30e mars

Glad påsk allesammans!! Idag är det dock inte påsk här, utan det är inte förrän imorgon! Vi firade påsk ändå, för Jennifer och hennes familj firar det med två olika familjer. Faith åker till Florida imorgon så jag packade ner nästan hela min garderob och flyttade hit hos Jennifer idag! Sen åkte vi till Jennifers pappa och hans fru och firade påsk tillsammans med Michele och hennes familj. Vi målade ägg precis som vi gör i Sverige, och fick påskgodis. Dock inte i påskägg som vi får vårt godis i. Vi åt dock inte äggen, utan här äter man amerikansk mat till påsk. Chips och dippa, hamburgare och hotdogs, coleslaw och majskolv! Till efterrätt var det brownies. Men vi äter ju traditionell svensk mat på våra högtider så det är kanske inte så konstigt ändå! Vi hade även äggjakt. Vi letade inte efter ett stort ägg utan efter 200 små ägg som de vuxna hade gömt lite överallt i trädgården. En trevlig amerikansk påsk!!
 

29e mars

Idag var en bra dag i skolan, jag gjorde den bra i alla fall! Hade två prov de första två lektionerna, men sedan var det pizza party i yearbook och på forensics lektionen gjorde vi tie dye på t-shirts! Av någon anledning pratade jag, Odalyss och Hannah om någonting som fick mig att tänka på amerikanska och svenska tamponger. Okej, detta är lite awkward att skriva om, men ändå! Hannah och Odalyss var i alla fall sjukt amazed av hur våra ser ut.  Så det var sjukt roligt, haha!
 
Efter skolan åkte jag hem med McKenzie och Brooke. Det är Brookes födelsedag nästa vecka men då är inte hon hemma så McKenzie hade planerat en överraskningsfest för henne idag! Så vi sa till henne att vi skulle ut och äta, och gjorde oss fina hemma hos McKenzie. Sen körde vi henne till Annas hus där vi skulle "hämta upp henne", men istället så väntade alla hennes kompisar där och skrek "SURPRISE". En typisk överraskningsfest helt enkelt! Hade supertrevlig med alla som var där, pratade, tog en massa foton, åt tårta och god mat och sedan gjorde vi s'mores! Super mysig kväll! 
 
 
 

28e mars

Idag var en såbra dag... Rätt så dålig faktiskt. Det enda bra var att vi vann vår fotbollsmatch som var väldigt viktig!! Nu är det ganska så säkert att vi går till slutspel. Jag och Clint är typ över, vet inte riktigt vad som är fel med honom men jag sa åt honom att jag inte tänker vänta förevigt på att han ska berätta vad som är fel på honom, så han får skylla sig själv. Fick mig på väldigt dåligt humör dock, vilket precis som alltid leder till hemlängtan! Dessutom berättade McKenzie att vår partybuss för balen inte funkade längre, så nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra... Men som sagt vi vann vår match, och jag hade det hur trevligt som helst med några av mina lagkamrater plus vår extra tränare efter vår match! Så dagen slutade helt okej i alla fall!
 
Lagkompisar! Den blonda i mitten är vår extra tränare Ashlynn som är supertrevlig och bredvid henne vår "manager" Kofi! 

27e mars

Idag var det onsdag och jag satte mig på mina nya klackar för andra gången, man känner sig så himla självsäker när man har klackar och de gör inte alls ont, så de kommer användas flitigt! Älskar att klä upp mig i skolan, och här i detta land är man så artig så jag får kommentarer och komplimanger från alla håll, även från folk jag aldrig har pratat med! Hade en väldigt bra dag, skoldagen slutade med att jag hjälpte Hannah med ett promposal! Killen hon frågade är inte junior eller senior så han kan egentligen inte gå själv, utan dejt förstås, så hon fick fråga honom istället för att han skulle fråga henne! Supergulligt, och han sa ja såklart, hihi. 
 
Hade kort fotbollsträning så var hemma ovanligt tidigt, vilket gjorde att jag och Faith hade mer tid till att börja på middagen. Tog dock väldigt mycket längre tid än vi trodde, men det blev gott. Har kommit på att jag inte lägger upp så mycket bilder på eller berättar om maten jag äter varje kväll så ni får en bild idag på vad vi åt ikväll. Väldigt typiskt amerikanskt men ändå inte. En massa grönsaker hade vi i ugnen också!
 

 
Hannah och Odalyss snodde min mobil för att ta "selfies".
 
Hihi! Jag har klackar, därför jag är så jäkla lååång.
 
Potatis med någon krämig gratängaktig sak med ost och bacon, med rostad lök panerad kyckling.
 

26e mars

Kommer knappt ihåg vad som hände idag om jag ska vara helt ärlig. Hade fotbollsträning som vanligt, skola som vanligt, allting var precis som vanligt. Haha, kan verkligen inte komma på en enda speciell sak som hände idag. Jag åt en sandwich med kalkon, majonnäs och sallad på till lunch. En jordnötsbar och ananas också skulle jag tro. Intressant tisdag eller hur? Och eftersom Pretty Little Liars är över nu, och även 90210 så har jag börjat se ny serie, vilket troligtvis är dumt, men men. Nu är det ett avsnitt av the Carrie Diaries som gäller varje kväll innan läggdags!
 
Oh, kom på en rolig sak som hände, haha! Jag har lektion tillsammans med en jättesnäll tjej Jenna, som råkar vara Braxtons ex och nu hans baldejt. Men hon är hur snäll som helst och vi kommer jättebra överens så bryr mig inte ett dugg om henne och Braxton. Så när jag pratade med Braxton igårkväll så sa frågade han mig om jag och Jenna var kompisar, och jag bara: ja, vadå då? Han tyckte tydligen det var awkward, haha. Och jag bara: haha, ja för dig kanske. Så idag i skolan berättade jag det för Jenna och hon bara skrattade och sa att han hade sagt det till henne också. Så efter lektionen idag när vi alltid brukar se Braxton i korridoren så gick han förbi oss och vi bara: "Oh oh, it's about to be awkward". Och Jenna sa: "Hey, do you wanna walk in between us?". Hahah, det var så himla roligt och Braxton blev helt awkward och smått arg! Han tror att jag och Jenna är värsta BFFs nu! 
 

25e mars

Börjar ångra mig lite att jag bestämde mig för att blogga varje dag... De flesta dagarna händer det inte speciellt mycket. Inget att hänga i julgranen i alla fall. Vanlig skoldag som vanligt, en helt vanlig måndag. Fick svar på varför Clint inte har varit så "närvarande" vilket var både bra och dåligt... Får vänta och se helt enkelt. Pratade med hans bästa kompis som sa att han tyckte vi var ett jättesött par och han tror att vi kan vara tillsammans även när jag åker tillbaka till Sverige. Var rätt kul att höra såklart, men som det ser ut nu så blir det nog inte så. Kan alltid hoppas... Fast samtidigt vet jag inte om det är så bra för någon utav oss. Kommer aldrig kunna åka hem då. 
 
Det var nog the main thing som hände. Stressade med mitt projekt hela kvällen, roligare än så blev inte min måndag.

24e mars

Idag hade jag planerat att stanna hemma och arbeta på mitt forensics projekt, men såklart blev det inte så. För en gång skull när jag är glad att jag inte har planer, så får jag planer. Jordan smsade och frågade om jag ville hänga med på bio, och såklart säger jag inte nej till det. Åkte och handlade massa godis och popcorn och sedan gick vi och såg Oz - the great and powerful i 3D. Filmen var verkligen riktigt bra, och en film som man ska se på bio! Julianne och John såg en annan film. Efteråt åkte jag hem och skypade med mina bästa föräldrar!! Tänk att det bara är cirka 40 dagar tills jag får se dem!!! Jobbade på mitt projekt resten av kvällen.
 
 

23e mars

Idag vaknade jag runt 9 utav världens åska! Kom bara sådär helt plötsligt och skrämde livet ur mig och jag är ganska säker på att jag skrek Oh my God lite högt sådär. Runt tolv åkte jag, Faith och Kim till premium outlet i Lawrenceville för lite shopping och middag på Olive Garden såklart! Skulle leta för balskor men slutade med att jag köpte lite fina kläder istället. Har även blivit bjuden på Sweet 16 nästa fredag så köpte present till henne också! En väldigt lyckad dag, som hade varit bättre om Clint hade velat höra av sig. Lagom irriterad på honom just nu, men får väl se vad som händer. Orkar inte hänga upp mig på småsaker för då får jag bara hemlängtan... Mindre än två månader kvar tills jag får krama om min kära familj nu!!! 

22a mars

Idag var det fredag men det kändes det knappt som, denna veckan har gått riktigt fort. Skoldagen gick förbi precis som vanligt, efter skolan satte jag på mig matchkläder och runt kvart i fyra gick skolbussen mot Athens där vi hade match. Vi vann rätt så lätt med 8-0 och sedan var vi tvunga att vänta på killarna som skulle spela klart sin match. De förlorade dock, vilket betydde att vi var tvunga att vara helt tysta på bussen när killarna gick på. Tråkigt för dem, roligt för oss! Vår match nästa vecka är sjukt viktig, vinner vi den är det rätt så säkert att vi går vidare till "slutspel" i vår region. Somnade nästan på bussen hem, vilket betydde att jag gick och la mig direkt efter jag tagit en dusch. Välbehövd sömn!

21a mars

Idag hade vi lång advisement i skolan, vilket betydde att första och andra lektionen kortades ner, vilket inte var så dumt. I ungefär en timme satt alla juniors i teatern och lyssnade på genomgång av saker viktigt att veta inför college och liknande. Var väl sådär intressant för mig att lyssna på. Hade annars en okej dag i skolan och såklart fotbollsträning efteråt. Hade sedan en ytterliggare normal kväll som slutade med besked från McKenzie att partybuss till balen är bokad, hell yeahhh! Dejtlös som jag är, så ska jag ha jävligt roligt ändå!

20e mars

Börjar med att säga grattis på halvfödelsedagen till världens bästa person. Älskar dig mer och mer varje dag Elenis ♥
 
Idag var en helt okej dag i skolan. Hängde fortfarande upp mig på denna dumma balen som jag nu inte är ett dugg sugen att gå på... Kanske är det dock bättre att ha låga förhoppningar! Pratade med David en stund idag så var modig nog och fråga vem han skulle gå med, haha, men han ska inte ens gå. Och jag tror inte han är villig att betala 180 dollar bara så att jag kan ha en baldejt... Typiskt! Efter skolan var det träning som vanligt och sedan åkte jag hem till Jennifer för att packa mina saker och åka hemmåt igen. Var lite sorgligt faktiskt, hade gärna stannat kvar några nätter till! De påminner så mycket om min egen familj, så har absolut ingenting emot att bo där! 
 
När jag kom hem hade jag fått ett paket! Kommer ni ihåg skorna jag beställde för typ en månad sedan? De kom nu, haha, men bara ett par... Haha wtf? De passade i alla fall och de var billiga så varför inte liksom. Får se om jag vågar ha på mig dem imorgon eller om jag fegar ur. Faith är i alla fall tillbaka så nu går livet tillbaka som vanligt. Det är dock mycket möjligt att Faith kommer att åka tillbaka, troligtvis under spring break, och då flyttar jag in hos Jennifer igen! Inget illa emot Faith, men jag hade den bästa veckan här förra veckan, jag gjorde så mycket roligt! 
 
Pratade med McKenzie senare idag och partybuss är troligtvis bokad till balen! Så kan åtminstone vara glad för det, även om jag inte har någon att gå med ännu. Mitt sista hopp är Taylor Boss, sen ska McKenzie ut och dejtjaga killar från andra skolor, haha! Fick precis även ett samtal från Jordans mobil, och det var Julianne som ringde för att säga godnatt och jag älskar dig. Jordan berättade även sen att hon började gråta, vilket nästan fick mig att börja gråta. Hur ska jag kunna lämna mina systrar om bara ett par månader??? Kommer aldrig att gå.
 
Bara för att jag känner för att vara lite rolig så kommer här en väldigt pinsam bild på mig och Clint som Jennifer tog när han hämtade upp mig förrförra helgen... En bild med ansikte får ni vänta på, mohaha.
 
 
 
 

19e mars

Idag var jag en aning deprimerad i skolan. Inte så seriöst dock, men jag har verkligen ingen baldejt. Hade värsta förhoppningarna på hur perfekt min amerikanska bal skulle vara, och nu har jag ingen att gå med. Okej, jag har en jävla massa att välja mellan, men ingen jag vill gå med. Clint har redan en dejt och idag frågade Braxton en annan tjej. Hej säger jag till min osynliga baldejt. Kom på typ världens bästa sätt att fråga Clint till balen, men det funkar ju inte för att han redan har en. Jag och Hannah tyckte det var typ världens bästa... jäkla skit. Ska lätt göra det ändå, och fråga något annat istället, haha! Han får typ ofta saker skickade till skolan för honom att signera, och Hannah brukar dela ut dem under sista lektionen, så i så fall skulle hon leverera något för honom att signera, men det skulle stå prom? på det istället... Hur bra hade inte det varit, hihi?
 
Men men, cheer up Rebecka, allting ordnar sig! Efter skolan hade vi match mot ett lag som heter Salem och vi vann överlägset! Var rätt så roligt att spela för ingen tog det seriöst, vi gjorde allt för att få dem som aldrig gör mål att göra mål och vi lyckades rätt så bra. Vi hade dock kunnat göra fler mål, men de CALLED THE GAME, haha, WTF? Tydligen har de lata amerikanarna "mercy rule" efter ledning med 10 mål, så man avslutar matchen. Så när det fortfarande var tjugo minuter kvar av matchen och vi gjorde 10-0 så var matchen slut. Jahapp sa jag och skyndade istället till baseballmatchen! Hade hur trevligt som helst där med Lindsey och vi vann såklart! Åkte sedan hem till min andra familj för min sista natt där och hade en trevlig middag där jag lärde Julianne några svenska ord! På kvällen smög jag och Jordan upp för att titta på Pretty Little Liars säsongsavslutning!!! IIhhhh.

18e mars

Idag var en ovanligt bra måndag i skolan. Var på gott humör hela dagen och inte alls trött som jag borde ha varit efter att knappt kunnat sova på hela natten. På träningen idag tittade vi på laget vi ska möta imorgons matcher på någon sida online. De kommer även filma vår match mot dem imorgon så jag kan lägga upp videon här om ni känner för att spendera en och en halv timme med att titta på "amatör" damfotboll! Vi sprang och tänjde lite också sedan åkte jag hem. Tog en dusch och gjorde mig redo för att gå på baseballmatch, men vädret blev sjukt dåligt. Tornadovarning, åska, blixt och regn ställde in matchen så vi kom aldrig iväg ändå. De spelar matchen imorgon istället så ska gå en stund efter min match då istället! 
 
Nu ska jag för en gång skull gå och lägga mig i tid! Godnatt.

17e mars

Idag, eftersom jag var uppe halva natten, vaknade jag klockan tjugo i tre! Har nog aldrig sovit så länge i mitt liv! Men det var skönt med sömn, och jag vaknade upp till Zaxby's som John hade köpt med sig hem. Kan man inte klaga på. Efter vi ätit och gjort oss i ordning åkte vi allihopa till Stone Mountain för att bestiga det berget. Var rätt så jobbigt imellanåt men mest roligt, och häftigt att man har bestigit ett berg! Efteråt åkte vi och åt på mexikansk restaurang och sedan spenderade jag kvällen med att hoppa på studsmattan med Jordan och Julianne.
 


16e mars

Hade en av de bästa dagarna i mitt liv idag, verkligen. Började med att jag och Lauren åkte till Athens för shopping och sight-seeing. Jag älskar verkligen Athens, finns inget bättre än att gå runt i butiker i strålande sol och fantastik atmosfär. Saknar Malmö, och Athens är i närheten. Atlanta är för stort, med skyskrapor och liknande, Athens är lagom mysigt och har sjukt fina kläder i deras butiker och mysiga restauranger och barer. Det är mest en party stad, för att där är 196 barer!! Det är även i Athens som University of Georgia är och Lauren visade mig runt, såå fint. Ser verkligen ut som campus gör på filmer, folk som kastar freesbee på gräset och små "parker" här och där. Supermysigt.
 
Efter vår tripp till Athens åkte vi tillbaka till Jennifers hus och gjorde oss båda snabbt fina för att åka vidare. Hon skulle träffa sin pojkvän i Stone Mountain och hon skjutsade mig hem till Clint. Hade en helt perfekt kväll hemma hos honom och sedan åkte vi till Chick fil a för en milkshake som han tyckte jag var tvungen att testa, och den var verkligen god. Han körde mig sedan hem till Johns vänner där de var och där spenderade jag resten av min kväll. De flesta var fulla, och fick för sig att göra en seriös Harlem Shake med props och allt annat. Var rätt så mysigt där också, åt mest mat och hängde med Jordan dock.
 
Kunde inte önska mig en bättre dag. Spenderade natten i sängen och smsade Clint fram tills klockan halv fem... Pratade om allt mellan himmel och jord. Bland annat om situationen vi är i, jobbigt att tänka på det. Vi kommer inte kunna umgås lika mycket som vi vill på grund av att baseball måste komma först för honom. Samtidigt som jag vill träffa honom så mycket som möjligt eftersom jag åker hem. Kanske är det bra ändå, vill inte bli för fäst vid honom. Önskar att det inte var så dock.
 
Athens!
 
Ben & Jerry glass var ett måste i det fina vädret!
 
The Arch! Man får inte gå under den förrän man har tagit studenten från universitet, annars kommer man aldrig någonsin göra det. Man måste gå bredvid alltså.
 
Vem vet om jag kommer gå i skolan i den här byggnaden en dag...
 
Sanford Stadium! Galet stooor.
 
Go Bulldogs!

15e mars

Idag var jag hemma om och packade om. Eller kunde inte precis packa om, för var ju tvungen att behålla mina kläder här jag redan har. Jag packade med mer helt enkelt, slängde ner allt jag kunde komma på att jag behöver i en soppåse och slängde in i Johns bil. Sedan stannade jag hemma en stund och spenderade den tiden med att ligga ute i trädgården och sola. Det var så sjukt varmt, svettades när jag låg där och solade, men det var superskönt! Fick till och med linje efter bara två timmar, yay. Brännan till balen är på väg!
 
Runt fyra tog Bill mig till min match. Idag var vår första "region game", vilket är de matcherna som räknas när man sedan ska spela state championship, om man kommer så långt förstås. Det var en riktigt jämn match, som vi dock hade övertaget av! 1-1 stod det när det var över, men region matcherna får inte bli lika så det blev förlängning och sedan blev det straffar. Vi vann på straffarna vilket var skönt, och inte orättvist alls för det förtjänade vi! Såg ett stort leende på vår coach för en gångs skull också, vilket var härligt! Han var dock galet arg under hela matchen, han blev utskälld av domaren minst två gånger och sparkade ner vår cooler med is i... Domaren bara: "You can't do that, this is High School!!!", hahah. Pinsamt värre för honom... Nu förstår ni kanske lite mer varför jag inte tycker det är jättekul att gå till träningarna... Som tur är så har vi en annan tränare också, en 23-årig tjej som har spelat för college och är hur trevlig som helst!
 
Efter matchen gick jag ut och åt med Lauren som kom och tittade på min match, sedan sov hon över hos Jennifer också. Ännu en superbra dag!
 
 

14e mars

Idag var det "fredag", fastän det var torsdag. Vi är lediga från skolan imorgon så det är superskönt! Vädret är dessutom helt fantastiskt. Efter skolan och träningen åkte jag hem för att göra mig i ordning för kvällen. Jennifer skulle på girls night out och jag var hembjuden till Jonah för pokernight! Skulle egentligen dit tillsammans med Clint, men det slutade med att han inte fick gå av sin pappa för han har match imorgon. Förstår såklart att han måste ta baseball sjukt seriöst, men det suger en aning ibland. Men jag hade sjukt roligt ändå, där var alla möjliga människor hemma hos Jonah. McKenzie såklart, och Brooke och Mitchell, Braxton, Taylor och ett par andra som jag inte tror jag har berättat för er om ännu. Vi började med att spela poker, och jag var typ den enda som kan spela, haha! Så jag var dealer.
 
De gjorde även upp en eld utomhus så vi satt där ett tag efteråt också. Pratade om allt möjligt och gjorde s'mores, så jäkla gott! McKenzie försökte strukturera balen och baldejter. Vi ska hyra en partybuss och jag kommer definitivt gå i hennes grupp, vem jag ska gå med vet jag ännu inte. McKenzie drog lappar vem som skulle gå med vem, haha, och såklart blev det jag och Braxton. Han skrattade mest bort det, men jag vill faktiskt gå med honom. Vill såklart gå med Clint, men han har redan dejt, en av hans tjejkompisar som han bestämde med innan vi började prata. Så jag tänkte jag kunde gå med Braxton eftersom vi fortfarande är kompisar. Jag sa det till McKenzie och hon sa att hon skulle fixa, men när hon pratade med Braxton sa han att inte kunde fråga mig, på grund av Clint och någon "bro code" i baseballaget... Liksom wtf, alla jag någonsin har pratat med spelar baseball, hur ska jag kunna gå med någon nu liksom? Får bli att jag går ensam... Hade åtminstone en superbra kväll!!!
 
Snygga Hannah och Odalyss idag i skolan!
 
Boooonfire och s'mores
 
Jag och söta Brookie
 

13e mars

Idag var det en helt vanlig dag i skolan, förutom att Faith inte var där. Hon åkte imorse till Florida för att hälsa på sina föräldrar och jag ska därför bo hemma hos Jennifer ett tag. Packade ner det nödvändigaste och ett par outfits igårkväll som jag slängde in i bilen innan jag åkte till skolan. Efter träningen hämtade Jennifer upp mig och så åkte jag hem till mitt nya "hem". Har inte riktigt insett hur "tråkigt" mitt vardagsliv har varit innan, jag menar det var inte tråkigt men det hände inte mycket liksom. Att spendera kvällen med Jordan och Julianne är tusen gånger roligare, känns fantastikt bra att få en kram och ett I love you av Julianne innan man släcker lampan för att gå och lägga sig. Och att man kan hoppa på studsmattan hela kvällen är inte speciellt dåligt det heller. Jag trivs så bra här.
 
Jordan kommer nog döda mig för den här bilden...

12e mars

Grattis på namnsdagen till mig, hihi!
 
Idag hade jag en vanlig helt okej dag i skolan. Efter skolan var det träning som vanligt och sedan var det baseball match som gällde på kvällen. Det var en suuuuperstor match, där var hur många som helst och tittade, mycket möjligt att det var minst 600 pers! Anledningen var att det var Clint, som är rankad #1, och killen i det andra laget som är rankad #2 i landet som spelade mot varandra. Det var galet många scouter där också, man kan se dem sitta nära hemplattan, uppklädda, med mobil och anteckningar i högsta hugg! Clint bevisade verkligen att han är bäst i landet, och han var inte lätt i att få tag i efteråt. Scouter, reportar och alla möjliga skulle prata med honom. Faith tvingade mig dessutom att gå nästan direkt efter matchen, så hann inte prata med varken Clint eller någon annan baseballspelare. Var dessutom dålig på att ta foto, fastän jag hade velat ha några på vår hejarklack. Kvällens tema var camo, vilket betydde att alla skulle ha på sig camoflauge kläder och jägarsaker, haha. That's how the people in Loganville roll...
 
 

11e mars

Så klart så sa vädret att det skulle regna idag, bara för att vi hade match. Såklart. Med träningskläder med mig i fall i fall, hoppades jag att matchen inte skulle ställas in, för då hade det varit fysträning som gällde. Men som tur var hann det inte börja regna förrän vi hade åkt, och så klart precis när vi började uppvärmningen. Regnade helt okej de första tio minuterna in på matchen, sen ÖSTE det ner. Slutade vi spela? Nope. Sprang runt med pölar av vatten i skorna, mascara i ögonen så jag knappt kunde se och med kläder tyngre än mig själv. Det var dessutom omöjligt att passa bollen dit man ville för den kom aldrig någonstans och man kunde inte förutspå var bollen skulle studsa. Efter första halvlek när det stod 1-1 ställde de in matchen. Tror inte att vi kommer spela om den, utan det blir väl vårt slutresultat helt enkelt. Gud vad jag saknar bästa inomhussporten innebandy.
 
Annars var det en vanlig dag i skolan! Sitter nu hemma och käkar överbliven pizza och spelar candy crush på facebook. Imorgon är jag suuuupertaggad för baseballmatchen som kommer vara huuuur stor och viktig som helst!!! Kommer inte vara hemma förrän rätt så sent och sedan måste jag packa för att vara borta några dagar hos Jennifer, hur ska jag kunna bestämma outfit för varje dag?? Jobbigt läge.

10e mars

Idag hade jag en mysig hemmadag. Började dock med att städa lite, men sen tog jag bara det lugnt. Skypade med familjen, först syster sedan fick jag en plats vid matbordet hemma med mamma och pappa. De är bäst i hela världen, kan inte fatta hur snabbt tiden har gått och snart kommer de hit! Vill så jättegärna ha dem här, men ju närmare jag kommer till att de kommer, ju närmare kommer jag till att åka hem. Och det vill jag inte. Inte just nu. 
 
Får se vad som sker i skolan imorgon, får träffa alla kompisar inkl. Clint och har match efter skolan, så kan väl inte bli hur dåligt som helst. Om det inte regnar förstås... pallar inte om ännu en match är inställd! Och det är dessutom ingen skola fredag, så är en "kort" vecka. Har förhoppningsvis en second date på torsdagkväll, hihi. Ska dessutom bo hemma hos Jennifer ett tag för att Faith ska åka till Florida i en vecka. Är van vid att ha mitt space här hemma så kommer nog bli lite jobbigt, men roligt också såklart!

9e mars

Idag sov jag hur länge som helst som vanligt! Gick upp och åt frukost och gick sedan tillbaka till mitt rum för att se Melodifestivalen, of course! Svt Play svek mig inte förrän det var dags för Carola, haha. Missade hela hennes nummer men det var inte hela världen precis. Blev såå glad när Robin vann och jag tror att jag omedvetet skrek till och pratade med datorn några gånger. Faith undrade vad jag höll på med lite senare, haha. 

Runt fem åkte vi till Jennifer för att de skulle äta där. Vilket betydde att jag bara hade en timme efter att Melodifestivalen var över att göra mig i ordning för tha date, vilket inte är tillräckligt! Jag hatar att bestämma outfit, det måste vara snyggt och bekvämt, vilket inte är lätt! Men det gick bra tillslut och vi åkte hem till Jennifer en stund och sedan hämtade Clint upp mig där. Clint är typ världens fulaste namn på svenska så vill inte ens skriva hans namn för det låter så hemskt när ni läser det, haha. Hade i alla fall hur trevligt som helst med honom, och vi träffade hur många som helst vi kände på restaurangen...
 
Oh, glömde berätta att jag sköt ett vapen för första gången i mitt liv, typ. Tror jag har skjutit skytte eller något sånt någon gång, haha, men ändå! Jag var ganska så grym, men grymmast var Julianne!!! 
 
Döm inte mitt fina ansikte och min fina tå som sticker fram. Budskapet med detta är att om det är Melodifestivalen får man äta GODIS!
 
 

8e mars

Idag efter träningen som vi hade tillsammans med killarna och spelade träningsmatcher, så åkte hela tjejlaget till en mexikansk restaurang för "team bonding". Hade sjukt trevligt och vi pratade och skrattade om allt möjligt, tycker verkligen om mitt lag supermycket! Efter det åkte jag med Emily hem till Yolanda för att prova en klänning som hon kanske skulle låna från henne. Den var verkligen superfin så den tog hon med sig hem! Satt även en stund och umgicks med Emily och Yolanda. Jag har yearbook tillsammans med båda och de är hur trevliga som helst. Yolandas lillebror var sååå gullig också!
 
Kan väl även passa på att nämna att jag har en dejt imorgon... hehehe. Med självaste Clint Frazier. Okej, jag går inte ut med honom för att han är "känd", men det är såklart en liten fördel vilket får honom att vara lite mer attraktiv om jag ska uttrycka mig så snällt jag kan. Men som sagt, det inte är inte därför jag går ut med honom, han är supertrevlig!! (Kan dock inte neka till att jag har tänkt tanken att stanna, gifta mig med honom och vara rik hemmafru resten av mitt liv...) Okej, ta det inte på fel sätt. Men ändå, lite coolt. Håll tummarna att det går bra, hihi.
 
OCH GLÖM FÖR FAN INTE ATT RÖSTA PÅ ROBIN IMORGON! JAG KOMMER SITTA BÄNKAD FRAMFÖR SVT PLAY LIVE!
 
Ja jag är med på båda bilderna för det tyckte Stephanie att jag skulle vara. Det är ju dina minnen, då måste du ju vara med på båda... Haha tycker mest det ser dumt ut, men varför inte? Heheh. Kärlek till cheese dip förresten!
 

7e mars

Idag var det ännu en vanlig dag i skolan. En sak jag tänkte berätta om idag som jag hörde i skolan är alla promposals. Eftersom vår bal är om cirka sex veckor så är det höög tid att börja fundera på vem man ska gå med, och för killarna gäller det att komma på ett jävligt bra sätt att fråga på! Här säger man inte bara: vill du gå på balen med mig? Nej! Det ska vara stort och det ska var sååååå gulligt och romantiskt. Hörde någon som frågade sin flickvän som spelar tennis genom att skriva ut PROM? med tennisbollar... Kreativt. Någon hade satt upp en stor banderoll i klassrummet där det stod "Will you go to prom with...?" Och så kom han själv fram med en skylt det stod "Me" på. En tjej frågade hennes pojkvän till hennes bal (för att hon går på en annan skola) genom att få läraren att skriva det som en fråga på ett prov. Hörde dock om det absolut gulligaste idag! Tjejen kom in i klassrummet och på hennes bord satt en build-a-bear kartong med en massa ballonger på, och i så var där en nalle i en tuxedo och när hon kramade nallen sa den: "Will you go to prom with me?". Alltså hur gulligt är inte det?
 
Vet inte riktigt om jag vill bli frågad på det sättet, fast jo det tror jag nog. Vet dock inte vem som kommer fråga mig, och det kommer vara sjukt svårt att säga nej om någon frågar på det sättet. Dock så är det faktiskt väldigt viktigt för mig att jag går med någon jag verkligen vill gå med. Så jag hoppas att rätt person frågar helt enkelt... Det börjar ju närma sig nu!!! 

6e mars

Idag hade jag ett litet stolt moment när mitt namn ropades upp under morgonens announcements. Eftersom jag assisterade i gårdagens match så sa de mitt namn, hehe. Blev helt exalterad och high fivade med Hannah, haha! Under yearbook lektionen gjorde vi en Harlem Shake, såklart, precis som alla andra. Vi gjorde bara den snabbt med hjälp av appen så blev inte den bästa precis, men det var ändå roligt. Lägger upp videon, plus en annan Harlem Shake video från en restaurang här i Loganville som några av mina klasskompisar var med i. Det är dock svårt att hinna med och se, men om ni ser någon knäpp filur som bankar sig själv och en annan filur med en pizzakartong i huvudet så är det Mitchell. Mycket mer intressant blev inte denna dagen.
 

5e mars

Idag var det gameday! Var trött som fasiken efter min uppesittarkväll men jag överlevde dagen. Efter skolan bytte jag om till mina matchkläder, sedan åkte jag med några av mina lagkompisar till McDonalds och laddade upp nyttigt inför matchen. När vi väl kom till planen började det såklart regna... Det var förväntat att det skulle regna men vi hoppades att vi skulle slippa det. Vi ställde dock inte in matchen, utan vi skurade lite under läktarna en stund innan vi var tvugna att gå ut och värma upp. Och som det regnade, kunde pressa ut vattnet ur mina kläder efter uppvärmningen var över! Som tur var slutade det regna precis när matchen började. Fick rätt så mycket speltid idag och gjorde väldigt bra i från mig, vilket var tur för hade en supporter på läkaren, hehe. Vi vann med 7-0 och jag gjorde en superfin assist! Efter matchen åt jag min gratis pizzabit och pratade med min supporter, Clint. Han var supersnäll och kom dit och tittade på mig!! Sedan åkte jag hem och nu håller jag på att somna... Bjuder på några bilder vi tog medan vi skurade regnet, vi var lite uttråkade haha!
 

4e mars

Idag längtade jag nästan att gå till skolan. Har haft en sån tråkig helg så jag kunde inte vänta med att träffa allt folk igen. Mitt forensics prov gick bra och hade en helt okej dag i skolan för övrigt. Hade fotbollsträning som vanligt efter skolan och när den var över längtade jag inte precis till att åka hem och börja skriva min uppsats som skulle vara inne klockan tolv. Det blev såklart en uppesittarkväll med mycket snack, dans, smsande, snapchattande och twittrande. Inte mycket skrivande inte. Tror ärligt talat att det tog mig knappt en timme att skriva hela uppsatsen, men på grund av att jag är sämst på att vara produktiv, tog det cirka fem sex timmar! Men jag hade det rätt så bra ändå, hade bra "sällskap" och jag roade mig själv. Uppsatsen skickades såklart in i tid och sedan var det direkt i säng som gällde!

3e mars

Tog vilodagen söndag på allvar idag. Hade redan vilat hela lördagen, men passade på att vila så mycket som möjligt denna helgen eftersom jag ändå inte hade några planer. Kan inte komma på vad jag mer gjorde, det var planerat att jag skulle plugga. För jag har ett forensics prov och en uppsats i ekonomi tills imorgon, men det gick inte så bra. Skrev min fusklapp till provet men ekonomin började jag inte ens på. Den ska vara inne vid midnatt imorgon, så jag skjuter upp det så mycket det går såklart! 
 
Tror det var allt jag gjorde denna underbart tråkiga dag. Det kan inte vara roligt alltid...

2a mars

Idag var ingen rolig lördag. Mådde inte alls bra när jag vaknade, stopp i näsan och allmänt hänging. Låg kvar i sängen en stund och pratade med mamma och pappa, sedan gick jag upp och åt frukost och gick sedan tillbaka till sängen ett tag. Där låg jag en stund, tittade på How I met your mother och lite annat. Gick sedan ner och åt middag och sedan upp igen och tittade på film. En väldigt händelserik lördag med andra ord, kan ju inte bli roligare... eller hur?

1a mars

Idag hade jag min första bortamatch någonsin. Efter skolan stannade vi kvar en stund på skolan sedan tog vi skolbussen till North Oconee. Skolbussarna här är rätt så skabbiga, haha. Precis som de ser ut på tv! Taggade med svensk musik på bussen och fick en chock när jag steg av bussen ut i kylan. Tur att vi spelade match före killarna, annars hade jag dött av köld. Under uppvärmningen spelade de Basshunter - Sitter här i ventan och jag blev sjukt exalterad och sprang fram till alla och bara: This is Swedish!!! Och sjöng med såklart. Hahha, alla bara: vi trodde den var på spanska...
 
Vi gjorde en superbra match och vann med 3-2! Åkte sedan med Jennifer, Faith, Jordan, Julianne och Robert och gick ut och åt på en mexikansk restaurang. Var hur trött som helst när vi sedan kom hem så tog en väldigt varm dusch och hoppade sedan i sängen!

28e februari

Idag hände det inte något speciellt i skolan, förutom att jag fick tillbaka mitt ekonomiprov som jag fick 97 på! Superstolt. Efter skolan hade jag fotbollsträning som vanligt, sen åkte jag hem och duschade, åt middag och gick sedan och la mig. En helt vanlig dag med andra ord. Händer såklart saker i skolan varje dag, men ingenting som jag kan riktigt komma på att skriva om. När det händer något riktigt speciellt då skriver jag, haha, men inte annars! 

27e februari

Idag var jag exalterad hela dagen för baseballmatchen senare på kvällen. Men först var jag tvungen att genomlida fotbollsträning. Min träning var över 5 och matchen började 5:30 cirka en kvart där ifrån. Min plan var att svettas så lite som möjligt, gå hem till Lauren och köra en kattatvätt och sedan var äcklig och ta på mig vanliga kläder igen. Min plan hade gått hur bra som helst, om vi inte hade haft nickar och slängnickar. Vet inte vad det heter på svenska, men vi skulle i alla fall dyka och nicka bollen, i värsta leran! Universum ville inte att jag skulle vara snygg på min första baseballmatch... Fegade dock ur totalt och slängde aldrig mig, förutom en gång när min tränare stannade upp alla och tvingade mig göra en och låta alla se på, haha. 
 
Lerig var jag men kattatvätt gick bra ändå, en massa perfym också så löste det sig. Kläderna åkte såklart direkt i tvätten när jag kom hem! Så snabbt vi kunde körde jag och Lauren till matchen och sedan var det baseball för full rulle. Första matchen någonsin, och inte för att jag riktigt förstår reglerna, men jag kände i alla fall halva baseballaget så spelade inte så stor roll! Kan inte klaga på deras "uniformer" heller, hehe. Baseball är en rätt så bra sport! Kallt som satan var det, men vi stod ändå och väntade på spelarna efter matchen och stod och prata med Kyle och Andy en stund efter matchen. En väldigt bra kväll!
 
The team efter leran!
 
Basebaaaall
 
Jag och Lauren
 
Andy, jag och Kyle!
 
Jag har ju berättat om Clint förresten, världens snällaste kille och typ världens bästa baseballspelare, haha! Tycker bara att det är såå sjukt, så måste upprepa mig igen och lägga upp denna videon om honom. Så galet, det är proffsligan, MLB de snackar om!!
 
 
 
 

RSS 2.0