Lite shopping är bra för själen

Inleder påsklovet med shopping, kan väl inte bli mycket bättre. Skorna har jag dock inte köpt ännu men de ska bli mina somehow, såå fina!

 

 

 


Påsklov

Idag är det fredag, den 30e mars, påsklov. Kan dock inte säga att det känns så, fastän det låter hemskt och löjligt så måste jag verkligen plugga under lovet, fml. Borde göra allting snabbt som satan så att jag kan njuta av lovet, men så lär det inte bli. Blir att stressa som satan sen istället.

Ska i alla fall försöka njuta av det fina vädret så länge det varar. Det är ju sagt att det ska snöa och allt vad det är nästa vecka. Då slipper man i alla fall ha ångest när man sover waay to long!

Fredagseftermiddagen ska njutas av kladdkaka som ska bakas nu!

 

 


Mycket som ska fixas

Har varit väldigt dålig med att uppdatera på sistone, och truth is är att jag har haft fullt upp med alla ansökningshandlingar som ska in. Satt och skrev ett två sidor långt personligt brev i helgen, satte ihop ett litet fotoalbum och jag har även behövt att besöka skattekontoret, be om alla lärares omdömen och idag var jag även hos en läkare som skulle intyga att jag är fullt frisk. Mycket att göra, men förhoppningsvis är det värt det. Ikväll ska allting scannas och skickas in och sen kan sökningsprocessen börja, är sjukt spänd över vart jag kommer att komma!!

 

 


Take me away

Tumblr_lkq466bygw1qbjt25o1_500_largeTumblr_lupa2xogm61qec0auo1_500_largeTumblr_llj36ifayw1qd5d9ho1_500_large

Just nu vill jag jättegärna åka. Eller bara försvinna, sjunka genom jorden. Resa runt hela världen. Se allt som finns där ute och slippe se det som finns här hemma.

Today's freakin' A-day!

Hade jag varit i USA idag hade jag hoppat av glädje och excitement. Men nu är jag i Sverige och får vänta ännu en dag innan jag vet vem A är. Jobbigt läge faktiskt... För er som inte har en aning om vad jag snackar om: Börja titta på Pretty Little Liars nu!

Annars har denna väldigt speciella dag endast innehållet ett tandläkarbesök och är nu på väg mot skolan för att skriva mitt tredje matte b prov. Solen skiner men det är tyvärr inte varmt för det!


För idag är det lördag

Tänkte sammanfatta min lördag med denna bilden. Några timmars matteplugg och några timmars uppsatsskrivande och mys med nya Twilightfilmen så klart! Grillat kött, bakpotatis och goda snacks till filmen slänger vi också in på ett osynligt hörn!


Vapiano

Så här såg kvällen ut igår. Underbart god mat på Vapiano och fina vänner och en fika på Esspresso House där emellan. Kvällen slutade med vänner hos Tobbe där det snackades och spelades frågesport och twister. En väldigt lyckad kväll helt enkelt!!


Ingen tid att spilla

Man märker verkligen när man inte har någon tid över = zero blogginlägg!

Idag är det i alla fall en dag över gränsen. Ångrar jag mig och bestämmer mig för att inte åka kostar det mig ändå 15000:-! So there's no turning back now, trots att det kommer väldigt många dagar då jag absolut inte vill åka. Men samtidigt kommer det dagar då jag inte kan vänta tills jag ska åka. Idag är en sådan dag.

Ska skynda mig nu och få gjort lite matte innan jag ska iväg igen och gå ut och äta med tjejerna från klassen. (Det kommer fler inlägg när jag har tid över).

Tur att den sötaste killen i BB är med varje år!


One thing

Helt fantastiskt väder idag! Satt någon timme i solen och lyssnade till One Direction och pluggade matte. Underbart. Slänger in några bilder på lite gott den senaste veckan, är lite av ett matvrak.

 

 


Mello-kväll

Inte kul att vara såhär trött på en lördag. Orkar inte resa ett finger, vill bara sova, kul. Att se Melodifestivalen är dock ett måste, en dålig vana kan man väl säga. Får bli att se den hemma, och har laddat upp med massachips och popcorn. Rösten läggs på den enda vinnaren i denna tävlingen, Loreen.

Ha en mysig mello-kväll, hur ni än spenderar den!


Out of sight, out of mind

En mysig fredagsfika slog snabbt om till en riktigt dålig dag. Det var idag det verkligen nådde mig, att jag har lagt ner tre år på något helt meningslöst. Känner mig otillräcklig, ledsen och dum. Jag bara åka bort, slippa se dig. Out of sight, out of mind.

Tumblr_m04pebxmhv1qhkchgo1_500_large

This is not a drive by

Hade "sovmorgon" idag vilket innebär att jag steg upp runt halv nio. När jag var klar att gå till bussen fick jag ett sms att första lektionen var inställd. What to do? Skulle man gå och lägga sig igen? Nej, flitiga Rebecka satte sig vid datorn för att skriva sin geografihemtenta. Duktig flicka.

Fredagseftermiddag = fika. Sedan blir det mys hemma varvat med lite plugg. Rolig fredagskväll.


We are young


weheartit.com

Tut-tut

Oj, vad länge sedan jag skrev ser jag. Har inte hänt mycket på USA-fronten. Måste betala in nu senast den 20 mars för att bekräfta att jag vill åka, innan resten av processen kan börja. En massa papper att skriva under är det också som visar att jag håller mig till de regler som finns. Vissa regler är väldigt uppenbara, medan andra är lite mindre uppenbara...

Kan i alla fall dela med mig av min övningskörning som började idag. Körde bara en stund eftersom det blev mörkt rätt så snabbt. Kan däremot säga att jag var grym, haha! Första gången och jag körde redan i trafik. Rätt så stolt faktiskt, trots att det blev lite farligt i en och annan sväng.

Idag är det tisdag vilket innebär nytt avsnitt av Pretty Little Liars, Desperate Houswives OCH Big Brother. Lagom bra kväll tycker jag!

Vinst!

Från den ena matchen till den andra och ett stort smile och en pölse där emellan. En grymt härlig vinst mot serieledarna och nu står ett danskt lag på tur.

Ikväll blir det sommar med grillning och mys med mina grymma vänner!


Orange pants

Beger mig mot sista skoldagen denna vecka med ett leende på läpparna och en riktig sommarkänsla. Solen skiner och mina orangea vårbyxor är på. Efter skolan blir det som traditionellt fika och ikväll äts det på restaurang. Trevlig helg!


RSS 2.0