänja mig mer typ. Blev sjukt glad och sprang till bilen och skrek till Faith: you're gonna be a varsity soccer mom!! För hela dagen igår gick hon runt och sa att hon var en soccer mom, haha. 
 
Annars har inte dagen varit mycket mer spännande. Under sista lektionen fick jag berättat för mig alla baseballregler och hur baseball funkar av Kyle. I utbyte av mina "kärlekshistorier" fick han berätta om baseball, haha. Han hade hört några saker och var en aning nyfiken, haha. 
 
Fick reda på igår förresten att Hannah gick på The Voice audition i söndags, glömde berätta det igår. Hon är sjukt duktig på att sjunga, lägger ut en video på henne! Hon gick tyvärr inte vidare men hon fick sjunga mer än en gång så de överläggde åtminstone henne men bestämde sig för att hon inte var redo och skulle komma tillbaka när hon hade mer erfarenhet. Typiskt dumt svar... Men men, förhoppningsvis ser jag henne på The Voice nästa år! På tal om, ska gå ner och se American Idol nu, ett måste när jag är här ju och jag missade förra veckan! Lägger även ut en video på min galna familj för några år sedan. Det är Julianne och Jordan som har "band practice" hemma hos Faiths föräldrar Bill och Bonnie. Faith och John dyker också upp ibland. Dör typ av skratt när Bill och Faith går runt, som jag vet inte vad. Ni kanske inte tycker det är lika roligt, men det tycker jag och jag är sååå glad ännu än gång att jag kom i en sån bra familj!
 
Sist men inte minst, STORT GRATTIS på min farmors födelsedag!!! Hoppas du hade en bra dag!
 

22a januari

Det var tungt att stiga upp idag, hade gärna legat i sängen några timmar till! Tur att jag har så god frukost att stiga upp till. Jag vet att jag tjatar om min jäkla frukost, men när ni själv käkar det får ni se! Hade lektioner såklaaart, sen fotbollsträning. Gick bra idag också, blev indelad i det "bra" laget vilket kändes bra, jag har dock ingen aning om HUR man spelar fotboll. Jag KAN men jag vet i fasiken hur man spelar, typ positionsvis och så. På något sätt satte jag mig själv på mittfältet, hur det nu gick till. Lataste personen passar inte riktigt in där inte... Så jag sprang mest runt lite hit och dit, visste inte vem jag skulle blockera eller vart jag skulle stå men det gick rätt så bra ändå. Gjorde assist i alla fall, så lite stolt där.
 
Är ganska säker på att jag bröt en jäkla massa löjliga amerikanska skolregler efter andra lektionen idag. Det är så gaaalet mycket traffik i en av våra "korsningar" i korridoren, och man får ju varken kramas eller röra vid varandra på något sätt i skolan (då blir det kvarsittning, eller något annat löjligt straff) men det var en jäkla massa rörandes idag. Sjukt mycket folk och en kille vid namn Braxton som tyckte han var rolig som "sandwicha" mig med någon random dude, mitt i korridoren med typ hundra människor ihoptryckta överallt. Haha, vill inte ens veta hur det såg  ut... 
 
Är så jäkla hungrig nu för tiden när jag kommer hem, vill typ käka en hel ko. Så det gjorde jag, nästan. Stek och bakad potatis på en tisdag är inte dåligt inte. Lite pretty little liars på det (OMG) och sedan är jag nöjd med dagen. Känns som ett väldigt flippat inlägg, men vem orkar vara seriös hela tiden? Inte jag i alla fall. Nu hoppas jag på att någon rolig får för sig att smsa/snapchatta annars kommer jag somna i tid för en gångs skull, och det är ju inget roligt alls!
 
Idag var Hannah supersöt och klädde upp sig för homecoming week!

21a januari

Idag var det dags för fotbollsuttagningen! Har varit sjukt nervös hela veckan typ, men det var inte alls lika farligt som jag trodde. Det varade i nästan två och en halv timme men det var faktiskt sjukt roligt. Har saknat fotbollen lite, och jag var absolut inte sämst! Vi gjorde allt från passningar, spel och fys. Har träning varje vecka efter skolan nu men ska faktiskt bli roligt, på torsdag får vi reda på laget. Hoppas verkligen att jag kommer med! Ska bli sjukt roligt med matcher och så och nu jäklar ska jag komma i form!
 
Efter träningen hämtade Faith och Jordan upp mig och så åkte vi och åt frozen youghurt... Inte världens bästa sak att äta efter träning kanske men det var inte min idé! Ikväll lagade jag och Jordan supergod mat (färdig lasagne), men salladen vi gjorde var god i alla fall! Kollade på några youtube videor och sedan gick vi till vars ett rum, vi kommer aldrig i säng om hon sover här uppe med mig och imorgon är det skola! 
 
Idag var förresten Martin Luther King day så det var därför vi inte gick i skolan. Det var även the inaguration eller vad det heter, haha. När presidenten "skriver på" för 4 år i Vita huset och håller tal typ. Hade dock inte tid att kolla på det, men tror inte det var något superintressant precis! Nu måste jag lägga mig, klockan är mycket och jag har inte packat något för imorgon eller bestämt outfit. Aaahhh.
 
Jordan la bacon i sin frozen yoghurt... amerikanare säger jag bara!!
 

20e januari

Gick upp rätt så tidigt idag för att jag och Faith hade några ärenden att göra. Fick en riktig amerikansk frukost lagad av Bill först. Sausage, scrumbled egg, biscuits och hashbrowns. Kan inte översätta till svenska för det är inte alls samma sak, så ni får googla helt enkelt. Efter våra superroliga ärenden kom vi hem till superfint väder och solen var framme så jag hoppade i shorts och linne och gick ut och satte mig och solade en stund! Ni har snö, hehehe. Vädret här är väldigt märkligt dock, ena dagen kan det vara hur fint väder som helst sen andra dagen är det svinkallt! 
 
Klockan tre var det dags för Atlanta Falcons match som vi var tvungna att se såklart! Vann de den så gick de till Superbowl. Såklart skulle vår satelit dö just då så vi fick åka hem till Jeff och titta. Faith följde inte med så det var bara jag, Bill, Jeff och Jeffs kompis som kollade på matchen. Kände mig väldigt felplacerad med män som drack öl och käkade buffalo dip, men det var roligt ändå. Tyvärr förlorade Falcons... hoppades att jag skulle ha något coolt att vara stolt över här, menmen.
 
På kvällen kom Jordan hit men hon var inte på så bra humör så hon satt mest för sig själv och surade. Jennifer fick reda på att hon twittra och instagrama olämpliga saker så hon tog hennes mobil och satte spärr på hennes dator, haha. Skrattade sjukt mycket när hon berättade om hennes dators regler. Jennifer har alltså lagt pengar på att betala värsta programmet på Jordans dator. Hon har bara ett antal timmar att vara på datorn sedan får Jennifer ett mejl att hon gått över gränsen och allting hon söker på eller skriver kopieras så att Jennifer kan se. Stackars Jordan...

19e januari

Idag vaknade jag upp till ett tomt hus, Faith och Bill var och hjälpte Kim och Jeff att flytta in i deras nya hus så jag var ensam hemma hela dagen. Spenderade därför dagen med att bara ligga och lata mig i sängen, kolla film och tv. Skypade med mamma och pappa och sedan fick de mig att gå upp, borsta tänderna klockan 6 på kvällen och gå och ut gå en runda. Så det gjorde jag och slutade promenaden med en kopp kaffe på verandan och tittade på stjärnorna och lyssnade på musik. När Faith kom hem åkte vi till Zaxby's och köpte en sallad vilket toppade dagen. En mysig hemmadag är faktiskt inte så dum ibland!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!!!

Kan inte fatta att jag inte har kramat min mamma på 141 dagar, hon är den absolut bästa mamman i världen och saknar henne så otroligt mycket. Och idag är det hennes 47-årsdag, fast hon vill nog hellre att jag säger att det är hennes 37-årsdag så jag säger det istället. Älskar dig mest av allt i hela världen, längtar såååå tills jag får se dig igen. Förberedd dig på kramattack så fort jag ser dig på flygplatsen. Tusentals pussar och kramar, hoppas du får en superbra födelsedag. Jag älskar dig sååå ♥♥♥♥♥
 

18e januari

Denna dagen började inte bra!!! När jag vaknade hade jag ingen lust överhuvudtaget att gå upp, ingenting roligt skulle hända idag, jag hade fortfarande uppsatsen att skriva och inga planer på kvällen. Hade ingen lust att gå upp alls! Men tillslut gjorde jag det såklart, gjorde mig i ordning, allting var bra förutom att jag blev klar lite sent. Fixar mitt kaffe, knyter skorna och går ut i bilen. Halvvägs ut från vårt område tar jag en klunk av kaffet och spiller kaffe över hela mig... Så vi vänder och jag får springa in och byta om. Förstå hur svårt det är att bestämma outfit, tänk då så svårt det är att bestämma sig på två sekunder! Väntar med att dricka mitt kaffe tills jag kommer till skolan, tror ni inte jag spiller då igen?? Som tur var spillde jag inte på min tröja utan bara mina byxor så man såg knappt det. Tydligen var mitt lock inte påsatt ordentligt, men ändå klantigt av mig! 
 
Pratade med Ms. Wheatley på morgonen om min uppsats och fick en betydligt bättre uppfattning av vad min uppgift var. Dagen flöt sedan på som vanligt, inga andra oturshändelser skedde. I yearbook gick jag och två andra killar runt och tog bilder på folk som skulle vara med i "frågor och svar" i yearbooken. På lunchen pratade jag med min vän David, vilket fick mig att må lite bättre också. Mitt fina tal till honom gav resultat, haha. 
 
HELA min fredagskväll har bestått av uppsatsskrivande och snapchats om hur tråkig min fredagkväll är. Men, jag är ju faktiskt här för skolan... typ. Så sånna här kvällar får man väl ta helt enkelt! Skickade in uppsatsen 23.00, deadlinen var midnatt. Ska belöna mig själv med att sova ordentligt länge imorgon!!! 

17e januari

Idag skulle jag gå runt hela dagen och tänka på vad jag rörde vid med min tröja. På forensics lektionen imorgon ska vi leta igenom våra tröjor för att se om vi kan hitta spår från vad vi rörde vid. Det var en aning jobbigt att tänka på det hela tiden! 
 
Under lunchen så börjar jag få meddelande på twitter av några av mina följare och jag fattar ingenting. Tydligen så hade jag fått spam eller virus eller något så min twitter hade skickat ut meddelande till ALLA mina följare, sjukt pinsamt och störigt! På forensics lektionen kom en kille som heter Matt fram till mig och sa: You need to change your twitter password, you're teasing people, everybody is like "oh I got a message from Rebecka" and then it's spam... Hahaha, tyckte jag var lite gulligt sagt! 
 
Mitt uppsatsskrivande gick inte så bra idag heller, slutade med att jag gav upp och skickade ett mejl till min lärare istället och frågade om hon kunde gå igenom det med mig imorgon bitti, jag fattade verkligen ingenting av artiklen vi skulle skriva uppsatsen om. Så jag gav upp det och gick och lagade mat istället. Jag stod för matlagningen ikväll så jag gjorde blue cheese pasta med kyckling och broccoli, väldigt gott blev det faktiskt! Spenderade resten av kvällen med att plugga, insåg inte hur mycket plugg det skulle vara denna terminen...

16e januari

Är en aning överväldigad av allt plugg jag har just nu, vem sa att amerikansk skola inte var tuff? Okej, det är inte lika tufft som i Sverige, men betydligt mer än vad jag förväntade mig. Allting är inom så kort varsel och man har läxor till dagen efter, sjukt stressande. Det är inte mycket tid till att skjuta upp saker, fastän jag skjuter upp min uppsats just nu. Kommer troligtvis bli att jag skriver den fredagkväll, den ska inte mejlas in förrän midnatt. Kul fredag kväll i Amerika. 
 
Hade balmöte efter skolan idag igen, vår decorator skulle egentligen komma men hon blev sjuk så hon kommer nästa vecka, när jag har fotbollsuttagning. Typiskt. Vi har kommit en bit i alla fall och vi bestämde oss idag för att ha ett vattenfall, sååå coolt. 
 
Spenderade min kväll med att skypa med bästa vän, har varit såå längesedan till sist. En MASSA att prata om! Gjorde även lite läxa men har fortfarande ekonomi att läsa, har prov imorgon grrrr. Önska mig lycka till! 

15e januari

Idag var ännu en dag i skolan, älskar min första lektion. Vi hade typ lekar idag, där vi agerade företag och hushåll i en marknadsekonomi, betydligt roligare än vad det låter. Älskar ekonomi, älskar mina klasskompisar och älskar min lärare. En bra start på dagen helt enkelt och något som får mig upp ur sängen (förutom min ljuvliga frukost). Upptäckte något "roligt" dock, var förvisso igår men jag glömde berätta det. Vissa lärare tillåter quiz corrections och test retakes. Jag förstår att man får ta om ett prov om man failar, men här kan man göra det även om man fick ett svagt A och vill få ett bättre betyg. Vi fick tillbaka våra quiz från i fredags till exempel och för att höja vårt betyg kunde vi bara rätta till svaret och få tillbaka 25% av vad frågan var värd, man kunde få tillbaka 50% om man även förklarade vad termen i frågan betydde. Man kan dessutom göra det hur många gånger som helst... Mycket märkligt med andra ord, men bra för oss! Har superduper mycket läxor dock... skjuter upp min uppsats hela tiden.
 
Efter middagen ikväll visade jag några av Sverige filmerna för Faith och Bill och de tyckte det var väldigt intressant. I en av videorna försöker Ola Lustig lära ut svenska vilket inte är det lättaste, och den var en aning mer olämplig än vad jag trodde, haha, men Faith bara skrattade. Visade även hur en svensk "dejt" går till och hon förstod plötsligt varför jag är sjukt ovan vid amerikanska dejter. Visade dock inte en av videorna för den hade varit väldigt olämplig... hur andra länder uppfattar Sverige, haha.
 

14e januari

Sov cirka 4 och en halv timme inatt, av någon dum anledning stannade jag uppe och tittade på videor om Sverige på youtube. Har ingen aning hur jag hamnade på det spåret men när jag väl såg en var jag tvungen att se alla. Vet inte om det var jag som var trött eller om det var otroligt roligt för skrattade gjorde jag i alla fall. Det är i alla fall bara roligt om man är svensk, visade ett klipp för Odalyss och hon tyckte inte det var ett dugg roligt, medan jag satt och skrattade högt för mig själv. Antar att jag var trött då också. Har skrattat hela dagen typ, kan inte hjälpa det!
 
Har varit en allmänt glad dag alltså. Spenderade slutet av första lektionen med att spela funrun med Luke och Mitchell, kunde inte hålla mig för skratt ibland då heller, och det är pinsamt att sitta och skratta för sig själv. Måste alltså sova mer för börjar skämma ut mig på riktigt! Har även varit jävligt duktig idag, tycker jag själv. Var modig och mogen nog att sätta mig mitt emot David på lunchen idag och prata ut saker och ting. Känner mig så jäkla grym, och nu mår jag betydligt bättre! 
 
Var och handlade efter skolan sen satte jag mig ner med mina läxor. Jag gjorde läxan till imorgon men när det kommer till att göra läxor i förtid är jag inte lika duktig. Har en ekonomiuppsats att skriva tills på fredag och jag har ingen aning vad den ska handla om och har såklart inte börjat, hjälp. Nu ska jag få den där omtalade sömnen, ska bara se nåååågra avsnitt av How i met your mother först. Puss och godnatt.
 
Ska försöka bli bättre på bilder, men då betyder det att jag måste ta bilder också ju!! 

13e januari

Har bara slappat hela dagen idag. Sovmorgon, frukost, plugg, vila, tv-tittande, middag, tv-tittande, sömn. 
 
Glömde dock helt att berätta igår att jag nu har kommit till halvtid. Igår hade 136 dagar gått och jag hade 136 dagar kvar. Idag är det bara 135 dagar kvar. Det börjar ticka neråt med andra ord. Har även glömt att berätta om vädret, det var igår 23 grader och sol! Vilket är onormal även för Georgia. Är rädd att vi inte kommer ha någon snö när vi ska åka till Boone i februari till en mysig stuga i bergen.
 
Samtidigt som jag gillar värmen såklart så vill jag samtidigt att det ska gå en aning långsammare. Mina ben är inte redo för shorts, varken färgmässigt eller formmässigt. Så det är väldigt bra tajming att fotbollen kommer igång nästa vecka och sedan väntar träning varje dag efter skolan, nu jäklar ska jag komma i form igen! 
 
Längtar till skolan imorgon av absolut ingen anlening, känns bara som de första skoldagarna igen. Vad som helst kan hända och man pratar med nya människor varje dag. Är glad att det är så i alla fall.

12e januari

Idag åkte jag och Faith till Athens för att prova klänningar och shoppa lite annat smått och gått. Var inne på Davids bridal och provade en massa klänningar men jag hittade till slut min favorit! Provade med skor och smycken och allting och det kändes jättebra. Kunde dock inte säga yes to the dress ännu, men jag kommer absolut ha den i åtanke! Vi tittade även runt i lite andra affärer och jag shoppade lite nya kläder samt fotbollsskor, knäskydd, shorts och strumpor. Fotbollen börjar snart, är sjukt nervös haha!
 
När vi var klara med shoppandet åkte vi till en restaurang som heter Ryan's och åt. Är typ som en stor buffé med en massa olika maträtter, salladbar och efterrätter. Vi hade kunnat sitta där inne hela dagen och bara äta. Vi åkte sedan hem till Jennifer för att hämta en fotboll och stannade där ett tag. Spelade trummor, dansade zumba och tittade på roliga youtube klipp innan vi sedan åkte hem igen. Nu ska jag fortsätta mitt How I met your mother tittande, världens bästa tv-serie. Nästan i alla fall.

11e januari

Idag hände inget speciellt spännande i skolan, några läxor inlämnade och ett quiz i government. Kan tillägga att jag just nu har 100% i alla mina ämnen, och ja, jag har redan fått saker betygsatta. Bara fem dagar i skolan och jag har redan cirka tre saker betygsatta per ämne, galet. 
 
Efter skolan åkte jag hem med McKenzie, älskar hennes familj! Hennes mamma är supertrevlig och hennes småsyskon är hur söta och snälla som helst. Jag åt middag där hemma och vi planerade balen lite tillsammans med hennes mamma, kom fram till hur mycket som helst, är så excited. Imorgon ska jag åka med Faith till Athens och prova fler balklänningar!
 
Senare på kvällen åkte vi till varsity basketmatchen på skolan och var sociala med andra människor och tittade och hejdade på laget. Det ser precis ut som i One Tree Hill, typ på pricken. Istället för home of the ravens, står det home of the red devils och cheerleaderna står vid kortsidan precis som på tv. Insåg att jag aldrig har varit på en herr basketmatch i typ hela mitt liv, tror jag i alla fall. Helt okej första basketmatch med andra ord! Efter matchen drog vi ett helt gäng till McDonalds och umgicks. Bland annat halvsvensken Luke och av någon anledning började vi prata om hans hår och då sa jag att det var väldigt svenskt. Han har typ samma frisyr som Amandus från Big Brother, och jag insåg sen att de har typ samma efternamn också vilket ledde till att vi alla blev sjukt amazed, haha. 
 
Är så glad att jag har träffat och börjat umgås med McKenzie, känner att vi passar sjukt bra ihop som kompisar. Vi har så mycket gemensamt och hon är så himla trevlig, fick låna hennes klackar ikväll också, haha! Tror att vi kommer ha sjukt roligt tillsammans, och vi SKA gå på balen tillsammans oavsett vem jag går med. Party bus FTW, woop woop.
 
dumma bild... Jonah, McKenzie och jag i alla fall!
 
 
 
 

10e januari

Idag var det skola som vanligt. Fick reda på att Mitchells kompis Luke som jag har första lektionen med är halv svensk. Helt plötsligt säger Mitchell "jag älskar dig" och jag bara, va? Fattade inte vad han sa, haha, så när han sa det andra gången så fattade Hannah för jag har lärt henne det innan. Lite roligt att hon kunde förstå hans svenska och inte jag. I alla fall, Lukes pappa är svensk och heter Stig Ahlenius och pratar perfekt svenska så jag antar att han har lärt Luke hur man säger jag älskar dig. Måste träffa honom någon dag, haha. Lite roligt faktiskt!
 
Resten av dagen flöt på, dagarna i skolan blir bättre och bättre. På lunchen röstade jag till homecoming court för basketen, röstade på McKenzie och Jonah. Hade varit kul om jag blivit nominerad men jag tänkte inte precis rösta på mig själv, haha. När jag kom hem gjorde jag min läxa som vanligt och tittade på Ellen, lite av en vardagsrutin. 
 
 

9e januari

Fick som sagt byta klass till Economics så dagen började betydligt bättre idag. Fick dock reda på att vi ska skriva en economic essay vilket fick mig att ångra mig lite, men jag lär mig hellre svåra intressanta saker än lätta tråkiga saker, haha. Jag tycker åtminstone om ekonomi och så har jag Hannah och Mitchell i min klass. Det är dock svinkallt i det klassrummet och jag har samma lärare andra klassen så jag sitter och fryser halva dagen! Det är dock värt det för min lärare som jag har nu i både Government och Economics är superbra, tycker om henne hur mycket som helst! I Forensics idag hade vi ett pre-test, typ för att se hur mycket vi kan. Hon förväntade sig att vi skulle få typ 30-40% så jag förväntade mig inte att det skulle vara lätt, och det var det inte, fattade inte ett skvatt. Tänk er att se CSI på tv utan text, ja så var det, fast värre. Alla frågor var dock sjukt intressanta så ska bli en så himla rolig lektion! 
 
Efter skolan hade vi möte med balkommitén och vi började titta i kataloger och började bestämma färger, rekvisita och liknande. Älskar hur stort bal är här och det ska bli så himla kul att planera det, det är verkligen en riktigt stor grej och allting ska vara perfekt och organiserat, precis på tv. Nästa vecka kommer vår "decorator", typ en festplanerare, som ska hjälpa oss. Vårt tema är "Night at the Museum", har ingenting med filmen att göra utan för att vi har vår bal på museumet i Atlanta. På så sätt är temat väldigt brett och vi kan göra precis vad vi vill!
 
Runt sex tiden ikväll ringde Kim och frågade om vi ville följa med och gå ut och äta med "gänget". Vi åkte först till Kim och Jeff's nya hus, husen här är så himla stora och fina! Jag och upptäckte även att de hade en Hannah Montana closet. Efter walk in closeten kommer ett till rum, sjukt häftigt tyckte vi! Sedan åkte vi alla till Tokyo, jag tror jag har varit där tusen gånger nu men det är hur gott som helst så jag klagar inte. Folket som jobbar där börjar känna igen mig också, haha. En av kvinnorna som jobbar där sa: "You come here often". Kände mig plötsligt sjukt hemma här! Fick stressa lite med min läxa efteråt, men jag blev klar och kan nu njuta av några avsnitt av How I met your mother. Hittat bästa hemsidan där man kan se nästan alla tv-serier och alla avsnitt helt gratis! Megashare.info. Awesome!
 
Fick även för mig idag mitt under skoldagen att jag skulle skapa en youtube kanal och göra videor om hur High School livet verkligen ser ut, videor är betydligt roligare att titta på än att läsa. Pinsamt och det inte är någon som tittar på dem dock, eller kanske tvärt om. Får se om jag har tid!! 

8e januari

Andra skoldagen var bättre, på ett sätt, betydligt värre på ett annat. Jag började prata med mer folk, vilket känns bra och jag förstår alla mina klasser. Fick även reda på att Faith lyckades byta min första lektion till Economics så att jag slipper lida igenom min litteraturklass där jag inte har någon att prata med i. Nu har jag istället en första lektion som jag är intresserad av tillsammans med Hannah dessutom. Blev bra kompis med Braxtons ex i min andra period, Jenna. Hon fick dock reda på att jag och Braxton pratade när någon kille i klassen fick för sig att fråga mig rakt ut, haha, men hon brydde sig inte om det. Hon har ny pojkvän dessutom. Försöker fortfarande försöka förstå mig på hur dejting och annat sånt funkar här, har fortfarande inte listat ut det, folk går från den ena till den andra utan att riktigt bry sig? Själv sitter jag varje dag och tänker på en kille som egentligen aldrig var någonting alls, förstår inte hur folk bara kan glömma sådär? 
 
På tal om den killen så kommer jag till min dåliga stund på dagen, som pretty much förstörde hela min dag. Är ganska säker på att ingen amerikanare jag känner här läser min blogg (förutom kanske Jordan) så jag väljer att skriva ut mina känslor för jag har ingen annan stans att släppa ut allt, haha. David gjorde precis likadant som han gjorde förra gången han sårade mig. Vi pratade under hela jullovet och allting var hur bra som helst. Dagen innan nyår svarade han inte längre så jag slutade skriva till honom också. Han slutade pratade med mig och började träffa någon annan. Denna gången är det dock hans ex, som han har varit upphängd på så länge jag har känt honom. Fick ännu en gång reda på twitter, det sista jag pratade med honom om var vad han gjorde, han bara slutade med andra ord och gick till hans ex. Ser honom varje dag i skolan nu för att vi har samma lunch och idag stod vi till och med ansikte mot ansikte och han tittade inte ens på mig. Fastän vi aldrig dejtade eller någonting sånt alls så tyckte jag om honom så ofanligt mycket mer än vad jag trodde, och att få reda på att jag nu betyder absolut ingenting för honom känns bara så jävla jobbigt. De varnade mig för detta innan jag åkte, så jävla dumt av mig att vara upphängd på någon som jag troligtvis ändå aldrig mer kommer se efter att jag åkt hem. 
 
Det var tillräckligt med känslor för idag, har en ny strategi nu: jag bryr mig inte. Om saker händer, så händer det. Jag ska sluta bry mig. 
 
Annars har jag joggat, pluggat, ätit och skypat med Nathalie idag. Nu ska jag sova. 

7e januari

Första dagen tillbaka i skolan var väl inte riktigt en succé. Saknade mina gamla klasser och mina gamla rutiner. Min första lektion var British Literature och var supertråkig, plus att jag inte pratade med en enda själ på hela lektionen. Min andra lektion var Government, något roligare innehåll och människor som jag kände igen och kunde prata med, en av dem Braxtons ex. Som tur var har jag fortfarande Yearbook som tredje lektion vilket innebär att jag slapp en awkward lunch med helt nya människor. Jag upptäckte dock att jag har lunch med David, personen jag vill se minst av alla på hela skolan. Fjärde lektionen var Forensics vilket verkar vara väldigt roligt, inte de bästa personerna i den klassen dock, men det blir nog bättre.
 
När jag kom hem gjorde jag lite läxa, åt mat, tittade på tv. Är tillbaka i den dagliga rutinen.

6e januari

Idag vaknade jag upp hos McKenzie runt 10, var tvungen att vänja mig vid att gå upp tidigt, även om jag fortfarande måste gå upp 5 timmar tidigare imorgon. Vi åt god frukost med ägg och bacon och åkte sedan tillsammans med hennes mamma och hennes lillasyster till Cinderella's Closet för att leta balklänningar. McKenzie har dock redan fixat sin klänning så hon letade efter en klänning att ha i Ms. LHS. En "beauty pageant" typ på skolan som McKenzie såååå gärna vill att jag ska ställa upp i, haha! Jag letade dock efter en balklänning, men det var inte lätt, där var så många. De var inte billiga heller! Affären var väldigt stor och hade typ runways och podium, och de som jobbade gick och letade klänningar till en och hjälpte en hela tiden. Kändes som man var med i "say yes to the dress". 
 
När vi var färdiga med det åkte vi till Wendy's och åt för McKenzie ville att jag skulle prova fries med frostie, alltså doppa pommes i mjukglass. Kan säga att jag föredrar att doppa mina pommes i ketchup, haha. De körde sedan mig hem och sedan spenderade jag kvällen med att göra mig redo för skolan imorgon och kolla på balklänningar online. Hittade en affär med jättefina klänningar David's bridal, så vi ska troligtvis åka dit nästa vecka. Mamma du kan kolla och se om du hittar någon fin till mig, hihi. 
 
Är nervös för skolan imorgon. Helt nya lektioner med helt nytt folk. Känner ingen i de klasserna jag har förutom yearbook, som tur är eftersom det är dem jag äter lunch med. Håll tummarna att det går bra för mig och tyck synd om mig när jag måste gå upp 5 imorgon.
 

5e januari

Idag tog jag det lugnt hela förmiddagen, skulle egentligen ut och sprungit men så blev det aldrig. Runt halv fem hämtade Mallory upp mig så åkte vi till Tokyo och åt. Steven mådde inte så bra så vi åkte sedan till Walmart och köpte godis och lite annat som han gillade och åkte och lämnade det på hans bil medan han jobbade. Jag köpte Swedish Fish, haha, kände att jag var tvungen att leave my mark. Det skulle egentligen vara en överraskning men sedan började det regna så Mallory fick ringa honom och säga till honom att gå ut och hämta det, haha. Vi åkte senare till och åt frozen custard.
 
Runt åtta åkte jag hem till McKenzie för att sedan åka vidare till Jonah där vi tre och Braxton spelade poker och tittade på film. Vi spelade med riktiga pengar och jag blev 11 quarters rikare, haha! Åkte senare hem till McKenzie igen där jag spenderade natten.
 

4e januari

Vaknade upp sent som vanligt hemma hos Odalyss och gjorde oss i ordning och sedan åkte vi till McDonalds för att äta frukost. De hade dock ingen frukost för klockan var redan så pass mycket så det fick bli lunch i stället. McDonalds här har en annan meny om morgnarna, och man kan inte ens beställa en cheeseburgare om man vill det, endast frukost som gäller! Efter det gick vi en runda inne på Kroger för att vi inte hade något bättre för oss sedan hämtade Faith upp mig efter att hon slutat jobbat.
 
På kvällen lagade jag och Faith god mat och sedan kollade vi på film och käkade kladdkaka. 

3e januari

Idag hade jag lång sovmorgon igen, Faith började jobba idag och Bill var och hjälpte Kim och Jeff att flytta in i deras nya hus så jag hade huset för mig själv. Gjorde inget speciellt dock, åt god frukost och tog det lugnt som vanligt. Gick ut och sprang ännu en gång för att känna mig lite duktig. På kvällen körde sedan Faith mig till Odalyss och sedan åkte vi och handlade mat från Zaxby's och hämtade upp Kadie och sedan hade vi sleepover med en massa filmer. 
 

2a januari

Jogga sa jag att jag skulle göra och joggade gjorde jag också! Skulle egentligen gå upp tidigt och jogga men så blev det dock inte. En lång sovmorgon, en städning av mitt rum och lite one tree hill tittande senare tog jag på mig löparskorna och gav mig ut. Känner att jag har ätit så mycket skräp under lovet så både jag och Faith var såå sugna på en sallad så jag föreslog att vi skulle åka till Zaxby's och handla vars en sallad, de har världens bästa sallader och världens bästa mat för den delen!! Det tyckte hon lät som en superidé så det gjorde vi. Fick sedan för mig att vara lite mindre nyttig igen och bakade kladdkaka. Tog ett tag innan jag kom på att det heter mudcake på engelska så jag kunde förklara att det inte var typ som brownies. Blev inte riktigt lika bra som hemma och vaniljsåsen saknades men det var gott ändå. Tittade på Förtrollad med Faith och sedan gick vi båda och la oss. Fast gå och lägga sig för mig innebär att lyssna på musik, titta på tv-serier, Twittra och smsa. Kommer aldrig i säng i tid för att jag ska göra meningslösa saker haha. Men det är bara lov några dagar till så får passa på. Kan inte fatta att jag ska börja gå upp 5 varje morgon igen...


1a januari

Nytt år, nya möjligheter. Började dock året med en typisk baksmälla dag, fastän jag inte hade någon backsmälla precis. Drack kaffe, åt massa mat och tittade på Baksmällan. Jennifer med familj var över så vi satt alla framför tv:n med varsin filt och tittade. John och Julianne kom med Chick-fil-A till mig och Jordan vilket gjorde dagen ännu bättre. När Julianne gick iväg en stund tog jag och Jordan en ketchuppåse och stack hennes sugrör i och stack sedan ner den i hennes dricka och på med locket igen. När hon sen kom tillbaka drack hon ketchup, haha. Hennes min var oprisbar och jag och Jordan skrattade hur mycket som helst. Först blev alla sura på oss, men när Julianne inte tittade skrattade de också, haha!! 
 
Nu är det jogging resten av året som gäller, haha.

31a december

NYÅR! Runt sextiden kom alla hit, och med alla menar jag de vanliga, haha. Även Jennifers bästa väninna och hennes familj kom också. Vi åt god mat och pratade. Vid åtta, nio tiden gick jag och Jordan upp på mitt rum och hade eget party och jag gjorde mig i ordning för att gå på partey. Halv tio kom Mallory och hämtade upp mig och sen åkte vi hem till henne en stund och fixade oss klara tillsammans. Senare kom Steven och körde oss till festen.
 
Det var dock inte mycket till fest, men det var kul ändå. Tror vi var kanske åtta stycken, varav alla var ett par förutom jag och en annan tjej, vilket betydde ett awkward tolvslag, haha. Men jag hade superroligt ändå! Blev hämtad och sov hemma. Somnade runt halv fem efter att jag och Jordan stannat uppe och hade fest i köket med goda rester och glass. Ett lyckat nyår!
 

RSS 2.0