30e december

Vaknade upp hos McKenzie runt åtta tiden och fick för oss att gå i kyrkan. Så vi ringde hennes pojkvän Jonah och frågade om han ville följa med. Han kom med frukost från McDonalds och sedan åkte vi till kyrkan, men vi var de enda som var där, haha. Tydligen hade de ingen gudstjänst just idag så vi åkte till Starbucks istället.
 
Vi åkte istället till kyrkan på kvällen, eller kan egentligen inte kalla det kyrka! "Kyrkan" låg i Atlanta så jag, McKenzie, Jonah och Brooke åkte dit runt sjutiden. Sjukt häftigt att se Atlanta's skyline nattetid, älskar storstäder. När vi kom dit var det typ en lagerlokal, och där var sjukt många ungdomar och man kunde höra musiken långt ifrån. Vi gick in och satte oss, fast alla stod upp så vi stod upp också. Det var mer en konsert än en gudstjänst! Där var en scen där ett band spelade väldigt bra och hög musik och bakom dem var sångtexten om man ville sjunga med. Låtarna var riktigt bra, de handlade om Jesus och Gud och sånt såklart men de var riktigt bra. Bandet spelade i en halvtimme, kanske längre. Sen pratade någon lite och sedan satte vi oss ner. Predikan var mer som en stå upp komik och folk skrek typ mitt i allt ihopa att de höll med. Han som predika var väldigt rolig och hade på sig jeans och en pike tröja, haha. Väldigt annorlunda från en söndagsgudstjänst i Sverige med andra ord. När kyrkan var över åkte vi tillbaka med ett stopp på Krispy Kreme för att köpa munkar, mums!!
 
Här är en video från kyrkan vi var i, ignorera alla dopen, haha. Där var inga dop när vi var där!
 

GRATTIS BÄSTA MORMOR!!!

 
Grattis på födelsedagen världens bästa mormor. Det finns ingen bättre person än du, du har alltid tagit hand om mig och det finns bara goda saker att säga om dig. Jag älskar dig mer än vad jag kan beskriva. Jag hoppas du hade en bra födelsedag omringad av de som älskar dig mest i hela världen. ♥♥♥

29e december

Mitt lilla böleinlägg hjälpte lite och jag har nu haft rätt så fullt upp och har inte bloggat på några dagar. Idag spenderade jag kvällen med McKenzie. Vi åkte till Snellville och åt "oamerikansk mat" för en gång skull. Varm macka med tomatsoppa på ett jättemysigt kafé, var skönt att komma ut ur den amerikanska bubblan för en gångs skull. Fast åkte direkt in i den igen när vi sedan gick och åt frozen yoghurt. Det var första gången jag åt frozen yoghurt och det var supergott. Är en aning hårdare än mjukglass och det finns en massa smaker. På stället vi var på tog man en bägare och fixade sin egen med vilken smak man ville och vilka toppings man ville och betalade sedan efter vikt, fanns en massa goda toppings!
 
Efter glassen gick vi på bio och såg This is 40, den kanske heter något annat på svenska men det var "uppföljaren" till på smällen. Var väldigt rolig men en aning långtråkig, hade inte riktigt någon handling. Vi åkte senare hem till McKenzie och somnade i soffan framför Mr. and Mrs. Smith. 
 

27e december

Idag tog jag mig friheten att sova länge. Sedan gick jag upp och hängde lite med Jordan som sov över, vilket betyder att sitta mitt emot varandra och leka med telefonen och smsa varandra, haha. När Jordan åkte hem åkte vi andra till Walmart och sedan körde de mig till Mallory. Myste med film och pizza och sedan var vi spontana och åkte till bion. Med brist på bra filmer slutade det med att vi såg the Guilt Trip. En väldigt bra film om man är 50+! Men det var roligt ändå!! 
 
Precis när jag tar fotot: "Wait, what pose are we making?"

26e december

Vad gör man efter en högtid om inte shoppar? Shoppar loss!!! Upp tidigt och mot Mall of Georgia. Var supertaggad, shoppade loss inne på Victoria's Secret, Abercrombie & Fitch och fick även handlat på H&M och ett par skitsnygga boots på någon konstig liten affär. Supernöjd med alla mina köp även fast det sved en aning i plånboken, men men. Jordan var inte lika glad efter att vi spenderade nästan en timme inne på Victoria's Secret, haha. 
 
Efter shoppingen åkte vi till Olive Garden och åt supergod mat, kan dö för deras breadsticks! Sen åkte vi hem för att lägga klart det dumma pusslet som vi började på innan jul. Av någon dum anledning var där en tjock ram runt hela i typ samma färg så det tog evigheter. När de väl la klart pusslet i morse passade inte sista biten, haha, så någonting är fel med det!
 
En väldigt lyckad dag!
 
Mitt och Jordans favoritställe att hänga, under den stora julgranen. Där kan man även ladda sin mobiltelefon!

25e december

Idag var det jul, jul, på riktigt. Var dock tvungen att sätta klockan på halv åtta, vet inte riktigt om jag gillar den amerikanska julen tillräckligt mycket för att vara tvungen att sätta klockan på en högtid! I alla fall, vi gick upp och åkte till Jennifers för att äta julfrukost och se Julianne och Jordan öppna sina presenter. Jag fick även mina presenter från Jennifer att öppna där.
 
Sedan åkte vi hem igen och gjorde allting klart för kvällen. Klockan fyra kom hela tjocka släkten bestående av en väldigt massa härliga människor! Ringde mina föräldrar på skype då också och satte datorn så att alla fick säga hej, jag tror mina föräldrar var i chock efteråt, haha! Vi tog familjefoto, åt gooood mat och öppnade tillslut alla presenter. 
 
Förutom att det var på fel datum och presentöppningen på morgonen så var allting det rätt så likt min julafton hemma. Maten var såklart annorlunda. Skinka äter man precis som hemma, fast sedan är det en massa gratänger typ. Ananasgratäng, mac and cheese, potatis- och ostgratäng, broccoligratäng och lite annat. Böner äter man också av någon anledning! Men det var gott såklart, precis som all annan mat här. Till efterätt var det kakor och fudge. 
 
Blev supernöjd med mina presenter, det var egentligen alldelses för mycket!!! Alla blev jättenöjda med presenterna jag köpte till dem också, och Faith blev jätteglad för julklappen från mamma och pappa. Hon hälsar stort tack förresten!!
 
Alla presenter jag fick, plus mina asgrymma pyjamas byxor som jag hade på mig när jag tog fotot, haha.
 
 

24e december

JULAFTON var en aning annorlunda detta året. Jag försökte ändå behålla några traditioner, så jag gick upp och fixade mig frukost bestående av en lussebulle, "pepparkakor", clementin och kaffe med polkagrissmak och gick upp på mitt rum och tittade på sista avsnittet av julkalendern och några snuttar av Kalle Ankas jul på youtube. 
 
En stund senare skypade jag med hela familjen under julklappsöppning och fick höra allting Elena hade att berätta om jultomten. Att skypa med de jag älskar mest i hela världen på julafton var den bästa julklappen ♥
 
Hela dagen bestod av matlagning till kvällen och till juldagen, då man firar jul här. På kvällen avnjöt vi en riktigt god middag!!!
 
Julmuuuust!!!

28e december

Börjar bli en aning trött på det här. Att blogga om ingenting. Idag har varit en dag full med hemlängtan. Jag känner att jag gör ingenting speciellt här, ingenting som jag inte hade kunnat göra hemma. Och jag blir fruktansvärt frustrerad när jag tänker så och inser att det är sant. Jag pratar med Nathalie och hör alla sjukt roliga saker hon hittar på, medan jag spenderar min fredagkväll med att sitta i pyjamas och titta på tv. 
 
Jag älskar min familj här, de är helt fantastiska och jag är så glad att jag kom i den familjen jag kom i. Och jag har absolut ingen emot att spendera en dag eller två med att umgås med dem, de är min familj! Men precis som hemma i Sverige kan man inte bara umgås med sin familj hela tiden, man måste hitta på annat också. Och det är det som gör mig ledsen just nu, att höra allting mina vänner hittar på i Sverige och allting Nathalie hittar på i Arkansas. Jag kom hit för att leva livet, men jag har verkligen inte gjort något spännande under tiden jag har varit här, och det får mig på jävligt dåligt humör. Jag känner att jag är fast i mitt hus här, och vet inte riktigt hur jag ska ta mig ut. 
 
Älskar som sagt min familj här, men jag önskar att jag var tillåten att göra mer saker. Det suger en aning helt ärligt och jag vet inte hur jag ska ändra på det på ett bra sätt.

23e december

Dan före dopparedan!
 
Tänk vad tiden går fort, imorgon är det julafton. Jag får dock vänta betydligt längre på mina klappar eftersom de inte öppnas förrän på juldagen. Ska dock skypa med familjen i Sverige under deras julklappsöppning, kan ju inte missa när de öppnar mitt fina paket jag skickat! 
 
Idag åkte jag och Faith till flygplatsen och hämtade upp hennes föräldrar som ska stanna över julen här. När vi kom hem drack vi kaffe och åt kakor och fudge. Kände mig som en pensionär idag, men det är mysigt det också. Vi la pussel hela kvällen och tog även ännu en runda på Walmart. De är så himla söta så är glad att de är här! 
 
Nu ska jag få mycket sömn så att jag är redo för veckan som kommer. 
 
GOD JUL!!!
 
Jag tittade på Bingolottos uppesittarkväll jag också!! Kan ju inte missa en sådan fin tradition.

22a december

Har inte hänt så mycket idag heller. Mer julgodis har bakats, några ärenden har gjorts och fler julklappar har slagits in. Kvällen spenderade jag i soffan med julgodis framför Atlanta Falcons matchen. Det börjar närma sig julafton nu, är så excited! Imorgon ska vi åka och hämta Faiths föräldrar på flygplatsen och sedan ska de stanna hos oss i cirka två veckor. 
 
Det var dagens uppdatering, inte mycket mer att säga om det! Godnatt.

21a december

Vaknade upp av att Julianne hoppade på mig och Jordan för att väcka oss. Finns trevligare sätt att vakna på, haha. När Julianne och Jordan åkt hem började jag och Faith med våra sysslor. Först gjorde vi julgodis sedan började vi slå in paket. Tror ärligt talat vi spenderade heeeeela dagen med att slå in paket, jag skojar inte! Avslutade kvällen med julfilm och julgodis. En supermysig dag!
 
Såååå goda, mums!

20e december

Sov länge idag också, försökte sova bort förkylningen eller vad det nu var jag hade. Hjälpte lite men var fortfarande trött. Som tur var kom Jordan och Julianne över och piggade upp mig sedan var det full rulle hela dagen. En massa just dance spelande senare låg jag och Jordan döda under julgranen och spelade fun run och käkade choklad. Känns skönt att bara ta det lugnt och inte göra så mycket nu faktiskt, nästa vecka är det bannemej julafton! Har haft fullt upp i skolan så förtjänar att ta det lugnt! 
 
Jag överlevde den 21a december förresten, ingen värld som går under här inte. Och om jorden någon gång ska gå under ska det vara när jag är omringad av min älskade familj, vet inte om jag hade klarat mig utan dem ♥

19e december

Vaknade inte upp lika bra idag. Som tur var så var jag ju ledig så jag slappade bara hela dagen! Gick upp och åt frukost, tog en dusch och gjorde mig i ordning. Bill köpte med sig Wendy's hem så åt det sedan somnade jag i soffan framför One Tree Hill. Kände mig sjukt hänging så jag gick upp och la mig i sängen istället och sov i nästan tre timmar! Gick upp och åt sedan gick jag och la mig igen. Inte världens händelserikaste dag precis men jag behövde all den sömnen kan jag säga, har inte fått mycket sömn de senaste veckorna!

18e december

Idag var en riktigt bra dag!! Efter första lektionen som var finals i matte så var skolan slut för denna terminen för mig. Så skönt! Matte provet gick bra, det var typ ett grupprojekt om kaniner som förökar sig, haha. Fick 95 vilket höjde mitt betyg till 87 i matte totalt, väldigt nära ett A så är supernöjd. 
 
Efter skolan åkte jag, Mallory och några andra till Chick-fil-A och åt, sen åkte vi hem till Steven, Mallorys pojkvän. Stannade där en stund sen åkte vi och julhandlade, fick alla presenter köpta, hur grym är jag?? Klippte mig även senare och är supernöjd med det, blev lite kortare men det är sååå lent nu! Varsågod Frida!
 
När jag kom hem hade jag absolut ingenting att göra så jag och Faith tittade på Notting Hill, hon hade aldrig sett den, galet! Skypade lite med Nathalie innan jag gick och la mig, sedan sov jag hur länge som helst, skööönt! 

17e december

School's out!!! Nästan i alla fall, bara en liten lektion kvar imorgon, sen så! Hade matteprov första lektionen som gick bra annars har jag bara spelat fun run, snap chattat och ätit resten av dagen. Hade food party tredje och fjärde lektionen där alla tagit med sig mat. Mat på amerikanska är förresten pizza, chips, dip, kakor, tårta och cupcakes. Känner mig inte sådär på topp på min diet just nu...
 
Pluggandet är i alla fall helt slut för min del detta året, har som sagt min final exam i matte imorgon men den kan jag inte plugga till. Historian är slut, engelskan är slut och yearbook är slut för denna terminen. Avslutar med A i allt förutom matten om inget under sker imorgon, jag är dock ändå stolt över min matteinsats, det har varit så svårt och jag har lärt mig så otroligt mycket! Fick tillbaka resultatet på min dödsuppgift i historian, fick 100% vilket känns super. Jag kämpade inte med den i onödan!
 
Nu ska jag gå och lägga mig, några minuter tidigare än vanligt. Sen är det sömn som väntar hela lovet!
 
Min fina julklapp/födelsedagspresent jag fick av söta Hannah idag!! En söt strumpa med gott choklad i, swedish fish och en liten Georgia registreringsskylt med mitt namn på, supergulligt!

16e december

Idag så hade vi en "jul get-together" med andra utbytesstudenter och deras familjer här hemma. Jag fick gå upp och baka en till tårta för Faith tyckte den var så god när jag bakade den på min födelsedag, och den var en succé igen! Jordan åt hur mycket som helst och slickade sin tallrik... Hon sa: "Är inte allting här mycket äckligare? För allting svenskt är såå mycket bättre". Hahaha!
 
Själva "festen" var väl inte den roligaste, pratade med några andra tjejer men hängde mest med Jordan istället. När de hade gått hem spelade vi just dance. Kan inte få nog av det spelet, haha! Kommer sakna att inte ha det när jag kommer hem. När alla hade gått hem och jag, Faith och Bill satt och pratade och tittade på fotbollsmatch så pratade om vad jag hade köpt till Jordan i julklapp. Så berättade vad jag hade beställt från Hollister och att jag hade köpt ett par sweatpants till mig själv också. Så Faith bara: "I am gonna beat you! You're not allowed to buy stuff you've put on your Christmas list!" Hahahah, skrattade i evigheter, hade helt glömt att jag hade önskat mig det, woops. Men vill hellre ha de Faith köpt så får väl lämna tillbaka de jag köpte, haha. Börjar förresten få panik över mina julklappar, har inte köpt en enda förutom en tröja till Jordan. Aaahhhh. Måste tigga skjuts från någon så jag kan gå och shoppa!
 
Imorgon har jag mitt matteprov över allting vi har gått igenom den här terminen. Med tanke på att jag missade några veckor och att jag inte pluggat aaalls inför detta så förväntar jag mig inte att det ska gå så bra... Är förresten beroende av Fun run, världens roligaste spel på iphonen just nu. Bara så ni vet, ladda ner det om ni vill bli beroende! 
 

15e december

Idag hade vi en liten födelsedagslunch för mig på Tokyo med Odalyss, Mallory och Kadie. Sedan åkte vi hem till mig och spelade just dance! Har bara legat och slappat hela kvällen, tittat på Grey's Anatomy med Faith och bara tagit det lugnt. Skolan tröttar ut en så himla mycket, är trött klockan nio på kvällen. Ska bli skönt med lov!
 
Killen som jobbade där var en aning annorlunda... Så det krävdes en bild! Han följde Kadie till vårt bord och höll hennes hand, haha. 

14e december

Mitt matteprov idag gick superbra, fick 87! Yay. Har två matteprov kvar nu bara på måndag och tisdag, sedan är jag officielt klar med första terminen av mitt high school år. Det har gått så otroligt fort. Under yearbooken tog vi bilder för senior favorites. Mitchell blev röstad class clown. I min US History sov jag, lyssnade på musik och spelade spel på mobilen. Jag är den enda junioren i min klass så jag är den enda som kan bli "exempted" om jag har 90 eller högre, haha. Så jag gjorde absolut ingenting, härligt! Under sista lektionen delades även candy grams ut, fick en från Odalyss! 
 
Efter skolan åkte jag hem med Odalyss och Kadie efter att ha hängt lite på skolans parkering, jadå då har man gjort det också. Hos Odalyss hjälpte vi till att fixa för kalaset och under kalaset hjälpte vi till att underhålla barnen, haha. De hade även en pinata full med godis, önskar att vi hade det på våra födelsedagskalas också. Ska nog införa det. Efter kalaset hämtade Faith, Jennifer och Jordan upp mig och så åkte vi och tittade på galna julbelysningar, haha. 
 
Kom hem till världens bästa julklapp och satt och grät i evigheter. Jag har världens bästa familj och vänner ♥
 

13e december

Glad Lucia!!! Saknar luciamyset lite idag faktiskt, åt en lussebulle till frukost för traditions skull men har inte tittat på något luciatåg ännu. Tänkte titta på svt om det funkade men har inte haft tid, får göra det någon gång i helgen. Kan ju inte missa en sån fin tradition.
 
Har knappt gjort någonting i skolan idag. Sista dagen med konstigt schema, nu är det bara två normala dagar kvar i skolan sen är det lov!!! Har man 90 eller högre i betyg så måste man inte skriva finals, vilket innebär att man är ledig tisdag och onsdag. Har dock finals i matte på tisdag, men det är ju bara första lektionen.
 
Eftersom schemat var knasigt så hade jag inte min normala lunch, utan slutade med att jag åt med en av mina kompisar i matten, och hon åt lunch med sina svarta killkompisar. Jag låter rasistisk hur jag än säger det, men det är skillnad så är det bara, det är absolut inget negativt, men hade ni varit här så hade ni förstått. Attityd, stil, allting är annorlunda. Men de var hur trevliga som helst ändå såklart så jag hade en jätterolig lunch, riktigt härliga killar. Min tjejkompis berättade dock sen hur alla pratade om mig sen haha och hur alla svarta killar på skolan tycker jag är snygg... hahahah!!! 
 
Kan förresten meddela att jag har bokat klipptid tills på tisdag! Är lite nervös, haha, men de lovade att inte klippa av för mycket! Bokade även tid tills balen, är ute i god tid haha! 
 
Här får ni en fin bild på min fina serie av Oedipus, stolt tjej!
 

12e december

Har verkligen haft den bästa födelsedagen någonsin! Har fått uppleva en amerikansk födelsedag och blivit uppvaktad till max, hade inte kunnat önska mig något bättre. Har också fått prata med min familj och min kära mormor och bästa vän. 
 
Dagen började med att jag gick upp extra tidigt för att gå ner och fixa min traditionella frukost. Fick redan då gratulationer från Faith som var uppe. Fixade min frukost och gick upp igen för att äta den framför Greveholm. Sedan gjorde jag mig i ordning för min födelsedag hihi och fixade det sista med tårtorna. I bilen ringde sedan Jordan, Julianne och Jennifer och sjöng för mig!!!
 
Fick en massa gratulationer på morgonen när vi gick runt i korridorerna och sedan igen på matten första lektionen. Vi hade som sagt "breakfast party" eftersom vi hade en sån lång lektion så där var pannkakor, bacon, muffins och allt möjligt! Också mina tårtor såklart. Någon hade varit jättegullig och tagit med ljus så de satte i 17 ljus och tvingade mig att stå och skämma ut mig inför hela klassen när de sjöng, haha. Fick även en jättefin cupcake av Mallory!!!
 
I yearbook sjöng de igen och jag fick en brownie av Odalyss. Alla sa grattis och fick även några grattis på lunchen. Tårtan som blev över fick yearbook klassen. Alla tyckte jättemycket om den förresten! Under lektionen gick jag ut för att ringa mamma och mormor som väntade på ett samtal från mig, Började nästan gråta när mormor sjöng grattis för mig på engelska. Världens underbaraste person ♥
 
Fick grattis på andra och fjärde lektionen också såklart, men ingen som sjöng där inte, haha, men jag klagar inte. Fick några fina kramar också och en massa gratulationer på twitter och facebook. Blev även utbjuden två tre gånger, haha. (uppdatering tio minuter efter jag skrev detta, haha)
 
Efter skolan åkte vi hem om och jag tittade lite på Ellen och svarade på alla facebook gratulationer. Sedan åkte vi till Athens för att äta på Outback med hela familjen, alla var där vilket var superroligt. Fick jättefina presenter och en jättegod och trevlig måltid. De sjöng för mig igen och även personalen på Outback och jag fick en gratis efterätt, hihi. Har inte varit den nyttigaste dagen med andra ord... I present fick jag en kaffemugg, presentkort på starbucks, fotoram, örhänge, halsduk, vantar och ett fint grattiskort från Jordan. 
 
Hade verkligen den bästa amerikanska födelsedagen jag någonsin kunnat önska mig!!!
 
"This is awkward"-face!
 
 
 

11e december

Just nu är det min födelsedag i Sverige, men fortfarande den 11e december här! Vilket innebär att jag firar min födelsedag 36 timmar detta året, hihi!
 
Är sååå excited över imorgon, har inga förhoppningar eller så men det ska ändå bli kul. Har slitit och bakat två tårtor till mattelektionen imorgon, hoppas de tycker om mitt svenska recept annars blir det pinsamt... Har bestämt födelsedags outfit och ska sätta klockan extra tidigt imorgon så att mitt hår är perfekt, haha! Ska även gå upp ännu tidigare för att äta min traditionella födelsedagsfrukost och se på julkalendern. Ska verkligen försöka göra min födelsedag imorgon till den bästa födelsedagen någonsin!
 
Provet i skolan idag gick bra, tror jag. Man gjorde det över internet som sagt och det tog typ en halvtimme men man var ändå tvungen att sitta där inne i två och en halv timme. Tror att jag för första gången i mitt liv somnade i skolan! Efter skolan och efter mitt snabba bak åkte vi tillbaka till skolan för att fixa ett "physical" som man måste ha för att delta i skolidrotten, typ ett intyg på att man är frisk. Faith hjälpte till som min assistent när vi bakade och hon tyckte det såg supergott ut så ska smyga in en bit till henne imorgon under lektionen. Hon var även väldigt överraskad över hur snabb och organiserad jag var på att baka, hihi.
 
Nu ska jag få en god natts sömn för imorgon är det en SUPERROLIG DAG. 12/12/12!

10e december

 
Sååååååhäääääär glad är jag just nu!!!! Är äntligen klar med min historia som ska vara inne imorgon! 19 handskrivna sidor fram och baksida, på engelska. Är galet stolt över mig själv om jag får säga det själv, även om det blev rätt så mycket kopiering ord för ord de sista sidorna, haha. Kan inte inbilla mig att han kommer läsa igenom allas arbete så ordentligt i alla fall. Jag gjorde det i alla fall. Stolt tjej!
 
Imorgon har jag EOCT i historia också, end of course test, typ som nationella prov, fast myyycket enklare. Det är ett prov man gör online med 100 frågor, med svarsalternativ såklart, så är inte alls så svårt. Hoppas det går bra. Schemat blir helt cp dock, första och tredje lektionen idag var typ 3 timmar för att folk tog EOCT i andra ämnen och imorgon är det andra och fjärde som är lång. På onsdag har vi samma schema som idag, alltså med en lång första lektion vilket är matte, så på onsdag ska vi ha stor frukost på lektionen! Och eftersom det är min födelsedag på onsdag så ska jag baka svensk tårta och ta med. Vet inte varför jag sa att jag skulle göra det dock... får slita med det imorgon!
 
Köpte "pepparkakor" idag när vi var och handlade, de är dock mer tjocka som riktiga kakor istället som pepparkakor ska se ut. Får se hur de smakar, ska äta några sådana nu med en clementin till julkalendern. Försöker så gott jag kan att få julkänslor när solen skiner ute och det är 20 grader. Det ska dock bli kallare imorgon så jag kanske får chans att använda min vinterjacka jag köpte! 

9e december

Åh ja, man kan lyckas med lussebullar i USA också. Fast än de inte ville jäsa ordentligt med dumma torrjäst, men de blev bra ändå och alla gillade dem! Har pluggat r*ven av mig idag kan jag säga, hade så mycket att göra denna helgen men fick ingenting gjort igår så fick djura med det idag. Fick även tvättat och skypat. Jordan och Julianne kom över runt sex tiden och vi har väl inte hittat på något så intressant, bara löjlat oss som vanligt. De sover över här i natt för Jennifer och John skulle på julfest, men jag kickade ut Jordan från mitt rum, det hade varit en katastrof om vi skulle göra oss klara imorgon bitti tillsammans, haha! 

Behöver sömn i natt så ska krypa ner i mina varma nytorktumlade lakan. Imorgon ska jag äta lunch med Faith och hennes klass, haha. Ska bli intressant eftersom det är den lektionen där alla hennes elever snackar om mig... får se vad de säger imorgon! 
 
 

8e december

Måste bara börja detta inlägget med en stor jävla eloge till Julkalendern. Bästa avsnittet idag, jag doooog när mamman pratade danska, haha. Bästa!!! Och Lillan är tillbaka, yaay. Har hört att Leif kommer tillbaka också, kanske alla kommer tillbaka? Hade varit såå bra. 
 
Efter att jag sett julkalendern åkte jag, Faith och Kim till Dawsonville vilket var en bit ifrån Monroe. Tog oss cirka 4 timmar att komma dit, haha. Faith hittade inte till Kims hus och sen körde vi lite mer vilse och så var det mycket trafik och så stannade vi och åt, haha. Det tog cirka en timme hem, haha!
 
Det var ett Premium Outlet vi var på, vilket jag har varit på många gånger i Florida. Kändes som jag var på semester hela tiden som jag var där, förutom att min familj inte var med mig. Fick köpt några julklappar vilket var skönt, men måste ändå shoppa nästa vecka också, är inte helt klar ännu. Var hemma rätt så sent, hela dagen gick åt att shoppa. Gick direkt och la mig och fick inte gjort någon historia, har så mycket att göra imorgon!!! Ska baka lussebullar också, wiiiii.

7e december

Idag i skolan under fjärde lektionen blev det strömavbrott så vi hade lektionen utomhus! Tur att det varmt nog att sitta bara i kofta... Inget roligt väder när det är jul dock, men men. Efter skolan hann jag bara snabbt hem om för att skypa med Andrea och slänga i mig lite mat sedan tillbaka till skolan för att titta på skolans teateruppsättning.  Det var inte den roligaste teatern, The Miracle Worker hette den, ganska så depressive men eleverna var så duktiga!!! Sjukt imponerad. Imorgon är det stor julshopping som gäller med Faith och Kim, taggad till max! 
 
Brandy är mitten spelade huvudrollen, sjukt duktig var hon!
 

6e november

Hade en väldigt bra dag i skolan idag faktiskt! Såg David en jävla massa gånger av någon dum slumps anledning dock och han bara låtsats som vi aldrig har träffats, trevligt. Men dagen var bra ändå, mitt matteprov gick bra! Jag tror att Faith sa att jag fick 82 eller något sånt, vilket inte är dåligt alls. I advisement fick vi reda på nästa termins schema, är inte jättenöjd men det är ändå okej. Jag har British Literature (är det Shakespear så dör jag), Government, Yearbook och Forensics. Det är bara Forensics som är en senior class så de två första är junior classes och Yearbook som jag har nu är blandat. Vet än så länge ingen som jag känner som har de klasserna vilket är lite tråkigt. Braxton sa att han skulle byta till min klass, haha, får se om han gör det eller inte. Schemat är dock inte helt slutgiltigt ännu, ska kanske byta bort Government mot Economics men är inte säker på att det funkar.
 
Nog pratat om det, fysträningen idag var också rätt så rolig! Vi delade denna gången upp oss mellan tjejer och killar vilket var skönt och vår tränare som är en tjej i 25-års åldern är jättetrevlig och duktig! Det var väldigt jobbigt emellan åt dock, men det var skönt att ha det gjort när man var klar. Baseballlaget hade och träning så de kom såklart ut mot slutet när jag fortfarande var på fysträningen... pinsamt som alltid men det är typ bara jag som är "gammal" på träningen så vet att de är där för min skull, haha. Vilket får en att känna sig wanted, haha!!
 
Skypade med Nathalie igen ikväll och hennes amerikanska kompis vilket var roligt och intressant att höra om hennes liv också. Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon är det fredag, wiii. 
 
Åååh glömde att säga! Åt peanutbutter and jelly sandwich idag på lunchen. Det var gott... väldigt gott. Inte bra för nu kommer jag börja äta det, hahaha. Men men, vad kan man göra åt saken, jag måste njuta av det amerikanska livet medan jag är här och PBJs är en väldigt stor del av det livet!!
 
Tvingade Odalyss att ta en bild på "ögonblicket"! Jag vet att jag är snygg... hahahah
 
Glad efter en bra träning!
 
 
 

5e december

Borde gått och lagt mig för lääänge sedan, men istället sitter jag och skriver min önskelista! Känns sååå dumt att önska mig något från min värdfamilj, vill inte ha något egentligen men Faith tvingar mig. Har faktiskt kommit på rätt så mycket nu faktiskt men det är ändå jobbigt, haha. Hade en rätt så bra dag i skolan idag faktiskt, har världens bästa vänner här! Har dessutom skypat med Nathalie om allt möjligt vilket gjorde dagen ännu bättre.
 
Lagade köttbullar till middag idag vilket tog en evighet så har inte fått mycket matte gjort heller, har prov imorgon kommer inte gå bra! Denna gången hade vi lingonsylt så det smakade helt perfekt! 
 
En vecka tills min födelsedag idag! Yaaay. 

4e december

Idag var en bättre dag. Lägger som sagt det bakom mig och går vidare. Är så glad för min familj och mina vänner både här och hemma. Ni är bäst. ♥
 
Efter skolan stannade jag kvar på matte tutoring med Mitchell och några andra. Sedan åkte jag hem för att plugga lite till. Orkar inte allt detta plugg, haha, fastän det inte är så mycket i jämförelse med vad jag hade haft i Sverige. Var glad att jag fick skypa med Louise i alla fall, gjorde min dag ännu bättre! Nu bombas min twitter med en massa tweets om Victoria Secret Fashion Show... Själv tittar jag inte, min skönhetssömn är viktigare. Klarar mig bra utan att se benrangel i dyra underkläder för den delen! 

3e december

Idag har inte varit den bästa dagen... Skriver ändå allting här så varför inte skriva detta också. Har fått reda på att David har "flickvän", och inte från honom utan från twitter. Tack för the heads up. Gå och dö någonstans. Ska inte låta det förstöra mitt år här, hej och adjö säger jag till honom och går vidare. Om det bara vore så lätt.
 
Har annars djurat matte och historia hela dagen, fick knappt någonting gjort i helgen så nu är det bara att kämpa de sista dagarna innan lovet!! Roligt inlägg det här var då... roligare blir det inte. Ska gå och gräva ner mig i sängen nu, förhoppningsvis hör ni från en gladare Rebecka imorgon! Hej hopp. 

2a december

Sova
Tvätta
Skypa
Plugga
Handla
 
Så ser oftast mina söndagar ut, och så även denna söndagen. Minskade dosen plugg och ökade dosen sömn dock. Var och åt hos Jennifer ikväll också, snackade killproblem med Jordan och Julianne och åt god amerikansk mat. Pluggandet går inte bra just nu, orkar inte min matte! Och så har jag historian på det också, har inte fått gjort någonting denna helgen. Är glad att allting är över till min födelsedag, då ska jag bara slappna av! Fick min jacka jag beställde igår förresten, var orolig att den inte skulle passa men den satt super. Har inte funderat hur bältet ska sitta dock, men kommer väl på det så småning om. Nu kan jag i alla fall hålla mig varm, typiskt bara att vädret skulle bli bättre... idag var det tjugo grader! Saknar snön som ni har hemma lite faktiskt. Köpte i alla fall ingredienser till lussebullar idag så ska förhoppningsvis baka det i helgen, köpte även clementiner, mums. Bara pepparkakorna som saknas för maximal julkänsla.
 

1a december

Äntligen december! Älskar december samtidigt som jag inte vill att tiden ska gå så fort som den gör...
 
Gick upp extra tidigt idag för att hinna se Greveholm innan vi åkte till Atlanta. Så bra det var! Älskar att de fortfarande har samma musik, så många minnen. Saknar dock en lussebulle, clementin, pepparkakor och varm choklad att äta till...
 
Vi åkte till Atlanta för julparaden och sedan åkte vi till The Cheesecake Factory och åt. Julparaden var helt okej, det var inte riktigt någon julstämning när man stod och svettades i solen... men det var en ny upplevelse det också. Paraden varade i cirka en och en halv timme och innehöll allting från High School band till clowner och lamor. Tog en massa bilder men lägger upp några stycken och två videor! The Cheesecake Factory var helt galet! Såååå god cheesecake och de hade typ tusen olika att välja mellan. Så gott!! 
 
 

 

30e november

Försov mig ordentligt idag för första gången!! Råkade sätta klockan på pm istället för am... Dumma amerikanska klocka. Vaknade därför en timme försent vilket slutande med att Bill fick köra mig till skolan. Jag kom inte försent dock, jag och Faith är ju alltid i skolan väldigt tidigt så det var inte så sent jag vaknade egentligen.

I yearbook räknade vi röster till "senior favorites", seniors har fått rösta på andra seniors i olika kategorier som sedan ska in i yearbooken. Hannah fick flest röster som "best all around" och David vann "best smile". Fanns dock åtta andra kategorier också, en kille och en tjej per kategori.

Efter skolan åkte jag Odalyss, Hannah och Kadie till Tokyo och åt sedan hem till mig och hängde. Tittade på våra fina julgranar, snackade och spelade just dance haha.

Syndade precis lite choklad.. Är ju tvungen när mamma och pappa skickar! Kommer synda igen imorgon när vi ska till Atlanta och äta på the cheesecake factory. Är så excited för det och julparaden! Men måste gå upp tidigt... Mindre kul.


29e november

Hade en rätt så tråkig dag i skolan idag. Lektionerna var tråkiga och fick sitta och vänta på ännu en kvarsittning som Jennifer hade för jag skulle åka med henne hem. Faith skulle till Firm Bank och titta inför balen, hon berättade att det var fantastiskt fint!! Så för att göra dagen lite bättre pratade jag med bästa vän på Skype i drygt en timme om allt möjligt. Fick även ett paket idag från min älskade familj. Mumsiga choklad och en adventskalender till Faith och Bill. (De tackar och hälsar förresten!) Eftersom Faith inte var hemma så var det bara jag och Bill som åt, han lagade faktiskt väldigt god middag. Han gör det inte ofta men han kan han också.

Detta är inte ens roligt att läsa haha, eller skriva för den delen. Så jag avslutar här, tack och hej!


RSS 2.0