30e oktober

Ännu en skoldag, men jag klagar inte. Vädret har blivit väldigt mycket kallare, jag klagar! Fryser just nu i min säng, tog på mig långa byxor och en hoodie, haha. Element existerar inte här, bara air condition som just nu är på samma temperatur som utomhus, känns det som i alla fall! 
 
Efter skolan åkte jag och Faith till Taco Bell och åt gratis tacos! Taco Bell hade tydligen lovat att ge ut gratis tacos om det hände något i någon sport, kommer inte ihåg vad det var, och det gjorde de bannemej! Fast bara idag mellan 14-18. Så Faith körde in i drive-thrun och sa: "hej, jag skulle välja hämta mina gratis tacos". Tjejen sa okej och sen körde vi fram och hämtade våra tacos utan att betala, haha. Galet! 
 
Var duktig och gjorde klart nästan all min matteläxa i skolan så jag slapp bry mig om det när jag kom hem. Och jag kunde istället spendera kvällen med David. Amerikanare är väldigt annorlunda än svenskar när det gäller dejting, det om något har jag märkt av starkt! Han åt med oss också, haha, vilket inte var så pinsamt som det låter, trevlig kille det där ska ni veta! Nu är klockan alldelses för sent för mig, godnatt!

29e oktober

Sov nog en aning för länge igår, för kunde inte somna inatt! Gick och la mig nio för att vara duktig, tror ni jag somnar? Nej. Tror inte jag somnade förrän halv ett och ändå vaknar jag halv tre och kan inte somna om? När klockan ringde gick jag till och med upp, utan att snooza. Måste vara något fel på mig, eller så är det fullmånen som Faith skyller på.

Det var rätt skönt att vara tillbaka i skolan faktiskt, fastän det innebär matteläxa och ångest över min dumma historia. Men man får träffa alla trevliga människor igen och det gillas stort!

Det börjar bli kallt här nu faktiskt, för kallt för att sitta ute och äta lunch utan ytterkläder i alla fall. Och det blåser dessutom väldigt mycket nu på grund av Sandy, vi är inte i riskzonen eller något men det märks ändå av. Tog en promenad med Faith efter middagen och fick riktiga Sverige känslor, kändes som jag tog en promenad hemma. Ska ta fler sådana promenader, känns bra att vara ”hemma” ibland.

Mina planer för helgen är IKEA på söndag och Georgia Bulldogs match på lördag!!! Är såååå excited, ska bli superkul att få gå och se en riktig amerikansk fotbollsmatch på en stor arena med över 92 000 åskådare!!! Åh vad jag längtar redan!!! (Mamma och pappa ni kanske kan se mig på tv, haha!)

Ska avsluta detta inlägg med att tillägna det till Jordan. Någon liten fågel viskade min blogg i hennes höra så nu har hon suttit och översatt alla mina inlägg, haha. Tur att jag bara har skrivit bra saker om henne. Sa att jag skulle börja snacka skit om henne, haha, men har inget dåligt att skriva. She’s my sista from another mista!


28e oktober

Startade dagen med att vara väldigt förvirrad. Tittade på klockan som visade halv tio, tittade på mobilen som visade halv elva. Tänkte att min mobil ändrat klockan själv, men sen kom jag på att klockan inte skiftar förrän nästa vecka här, plus att den ska ju flyttas tillbaka en timme? Löste mysteriumet med Faith och tydligen så var det min väckarklocka som hade ändrat tid, fastän den inte skulle. Haha, fattade ni? Vet inte om det är roligt att höra egentligen men delar med mig ändå!
 
Idag har jag äntligen fått tvättat min tvätt! Har även börjat på mitt dumma historiaprojekt som är helt galet!! Ni vet hur skolverket har typ kriterier för vad man ska kunna? Det har även staten Georgia och alla dessa kriterier är formade typ som frågor som vi ska svara på. Och ni fattar inte hur många frågor det är!!! Och varje fråga ska svaras med typ en sida handskrivet, och allting är på engelska såklart. Kommer aldrig klara detta ska ni veta, tur att det inte ska vara inne förrän den 10e december.
 
Har annars avnjutit en väldigt god middag idag. Skulle egentligen hitta på något med Mallory och Odalyss men de hade läxor och Mallory skulle jobba. Träffar alla imorgon i skolan i alla fall. Alla är ledsna för att skolan börjar igen, men jag är glad haha!

27e oktober

Tiden går så fort! Hur kan det redan vara den 27e oktober? Galet.
 
Idag har varit ännu en slappedag, fast det har ändå varit en bra dag. Har lekt lite med Robert och Julianne som sov över här inatt, käkat hamburgare till frukost och varit och handlat en massa mat på Kroger. Har även skypat en massa idag, fick se min lille kusin Felicia och mina föräldrar fick skypa med Faith och Bill. Galet att de aldrig har pratats vid, haha, jag bor här med två främlingar mina föräldrar aldrig pratat med, haha, har aldrig tänkt så långt. 
 
Kollade även på Georgia vs. Florida matchen, en av de stora fotbollsmatcherna då Florida är rankade 2a och vi bara är rankade 10, men vi vann bannemej. En massa snack på twitter om den matchen kan jag lova, haha! Sjukt hur en en timmes match kan vara fyra timmar lång tack vare alla dessa avblåsningar och reklam! Men lär mig nya saker varje gång jag tittar på en match så det är åtminstone bra. På något sätt lyckades pappa få in någon kanal på vår tv där hemma så han kunde se matchen också, han var till och med före oss! Då vet jag att jag kan sitta hemma och kolla på matcherna när jag kommer hem till Sverige, GO DAWGS!
 
Klockan är bara halv tio här men jag sitter redan i sängen, ska ta igen på lite tv-serier och äta reese´s, bästa godiset förutom m&m peanutbutter. Vet inte hur jag ska klara mig utan det i Sverige, och goldfish! Ahh vill inte ens tänka på det!!!! Lite roligt att ni flyttar fram klockan inatt, det gör inte vi förrän nästa vecka! Nu under lovet när hjärnan inte arbetar orkar jag inte riktigt räkna ut om jag kommer vara 7 eller 5 timmar efter er, men det lär vi märka. Godnatt ♥
 

26e oktober

Jag och Jordan fick massor med sömn tillslut då vi inte vaknade förrän klockan 1! Gick upp och lagade svenska pannkakor vilket var en succé, och sedan skyndade vi oss iväg till Six Flags. Stannade och åt på Sonic, vilket är en drive in restaurang endast, man kör med sin bil i ett "bås" typ på parkeringen och beställer i en mikrofon, sen kommer de ut med maten till en, på rullskridskor! HAHA
 
SIx Flags öppnade inte förrän 6 så vi var i god tid när vi kom dit. Jennifer och John var jättesnälla och köpte season pass till mig och Jordan så att vi kan gå dit hur många gånger som helst nästa år!! Så vi behövde ta foto och sånt för det vilket tog lite tid sedan kom vi in i parken. De hade så kallad fright fest nu under halloween så när det blev mörkt runt sju, åtta kom en massa läskiga personer fram och skrämde en. En riktigt äcklig tant följde efter mig och Jordan, haha, riktigt läskigt. Förutom att vi åkte en massa roliga berg-och-dalbanor så gick vi även in i the haunted house, det var suuuuuperläskigt!!! Lisebergs spökhus kan slänga sig i väggen, haha!
 
Vi åt ingenting mer på hela kvällen förutom en funnelcake, vi hade inte tid med mycket mer! Klockan 12 stängde de så då åkte vi hem igen och jag somnade direkt när jag kom hem. En superbra dag helt enkelt!
 
Jordan har förstört några bilder med sin "ta bort röda ögon-teknik", haha.

25e oktober

Efter dagarna i Alabama var jag slutkörd så hela torsdagen blev en slappedag. Sov länge, åt frukost till one tree hill, tvättade och städade mitt rum. Senare på kvällen kom Kim och hennes familj hit och även John, Julianne, Jordan och lille Robert. Var och handlade mat med Kim och Faith på Piggly Wiggly. Haha, vilken bonneaffär säger jag bara!!!

På kvällen smög jag och Jordan iväg från småttingarna med glass och låste in oss och tittade på tv. Sedan sov hon över här och höll mig vaken till två. Vi spelade monopol och drack vaniljlatte haha. Kan man också göra en torsdsgsnatt. Nu är klockan 1 och vi har inte ens gått upp ur sängen ännu. Svenska pannkakor står på schemat!!


24e oktober

Hela onsdagen gick åt till att sitta i bilen, lyssna på musik, titta på film och stanna och äta. Vi stannade på något väldigt "södern" ställe, men typ baara södern mat. Smakade sweet potato för första gången och det var inte gott! Den var typ bakad och så hade de hällt socker i den, liksom what?
 
Vi var inte hemma förrän typ halv elva så det var direkt i sängen och titta på tv-serierna jag har missat, haha. Så mycket har jag att berätta om denna dagen, haha, skönt att vara hemma!
 
 
 
 

23e oktober

Har varit dålig på att blogga nu de sista dagarna så får blogga nu istället! 
 
Tisdags var sista dagen så vi njöt så mycket som vi bara kunde. Blev mycket poolhäng och en stund på stranden också. Vi kom även på att vi knappt tagit några foton så vi tog säkert tusen foto, haha, jag, Julianne och Jordan lekte modeller och Jennifer lekte fotograf. På kvällen åkte vi till en restaurang som heter Lulu's och åt och sedan vidare till Scoops för glass. Det är helt galet så god glass de har här så jag tog fyra kulor, haha! Fudge brownie, cookie dough och två peanutbutter, muuums! Slänger in en massa bilder från dagen!
 

22a oktober

Idag var ännu en dag på stranden. Tillslut tröttnade jag och Jordan så vi gick till poolen istället. Här är typ ingen förutom vi så vi hade poolen helt för oss själva. Blir nog mycket häng i poolen för min del imorgon, eller mycket tid under parasollet för Rebecka är röd som en kräfta!

På kvällen beställde vi bara hem pizza för ingen var sugen på att åka någonstans, restaurangerna vi har varit på hittills har inte varit något speciellt heller. Tog sedan en kort promenad på stranden och såg en film innan vi skulle sova. Imorgon är sista hela dagen vi har här så får njuta ordentligt!


21a oktober

Idag har vi legat på stranden hela dagen!! Ätit mackor, solat, badat och spelat fotboll. Havet är varmt, tycker i alla fall jag som är van vid 16 grader, haha. Men igår insåg vi att det var röd och lila flagga vilket betyder strömmar och farligt marinliv. Någon fiskare sa att han hade sett en haj och jag och Jordan såg en stingrocka!! Då slutade vi att bada, haha!

Efter att alla tagit en dusch och gjort sig i ordning åkte vi till en restaurang och åt och sedan hem igen och tittade på film. Morgondagen kommer troligtvis se ut ungefär likadant!


20e oktober

We're in Alabama y'all! Gick upp tidigt i morse och började packa bilen, sen hämtade vi upp Jennifer, Julianne och Jordan och sen började vi köra! Stannade massa gånger, haha, men vi var framme här cirka 3 tror jag, fast egentligen 4 vår tid. Så är 7 timmar efter alla er där hemma nu. Stället vi är på heter gulf shores och är jättefint. Vi bor i en lägenhet typ och det är gångavstånd till havet och vi har även pool. Ska försöka bli så brun som möjligt medan jag är här!!! Imorgon ska vi till stranden och troligtvis kommer vi gå till stranden varje dag tills vi åker hem!


19e oktober

Idag är det Faiths födelsedag!!! Sa grattis och gav henne min present imorse och hon blev jätteglad! Eftersom det var hennes födelsedag gick vi till Provinos och åt ikväll. Alla kunde inte dock, Jordan hade en "dejt" hihi, gissa om jag ska mobba henne för det imorgon! Annars har jag bara packat idag, är såååå redo för roadtrip och semester. Ska bli sååå roligt och jag ska bli brun!!!
 
Gissa vad jag fick på mitt mattequiz idag? 96! Ohh yeah! Lyckades även pricka in hela pledgen idag, sjukt stolt "amerikanare" jag är nu. Varje morgon ställer man sig upp vänd mot flaggan, handen på hjärtat och säger: I pledge allegiance to the Flag of the United States of America, and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all. Och idag cirka 6 veckor senare har jag lärt mig den, bra jobbat!
 
Längtar tills imorgon, hihi, så ska sova nu. High techa som min familj här är så har vi sååklart wifi i vårt hus på stranden så kommer troligtvis blogga som vanligt, men jag ska ha så himla kul dessa dagarna så kanske inte blir lika bra uppdatering. Ska ha det så roligt med Jordan, blir som en låååång sleepover! Lillasystern jag alltid har velat ha, love her ♥♥♥
 

18e oktober

Har skrivit min första engelska uppsats någonsin idag!!! Känner mig sååå duktig, två sidors rolig analys om Hamlet och Oedipus. Älskar när jag är klar med en uppsats och kan zooma ut och se hur bra det egentligen ser ut, haha, att skriva den är inte lika rolig. Vi fick instruktionerna idag och den ska lämnas in imorgon, snabba ryck här vet ni!
 
Har hunnit ta en promenad idag med Faith förutom all min läxa. Har som sagt uppsatsen imorgon, plus matteprov plus historiainlämning plus historiaprov. Tur att allting här är så lätt, haha. Förutom matten då, men det ska nog gå bra imorgon tror jag. Vi hade FBLA möte idag efter skolan också, käkade nachos och målade pumpor. Inte de roligaste människorna i den klubben precis, men det är väl helt okej. Nu ska jag sätta mig och titta på Grey's Anatomy, ska verkligen fokusera för har inte fattat någonting de senaste avsnitten. Om ni vill veta varför ni inte hade något Grey's förra onsdagen så var det för att vi hade debatt här förra veckan. Puss och godnatt!
 
Och glöm allting jag sa om killarna igår, haha, det är David som gäller. Jag döööör helt seriöst så perfekt den människan är. 
 

Välkommen till världen!

Kan inte fatta att jag har fått en liten kusin idag/inatt!!! Önskar att jag kunde träffa och mysa med henne 24/7 men det kan jag inte. Skickar de bästa hälsningar och en massa kramar och pussar till den lilla flickan (kan inte fatta att ingen jag har fått tag på vet namnet på henne än!!!) och är glad att allting är bra med min moster.
 
PUSSAR OCH KRAMAR ♥♥♥♥♥♥

17e oktober

Fick sovmorgon idag som sagt, men kände mig inte mycket piggare för det. Jag var inte dock hungrig hela dagen i skolan som jag alltid är annars. Åt en ordentlig frukost på Waffle House med Mallory, Christina och Laurin. Kanske inte ordentlig, haha, vet inte om jag ska kalla smörig våffla och fettig potatiskaka ordentlig frukost, men jag höll mig mätt i alla fall, och det var gott! Mysigt med frukost på morgonen med fina vänner, spelar ingen roll vad Ms. Campbell tyckte när vi alla kom in samtidigt två timmar försent med Waffle House muggar, haha! 
 
Har annars spenderat dagen med att handla med Jennifer på Walmart och räknat matte (såklart). För att göra dagens inlägg lite roligare får jag väl uppfylla Amandas önskemål... Mamma och pappa ni behöver inte läsa detta, haha. Skoja bara, ni kan veta om ni vill för spelar ingen roll ändå. Jag gick på bio med en kille som heter Braxton för några dagar sedan och tycker faktiskt om honom rätt så mycket. Vet inte riktigt hur det ligger till, men men. Pratar samtidigt med en kille som heter David, Odalyss är såååå avundsjuk på mig för hon har gillat honom i evigheter. Hon har inget emot att jag pratar med honom dock så det är bra. Alla tjejer gillar David... och han pratar med mig!! Det var månadens killrapport, haha. Om ni kollar in bilderna från förrigår tror jag det var så kan ni se bild på både Braxton och David. Killen i historian, Nick, har jag ingen bild på, haha, men vi blir bättre vänner varje dag, och även om jag tycker han är snygg så har han flickvän och jag är okej med att bara vara vän med honom, han är riktigt trevlig! Nu får ni inte veta mer, godnatt! 
 
Laurin och Mallory
 
Jag och Christina. (Har solen i ögonen plus att jag får alltid kinesögon (ursäkta ordvalet) när jag vaknar!!)
 
Mallory med vår fantastikt snygga plansch! 

16e oktober

Istället för att berätta om min dag idag tänkte jag istället berätta lite om hur det är här. Lever i ensam chock så måste dela med mig av detta, haha. Kanske inte chock, men det är så annorlunda så jag är åtminstone förvånad. Ungdomar här funderar seriöst på att gifta sig. Har man flickvän/pojkvän och har varit tillsammans ett tag så förväntar man sig att man ska gifta sig med den personen. Jag är helt ärlig just nu, haha, detta gäller såklart inte alla men de jag har pratat med som är i ett stabilt förhållande säger så. Det är även jättevanligt med att folk tycker att man inte har sex innan äktenskap. Antar att detta är en del av den amerikanska "kristna" kulturen, känns bara så sjukt att höra efter allt man hör i Sverige som inte är ett dugg likt! 
 
Var på Walmart i fredags förresten och gissa vad? De spelade julmusik!!! De hade dessutom redan satt upp hela julavdelningen. GALET! Vill inte tänka på att det snart är jul, tiden går så fort här vill inte att det ska börja ta slut redan!!! Måste berätta om vår bal också förresten. Detta året så ska balen vara på Atlantas Museum of Natural History. Hur häftig är inte det? Faith är en av lärarna som håller i balen så hon har visat mig bilder, sjukaste! Balen ska bli sååå rolig. Det är väldigt dyrt dock, men det är det förhoppningsvis värt.
 
Följde med Faith och Jennifer och röstade idag också. Valet är inte förrän om tre veckor men man kan redan denna veckan börja rösta i förväg. Vi åkte till Walton County Government där man fick gå igenom säkerhetskontroll först (såklart). Sedan gick man in i något rum och röstade elektroniskt på touchskärmar, haha. Har aldrig varit med och röstat i Sverige men är rätt säker på att vi inte har det så. Tydligen röstade man inte bara på antingen Obama eller Romney utan även om man ville rösta för eller emot nya lagändringar. Inte alls som i Sverige med andra ord.
 
Ska snart sätta mig framför Hart of Dixie och ta det lugnt, matteläxan är klar och imorgon har jag sovmorgon ända till 7.30!!! Eller, jag har det inte egentligen men jag ska skolka första lektionen, hehhehe. Imorgon är vårt schema helt ändrat på grund av något prov vissa tar så vi har 2nd period först på morgonen i TRE timmar! Nästan alla ska till Ihop och käka frukost istället för att gå på lektionen så får väl falla för grupptrycket denna gången! Faith var okej med det och vad mina föräldrar där hemma tycker spelar ingen roll, haha. Mallory ska i alla fall hämta upp mig 7.50 så får sova lääänge. Najs!
 
Inte den bästa bilden, men så här ser det ut på museet, hääftigt!

15e oktober

Idag har vi ätit räkor till middag, muuums! Kan äta hur mycket räkor som helst, såå gott. Räkorna här är dock inte som hemma, saknar våra räkmackeonsdagar! Har varit ute och sprungit en runda idag också, 3 kilometer fram och tillbaka på gatan, haha. Har även varit och handlat mat och det är inte bra att handla mat när man är hungrig här kan jag säga. Såå mycket goda saker det finns, helt galet. Inte undra på att amerikanarna är tjocka, jag hade kunnat handla aaallt i affären och proppa i mig! Idag på engelskalektionen hade vi prov förresten, tänkte att det skulle vara lika enkelt som de andra proven men tji fick jag, vi fick analysfrågor!! Det krävde inga långa svar, men det krävdes svar, haha, och jag fattade knappt vad frågan handlade om. Enklare när man får svarsalternativ. Får väl se hur det gick.
 
Älskar hur folk är så trevliga här, nästan för trevliga! Har dock blivit bättre på snabbtänkande och hinner säga "I'm fine, how are you" innan personen har gått förbi, yay! Har börjat säga yes m'am och yes sir också, superroligt haha. Snodde några bilder från yearbook idag så lägger in lite bilder från de senaste veckorna! Nu ska jag gå ner till soffan med min glass och titta på Gossip Girl. Peace out!
 
Taste of Loganville
 
Pink Out Game
 
Pep rally!
 
Bättre bild på killarna. Mitchell i svart i mitten och David längst ut till höger.
 
Någon kille och Braxton i vitt på oldies day. (Den bilden är till dig Ante)
 
Hannah och Chelsea i homecoming paraden som jag missade.

14e oktober

Har verkligen ingenting kul att skriva idag, haha. Har bokstavligt talat legat i soffan heeela dagen och tittat på Atlanta matchen och gjort min matteläxa. Har tvättat sängkläder och käkat nachos. Twittrat och smsat. Bättre beskriving på min dag kan jag inte ge. Men det har varit härlig det också, man behöver sin vila då och då. Nu ska jag försöka sova på något sätt. Sov till halv ett idag så tror inte att det kommer gå så bra!
 
Titta vad jag hitta! Snart hallooweeen. Puss jag vet att du älskar mig ändå! ♥

13e oktober

Okej, får väl berätta om homecoming då! Kan säga att jag har haft roligare, det var inte alls lika roligt som jag hoppades på! Tror det främst berodde på att jag åkte med "främlingar", hade varit såå mycket roligare om jag hade åkt med mina kompisar. Men men, det var ännu en high school upplevelse i alla fall!
 
Cirka tre kom Brandon hit och hämtade mig. Vi tog foto och satte på boutonniere och corsage. Sen åkte vi till Ambers hus för att ta ännu fler foton. Sedan till någon park för att ta äääännu fler foton. Tror vi tog minst 1000 foto, haha, och det enda jag ville göra var att gå och äta, haha, var såå hungrig. Brandons mamma var med och tog foton så hon ska skicka alla till mig när hon har tid så lägger upp dem nån dag! Tillslut åkte vi alla i en bil till Longhorn för att äta. Ambers storebrors flickvän var jättetrevlig så pratade med henne under kvällen, och Brandon så klart. Men som sagt gillar jag inte Brandon så det var fortfarande rätt så awkward... 
 
Efter Longhorn åkte vi till skolan för att gå på dansen. Det var inget speciellt faktiskt, trodde det skulle vara fint dekorerat och så men det var rätt simpelt. Det var i idrottshallen och de hade lagt något pappersaktigt på golvet att dansa på och hängt några stjärnor från taket. De hade en DJ men det var inte riktigt min typ av musik de spelade. Som sagt, hade jag gått med mina kompisar hade det varit så mycket roligare. Dansade med Amber och hennes pojkvän och Brandon nästan hela kvällen. Var glad att jag stötte på Kyle och hans flickvän, hon var supertrevlig! Träffade Hannah lite snabbt också men hon kom helt sent och var tvungen att gå iväg på grund av att hon var homecoming queen. 
 
Efter dansen åkte vi tillbaka till Ambers hus och där hade de ställt upp jättemysigt med mat, ljus i taket och hade en brasa. Testade s'mores för första gången, var svingott!! Runt 11 körde Brandon mig till Jennifers hus för Jordan och Julianne hade haft födelsedagskalas där så Faith och Bill var fortfarande kvar där. Stannade till 1.30 och hade supertrevligt. Älskar min familj här sååå mycket, de är så roliga och så trevliga!!! Stunden jag spenderade hos Jennifer var nog den roligaste på hela kvällen, haha. Är så glad att jag har hamnat i denna familjen. Julianne och Jordan blev båda glada för sina presenter jag gav till dem. Längtar tills nästa helg då vi ska åka till Alabama bara vi tjejer. Ska bli såå kul!
 
Det var allt jag hade att säga om min kväll, mycket mer hände inte. Har tagit bilder med Faiths lilla kamera och har inte sladden till datorn än så lägger upp bilder från homecoming så fort jag kan! 
 
 

GRATTIS BÄSTA PAPPA!

Grattis på födelsedagen bästa pappa!!!! Älskar dig och saknar dig massor! ♥
 
 
 

12e oktober

Var ledig från skolan idag vilket innbar sömn fram till lunch! Faith var tvungen att jobba idag så det var 
bara jag och Bill hemma. När jag gick upp hade han lagat chili. Typ som chili con carne fast utan ris och det var mer soppaktigt. Jag hatar bönor, finns inget värre än konsistensen av bönor!!! Men jag vågade inte säga det, haha, så jag åt det ändå. Och förutom bönorna så var det faktiskt riktigt gott. Spenderade resten av dagen med att titta på håruppsättningar på youtube men jag är värdelös på håruppsättningar även om jag får det visat. Saknar min kära syster just nu, hon hade varit bra att ha här för imorgon. Får väl bli någon simpel håruppsättning bara. 
 
Innan homecoming matchen gick jag, Odalyss och Kadie till Tokyo och åt, älskar deras mat! Innan matchen började mötte vi Hannah och Chelsea i deras fina klänningar! I pausen så går de nominerade homecoming queensen över planen eskorterade av sin pappa och så ropar de ut vad de heter, vad deras föräldrar heter och vad de är involverade i i skolan. Sen kröns vinnaren och detta året gavs kronan av förra årets homecoming queen. Började nästan gråta när Hannah blev uppropad som vinnare, hon blev så glad!!! Åh vad jag älskar alla dessa amerikanska traditioner, om bara våra skolor hade lika mycket school spirit hemma i Sverige...
 
Nu måste jag sova och ladda för imorgon. Homecoming daaaance, har ingen aning vad jag ska förvänta mig!
 

 

11e oktober

Idag har varit en riktigt bra dag! Bra dagar betyder en massa bilder att visa, vilket jag egentligen inte orkar men jag tänker göra det ändå för imorgon är vi lediga från skolan, yaaay!
 
Idag var det pep rally efter skolan, var superexcited! Det var riktigt roligt att se hela skolan samlad för att visa spirit! Cheerleaders uppträdde, folk tjoade och skrek, bandet spelade och homecoming kings och queens gick över planen och presenterades. Efter pep rallyt åkte jag med Mallory till Zaxby's och sedan åkte vi och åt glass. Är så härligt att åka med henne. Musiken på högsta volym, fin skönsång och rutorna nerrullade! Senare ikväll åkte vi till the stadium för att se powder puff matcherna, vilket är tjejer som spelar amerikansk fotboll fast med något enklare och inte så tuffa regler. Hade en super dag som sagt och imorgon kommer bli minst lika bra om inte bättre. Får sovmorgon och ska fixa saker inför homecoming och på kvällen är det homecoming football game!!! LÄNGTAR!
 
BTW! För alla er HIMYM fans! Mallory är från Kanada och idag så sa hon "uyt" istället för "out". JAG DOG! 
 
School spirit!
 
Zack och Kyle (Ms. Doss i bakgrunden haha, min yearbook lärare och Hannahs syster)
 
Vårt lunchbord! 
 
PEP RALLY! Alla seniors hade kronor och jag satt med Mallory så fick en också!
 
Bandet och fotbollskillarna.

The Competition Cheerleaders!
 
Fotbollskillarna!
 
Fotbollscheerleaderna!
 
Mitchell och hans flickvän var två av de nominerade King and Queen.
 
Och när de vände sig om så hade Mitchells kompisar tröjor där det stod: Homecoming? Såååå gulligt. Hon började gråta, hihi. 
 
Hannah!!! 
 
David och någon tjej jag inte känner.
 
Chelsea!!
 
Homecoming King kröntes. Homecoming Queen kröns imorgon på fotbollsmatchen.
 
Helt plötsligt började alla dansa, haha. Det var tydligen surprisen, det var faktiskt jättehäftigt! 
 
Gangnam Style!
 
Nyttig mat på Zaxby's...
 
Vi åt glass på mysigaste stället ever!!! Så god glass och så mycket att välja på, heaven!
 
Seniortjejerna på Powder Puff matchen!
 

10e oktober

Är i säng sent ikväll, klockan 10, haha. Sent för mig som måste gå upp 5 imorgon för att klä sig "school spirity" och göra goda baconmackor till lunch. Imorgon väntar även pep rally efter skolan, ska bli såååå kul! Tydligen har de en stor överraskning detta året! Excited!
 
Vi hade vikarie i matten idag vilket var skönt, slapp Ms. Pohlman. Kan seriöst säga att jag hatar den kvinnan. Kanske inte hatar men jag gillar henne inte!! Engelskan är tråkigare än någonsin, vi läser Hamlet som lika gärna hade kunnat vara skriven på kinesiska, ingenting Shakespeare skriver makes sence. Måste översätta från Shakespeares engelska till normal engelska till svenska. Går inte så bra! Hamlet utspelar sig i Danmark dock så jag har roligt under lektionerna med att leta efter danska ord. Hittade gratis och längre ner på sidan stod det "gratis=free". Det tyckte jag var roligt!!
 
Provade min homecoming dress idag, med skor och allt. Visar er en smygbild men en ordentlig bild får ni inte förrän tidigast lördag! Klockan 7 idag åkte jag tillbaka till skolan för Mr. LHS. Det är typ som en Beauty Pageant fast det går inte ut på hur bra man ser ut utan talang, talförmåga och gång, typ, och varje kille var eskorterad av en tjej. Det var riktigt roligt faktiskt. Satt i skolans teater och under tävlingens gång satt alla och live-tweeta haha! Så om ni vill ha lite morgonläsning sök på hashtaggen #mrlhs på twitter. Tog en maaassa bilder och filmade några talanger men orkar inte lägga upp alla bilder, kanske om jag orkar på söndag. Ni får en bild på vinnarna i alla fall. Mr. LHS blev Alex, en av killarna jag äter lunch med, Odalyss och Hannahs kompis. Han var riktigt duktig på att tala och sjöng en låt av Johnny Cash som talang! 
 
Imorgon har jag math mid-term!!! Håll tummarna för mig!
 
Chelsea, Michaela och Hannah uppklädda för "oldies" dag!
 
Odalyss och Mr. LHS! 
 

9e oktober

Twiiinday! Idag var temat twins och jag och Hannah bestämde oss för att vara rockbrudar vilket tillslut blev Sandy från Grease. Insåg inte hur lika vi var förrän jag såg bild på oss bakifrån, galet! Det var i alla fall ett jätteroligt tema och folk var utklädda till alla möjliga saker. Imorgon är det oldies, men jag har inga kläder för det heller så det får bli att titta på Hannah istället. Mer schoolspirit i en person får man leta efter!
 
Idag åt vi chicken pot pie till middag. Seriöst något av det godaste jag ätit! När vi åt lärde jag Faith och Bill hur man äter fint med bestick också, haha. De äter typ bara med gaffeln och vet inte hur man använder båda samtidigt men vill jääättegärna lära sig, haha!! Till efterätt blev det Oreo glass till Hart of Dixie. Nu är klockan mycket så ska sova, idag har har varit en bra dag!
 
Dispicable me! 
 
Michaela och Chelsea, så sööta!
 
Jag och Hannah!
 
Läskigt lika, eller hur?
 
Odalyss och Kadie
 
Chicken pot pie, yuummie!
 
 

Redneck humor

HAHAHA kan inte fatta att jag har glömt att visa denna! Alla som är "coola" här har sett denna videon och skämtar om den i skolan. Jag tycker det är den tråkigaste och B:igaste videon någonsin gjord... Men, om ni vill se lite hur folk pratar och betér sig här så måste ni se hela fastän ni vill stänga av och dö efter 10 sekunder. 
 

8e oktober

Idag har det varit riktigt kallt här! Kallt är det ju inte, men man fryser nästan i t-shirt haha! Idag var det som sagt nörddag och vissa klädde ut sig till nördar. 3D-glasögon med tejp var det vanligaste. Jag fegade ur. Det var inte många som klädde ut sig och de som gjorde det var seniorer som inte riktigt brydde sig. Men imorgon då jäklar, jag och Hannah ska vara twins! Vad vi ska ha på oss har vi inte bestämt till 100 ännu men jag lovar bild imorgon!
 
Fick 70 på mitt matteprov, vilket är precis G. Rätt så nöjd ändå fast det kunde ha gått bättre. Det är inte många som får G faktiskt, det är rätt svårt att få A, om inte jäkligt svårt! Maten i skolan idag var supergod, men hade Rebecka kollat upp matsedeln? Nej. Hon tog med sig egen lunch och fick titta på när alla åt cheesburgare, pommes och chocolate chip cookies... Jag blev i alla fall inte tjockare! 
 
Idag var det säsongspremiär av 90210 men skippade det faktiskt. Har så många serier jag vill se men det är inte det jag är här för. Har jag tid någon dag kan jag streama det istället. Blev inbjuden till bästa väns och bästa pojkväns födelsedagsfest idag också, de förstår att jag inte kan komma såklart men ville i alla fall vara bjuden! Tackade ja direkt. Åhhh vad jag vill fira mina bästa vänner men jag kan inte. Får hoppas någon vill skypa med mig under festen istället, haha, annars kommer jag tvinga er!!!
 
Här får ni en bild på söta Hannah idag, haha!!

7e oktober

Söndag här betyder tvätt, skype, läxor och sovmorgon. Mycket roligare än så blir inte mina söndagar men det är mysigt ändå. Har fått tre tvättar klara idag! Gjort lite läxa och skypat med familjen och bästa ante. Kim och hennes familj har varit här också, de har inte gått än faktiskt men jag behöver sova så jag gick till mitt rum ändå, haha! Kylie har velat leka heeela dagen men jag har varit tråkig och inte orkat. Vi tog en sväng i Jeffs bil, en bil som inte är laglig att köra, men han har den ändå av någon anledning. Hela baksätet är högtalare och den har tv istället för instrumentbräda typ, men den var häftig i alla fall! 
 
Imorgon börjar homecoming veckan och varje dag är det tema på hur man ska klä sig. Imorgon är temat nerdy. Hur klär man sig nördig utan att skämma ut sig? Har ingen aning vad jag ska ha på mig. Testade att sätta upp mitt hår med två hästsvansar men det ser bara löjligt ut, haha. Tänkte ta sönder mina solglasögon också men kommer aldrig ha på mig dem ändå. Jag skämmer inte gärna ut mig så blir nog inte mycket utklädnad för min del imorgon! Ska åtminstone försöka lite så kan lägga upp en bild om det blir bra. Hannah kommer troligivis gå overboard så ni får en bild på henne imorgon också!
 
Nu ska jag och mina M&M Peanutbutter gå och lägga oss. Vi hörs imorgon!
 

6e oktober

Vi var så trötta igårkväll så vi bara somnade allihopa på överkastet på Odalyss säng, haha. Vaknade runt nio imorse för Hannah var tvungen att köra hem. Jag stannade och åt frukost och tittade på film med Odalyss och sedan hämtade Faith upp mig. Runt halv ett åkte jag med Lauren och shoppade. Tog aldrig något foto så kan inte visa hur hon ser ut men hon är Faiths styvbarnbarn kan man väl säga. Hon är 92:a och går på college i Athens som är en rätt så stor stad här i närheten. Shoppade bara en sak till mig själv (duktig flicka) men presenter till Faith, Jordan och Julianne plus tog ut pengar som jag var skyldig Faith för sprutor och mobilräkning så nu är jag nästan pank ändå... Men jag ska nog klara mig! Kostade förresten bara 1.75 dollar när jag tog ut pengar ur en ATM. Super!
 
Efter vi shoppat klart åkte vi tillbaka och sedan åkte jag till fotbollsplanen för att gå på Taste of Loganville. Typ en marknad eller loppis eller vad man ska säga där restauranger och företag i Loganville säljer mat och prylar. Tror de hade auktion också av något slag. Var trevligt för umgängets skull, maten var inget speciellt för vi käkade bara pizza! Helt plötsligt satte de på musik i högtalarna så började alla dansa mitt på planen, haha. Jag är inte den bästa dansaren precis men det var kul ändå! Slänger in en video på när Odalyss och Kadie dansar. Håll koll på killen i chinos, svart tröja och keps. (snyyygg!!!)
 
Odalyss och Kadie.
 
 

5e oktober

Kunde som sagt inte blogga igår kväll, så får skriva om både fredag och lördag idag. Hade matteprov i fredags, vilket jag tror gick bra. Det kändes bra i alla fall, vilket betyder att det säkert gick jättedåligt... Hoppas på A i alla fall, jag får väl se! Under lunchen kom Waffle House och gjorde våfflor. Kanske inte världens bästa lunch precis men man måste ju prova när man får chansen. Är glad att jag bara åt en i alla fall, kändes som den skulle komma upp vilken sekund som helst. Men den var god ändå, haha.
 
Efter skolan åkte jag hem med Odalyss och sedan åkte vi, Hannah och Chelsea till Snellville som är en stad en bit från Loganville. Vi åt på en mysig italiensk restaurang och sedan gick vi och shoppade. Jag hittade några fina saker så det där med att inte shoppa så mycket gick åt skogen... Runt tio åkte alla förutom Chelsea hem till Odalyss och sov över där. Chelsea gjorde SAT (högskoleprovet) imorse så hon var tvungen att gå upp supertidigt. 
 
Hade en jättebra fredag i alla fall! 
 
Inte de bästa bilderna men det är i alla fall "the waffle crew" i kafeterian och min lunch!
 
Jag och Chelsea. (Hon är sååå himla lik Lexie Grey, eller hur??)
 
Hannah och Odalyss.
 
Alla fyra.♥ Jag ser sjukt bred ut, menmen!
 
Sleepover bus!

4e oktober

Ännu ett förvirrande avsnitt av Grey's Anatomy...

Efter skolan idag åkte jag med Mallory till Chick-fil-A. En massa snack och god mat behövdes! Har spenderat hela kvällen med min bästa kompis matteboken. Har prov imorgon och det kommer inte gå bra kan jag lova!!

Kommer troligtvis inte hinna blogga imorgon för har hela dagen uppbokad! Ska efter skolan ut och äta med Odalyss och Hannah och sedan blir det shopping/bio/sleepover. So excited!!! På lördag ska jag iväg och shoppa med Lauren. Om det nu blir av denna gången. Ska bli bättre med att ta bilder, har blivit dålig på det!!


3e oktober

Idag åt jag friterad kyckling till frukost. Tänkte att ni ville veta det. Och det är frukost på riktigt här, haha!
 
Skola som vanligt idag. Egentligen skulle alla juniors ta ett skrivprov idag men jag behövde inte för det spelade ingen roll om jag faila eller inte, så det var skönt! I stället fick vi lida igenom en tre timmar lång first period. Vet inte varför de gör så men eftersom alla går efter samma bell så ändrar de allting, märkligt! Fick i alla fall gjort all min läxa på lektionen och lärde ut ett och annat svenskt svärord. Kan verkligen behövas under mattelektionerna kan jag säga!
 
Eftersom jag inte hade någon läxa hade jag mycket tid att döda, så jag gick ut och sprang. Hell yeah!! Har inte sprungit på cirka fem veckor och det märktes. Gud vad dålig jag var! Speciellt roligt var det inte heller eftersom jag bara kan springa fram och tillbaka på gatan om jag inte vill ut och springa på vägen och bli påkörd. Plus att det är en massa backar, upp och ner. Jobbigt! Så jag sprang inte så långt, utan sprang hem och hade fest för mig själv istället. Blev så sjukt peppad av musiken när jag sprang och eftersom jag inte hade ork till att springa tänkte jag att jag kanske hade ork till att hoppa och dansa. Så i cirka en timme sprang jag runt på första våningen och på mitt rum och dansade. Varje gång jag hör Don't you worry child blir jag så sjukt danssugen, och eftersom jag inte har gått på fest på evigheter kände jag att jag behövde släppa ut alla mina dansmoves. Och det var en workout kan jag lova! Proccedansen i mitt hjärta ♥
 
Åh, ikväll är det den stora debatten btw! Mellan Obama och Romney. Inte för att jag kommer sitta uppe och titta men kan vara intressant att se reprisen kanske. Får se, är inte speciellt politisk av mig. Lär oavsett få höra en massa om det imorgon om inte annat. Godnatt!

2a oktober

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag. Kan inte komma på något speciellt som har hänt... Såg Hart of Dixie ikväll vilket var höjdpunkten på dagen! Ah älskar det! Åt nachos till lunch och blev uppropad i högtalarna att jag fick lov att gå ifrån lektionen, haha. Faith skulle till läkaren så vi åkte från skolan lite tidigare. Hörde inte ens att det var mitt namn som ropades upp så min lärare fick säga till mig, haha. Hänger aldrig riktigt med på the announcements.

Det var väl det roligaste som har hänt idag. I yearbook har vi börjat göra senior pages vilket är sidor i boken som är bilder/text om en senior. Oftast är det föräldrarna som köper sidan som en överraskning till sin senior och skriver text om hur stolta de är osv. Sen får vi sätta ihop och designa dem i photoshop. Riktigt kul! Plus att jag får tid att lyssna på min älskade svenska musik! Var och shoppade på Walmart idag också, Faith skulle köpa present till sin secret senior. När man är senior får man välja sin favoritlärare och ha den som "sin" lärare hela året. Köpa presenter runt högtider osv. Läraren ska inte veta om vem eleven är utan får bara en lapp där det står lite info om eleven och får fylla i en likadan till sin secret senior. Faktiskt roligt. Men Faith vet typ redan vilka sina två elever är så inte lika kul då kanske.

Fick förresten reda på idag att Faiths födelsedag är den 19e oktober. Visste redan att Jordans är den 13e och Juliannes den 14e. Blir visst pankare än vad jag trodde denna månaden!!! Eftersom jag inte har mycket mer att säga så får jag väl säga godnatt. Ställ jättegärna frågor om det är något ni vill jag ska berätta mer om!


1a oktober

Idag är det oktober! Vilket betyder kallt och ruggigt väder, men inte här. Här är det fortfarande 30 grader! Det har regnat non stop sedan i söndagskväll dock och de utfärdade en tornado varning innan idag!! Men det blir aldrig så farligt som de säger så det är lugnt, men det var ändå lite läskigt.
 
Fick F på mitt matteprov idag, 65%. Tycker åtminstone det borde vara ett G men inte här. Som tur är så är systemet så pass bra så att mitt sammanlagda betyg inte skönk alls, gillar att man får 100% när man gör sin läxa! Då kan jag checka av det från min lista också, haha. Ska få A på fredag, så det så! 
 
Kan inte komma på mycket mer roligt att skriva om idag faktiskt. Eller jo, ska åka limousine till homecoming. Ingen partybuss men limousine. Coolt va? Nu ska jag se HIMYM och sedan sova. Imorgon är det säsongspremiär av Hart of Dixie. Wiiii, can't wait!
 
 
 

En månad

Idag har jag varit här i exakt en månad. Här är ett urval av alla saker jag varit med om hitintills!
 
Jag har...
♦ träffat en massa underbara människor
♦ gått i skolan
♦ haft en massa test och prov
♦ gått på dejt
♦ lärt mig några regler i amerikansk fotboll
♦ shoppat på georgia square och georgia mall
♦ handlat på walmart och kroger
♦ varit på tivoli/marknad
♦ åkt på field trip
♦ internetshoppat
♦ blivit frågad till homecoming
♦ blivit frågad om telefonnummer
♦ åkt skolbuss 
♦ sett Stone Mountain laser show
♦ sett amerikansk fotboll in real
♦ sett en softball match
♦ lärt mig en massa nya saker i skolan
♦ blivit bättre på matte 
♦ blivit grym på engelska (not, men jag närmar mig)
 
Jag har ätit...
♦ på mexikansk restaurang
♦ på Olive Garden
♦ m&m peanutbutter och reese's, älskar dem
♦ gold fish
♦ papa john's pizza
♦ på Ruby Tuesday
♦ på japansk restaurang 
♦ (druckit) kaffe på starbucks
♦ på Chick-fil-A
♦ chick-fil-a biscuits, älskar dem också
♦ skolmaten
♦ på Red Lobster
♦ på Zaxby's
 
Har säkert glömt en massa saker, det har hänt så mycket, men ändå är det så mycket som väntar! Åh, jag älskar att vara här! ♥
 

30e september

Det enda som har hänt idag förutom att jag fick sova riktigt länge, var min första amerikanska dejt ever. Så får väl berätta om den!
 
Killen heter Brandon och är som sagt söt och snäll men jag gillar inte honom på det sättet alls. Men eftersom hela skolan berättar för mig hur mycket Brandon tycker om mig så kändes det lite awkward, men det gick bra. Han hämtade upp mig runt halv fyra och jag var supernervös, haha. Visste inte alls hur jag skulle beté mig. Vi körde till Chili's som är en restaurang/sportsbar. Atlanta spelade match så vi hade något att prata om/titta på när det blev pinsam tystnad. De ställde fram chips och salsa på bordet när vi kom och vi rörde inte ett enda, haha. Jag beställde vatten och sallad... Faith skrattade åt mig när jag berättade att jag beställde det men jag gjorde faktiskt inte det för att han betalade utan för att jag var sugen på sallad, haha. Men så uppfattade inte Faith det och troligtvist inte Brandon heller.
 
Vi åt vår mat, snackade lite och sen betalade han. Jag hann knappt öppna munnen innan Brandon sa att vi inte skulle dela på notan så jag sa tack och sen betalade han. Han berättade lite om homecoming och förra året åkte han partybussen men inte detta året.. typiskt. Plus att vi tydligen ska gå tillsammans med några av hans kompisar (bland annat Anthony!!!) hahaha, jag trodde jag skulle dö när han sa det. Men men, det går väl bra, haha. 
 
Efter att vi ätit körde vi till något ställe som jag glömt bort vad det heter och åt glass. Det var typ bara en koisk men jag beställde Reese´s glass, sååå gott. Jordnötssås, chokladbitar, grädde och glass. Yummie. Tappade min sked och spillde såklart, haha, men han gick och hämtade en ny sked till mig och medan han gjorde det pratade han med tjejen i kiosken för de kände tydligen varandra och jag hörde henne fråga: Are you on a date? Och han svarade ja. Kände direkt att vad jag gjorde var fel. Jag gillar ju inte honom på det sättet alls, så på vägen hem när han frågade om jag hade roligt och så, så berättade jag för honom att jag inte vill dejta någon ännu, eller alls. Jag är inte här för att skaffa pojkvän och jag vill inte starta något efter bara fyra veckor. Han tog det helt okej och frågade om vi kunde vara vänner så det var ett bra tecken. Vi ska fortfarande gå till homecoming tillsammans i alla fall. Hoppas vi kan vara vänner utan någon pinsam stämning. 
 
Min första amerikanska dejt är i alla fall avklarad! Check. Och ja, det var precis som i filmer! 
 

RSS 2.0