26e januari

Idag var en väldigt rolig dag i skolan, eller åtminstone min tredje lektion, Yearbook. Jobbar just nu på en sida i yearbooken där vi ska skriva om snapchat och instagram och lägga upp bilder på elever osv. Vilket betyder att jag såklart själv snapchattar på lektionen, haha. Förutom det så gjorde även jag och Hannah världens bästa prank på Odalyss!! Hannah snodde hennes mobil och ändrade namnet på min snapchat till Davids namn. Sen skickade jag snapchats till henne och hon trodde att David skickade dem. Haha det var så jäääääkla underhållande, jag och Hannah skrattade så att vi dog. Odalyss tyckte dock inte det var lika roligt, och skrattade inte ens efter att vi berättade att det inte var på riktigt. Men förhoppningsvis skrattar hon åt det idag!

På Forensics lektionen tog vi våra fingeravtryck, vilket var lite spännande. Tog reda på vilka sorts tryck jag har osv. Såklart blev dagens match också inställd på grund av regn, så det blev fysträning på parkeringen igen... Men som tur var blev även baseballmatchen flyttad till imorgon så jag kan gå på den, yay!!! Min första baseballmatch ever, så excited!


25e januari

Idag hände inget speciellt i skolan skulle jag tro. Hade mina lektioner som vanligt. I Forensics tittade vi och jämförde våra egna fingeravtryck vilket var lite roligt. Hade annars en bra dag!

Hade fotbollsträning efter skolan som vanligt, och det var väldigt "fnittrigt" efter att jag gjorde något jävligt roligt, och sjukt pinsamt! Vi tränade hörnor och jag stod vid den närmaste stolpen och när bollen kom mot mig rensade jag bort bollen, stenhårt rakt i vår tränares mage... Kunde inte hålla mig för skratt och som tur var kunde inte han det heller! Fick åtminstone honom att skratta, tror inte jag har sett honom le på hela tiden jag varit här!

Gick hem, pluggade lite ekonomi, åt middag och sedan var det läggdags. Imorgon är det dags för första bortamatchen!


24e februari

Idag startade jag dagen på bästa möjliga vis, nämligen genom att skypa med bästa Elena och Felicia, och Maria såklart! Så fort de växer och så fantastiskt underbara kusiner jag har. Längtar tills jag får krama om de båda två, Felicia för första gången!

När jag väl gick upp för att äta frukost informerade Faith mig om att vi skulle iväg och shoppa om en kvart om jag skulle med! Såklart ville jag med och shoppa så jag gjorde mig klar snabbt som fasen och hängde med henne och Jennifers familj och shoppade. Och tur var det för jag hittade min balklänning!!! Tänker inte visa bild för det är inget kul, men jag köpte den i alla fall. Yaaayy!

På kvällen gjorde jag klart semlorna så att Jennifer, Jordan och Faith fick smaka. De tyckte alla om dem! Jag är bäst på att baka, hehe. En superlyckad helg!


23e februari

Hade troligtvist en av de bästa dagarna någonsin idag!!! Började med en god natts sömn och god frukost och sedan var det skype dags med bästa vän! Åh vad hon är bäst. Sedan kom Julianne, Jordan och Robert över för att bli passade. Jag bakade semlor och lekte lite med barnen.
 
Runt halv sex pratade jag med Kyle och spontan som jag för en gång skull var så bestämde jag mig för att följa med honom och några av hans kompisar till en state championship basketmatch i Gainesville. Fyrtiofem minuter senare hämtade Kyle upp mig i hans bil, en dodge challenger (öhm ja, hans bil är jävligt awesome) och åkte hem till hans lägenhet och hämtade upp hans kompisar. Kom lite sent till matchen och såg bara de sista två perioderna. Det var en sjuuukt jämn match så det var sjukt livat och spännande! Efter matchen när Gainesville vann sprang alla ut på planen, inklusive oss fastän jag inte hade en aning om vem det var som spelade. När vi stod på planen kom någon man fram till Clint och skakade hand och pratade om baseball, och en kille smygfotade honom, haha. Vet inte om jag har berättat om Clint men han är i alla fall en sjukt bra baseballspelare som troligtvis kommer att spela i proffsligan till hösten.
 
Kyle och hans kompisar kände några från Gainesville så vi gick ut och åt med dem efteråt. Det var jag och nio baseball killar, kände mig ganska cool. Hade fest i bilen både dit och hem, spelade lite svensk rap och hade sjukt roligt. Älskar hur de kallar mig Sweden, bra smeknamn tycker jag! En sjukt lyckad kväll!!! 

22a februari

Idag var en bra dag i skolan, fick nuuudlar. Hihiii! Inte exakt samma märke som jag tänkte på men är säker på att de smakar likadant! Efter skolan skulle vi egentligen ha match, men eftersom det har regnat så mycket så ställdes den in för om vi hade spelat så hade vi förstört hela planen. Så vi hade en timmes fys på parkeringsplatsen istället... Med killarna! Vi hade alltså exakt samma fys som dem, men det kändes bra efteråt. Hade dock mycket hellre haft match!
 
På kvällen åkte vi hem och åt hos Kim och Jeff. När mina kompisar jobbar eller har andra planer har jag inget liv. Men att vara med "familjen" är inte så dumt det heller. Spenderade kvällen med att dansa till Harlem Shake och Thrift Shop och snapchattade med baseballbussen! Änsålänge har de vunnit båda sina matcher, hoppas verkligen att de vinner state i år igen så att min familj hinner komma hit innan matcherna är slut! Alla killar jag någonsin har pratat med spelar alla baseball så det är några flugor i en smäll för mamma när hon ska kolla läget, haha!

21a februari

Idag var ännu en bra dag. Fixade mig fin imorse med inbakad fläta, klarade mig helt okej utan systers hjälp faktiskt! Var tvungen att göra mig fin för vi hade foto att ta med fotbollen idag! Alla andra hade dock nersläppt hår, trodda alla skulle se "proffsiga" ut med uppsatt, eftersom man inte spelar med nersläppt precis, haha, men så var det inte. Äsch, förhoppningsvis blev fotona bra ändå! Vi hade träning efter vi tagit fotona och vår coach pratade inte med oss på hela träningen, utan var med killaget istället. Antar att han fortfarande är sur sedan igår! 
 
Har inte gjort så mycket annat spännande resten av dagen. Fick reda i min Forensics lektion idag att NUDLAR EXISTERAR HÄR!!!! Samma märke till och med, tror jag! Matt ska ta med sig nudlar hemifrån imorgon och ge till mig, jag typ dog när jag hörde dem beskriva nudlarna som jag har varit såååå sugen på i evigheter! Hoppas verkligen att det är de nudlarna jag tror det är. Tyvärr saknas mitt knäckebröd som jag alltid äter till, men men, bättre än ingenting alls. Tänk att de har funnits här hela tiden... Om Matt kommer ihåg att ta med dem imorgon så kommer det göra min dag!

20e februari

Idag var en rätt så händelserik dag, med skillnad från mina vanliga skoldagar. På fotbollsträningen fick vår tränare ett smått utbrott och skickade hem oss, haha!! En av våra spelare kan inte spela matchen på fredag för att hon har hjärnskakning, så när en annan tjej säger till honom att hon inte heller kan komma så bara pustade han, och sa "go home, just go home" och så började han gå mot sin bil. Vi bara stod helt chockade kvar och halvskrattade, vår assisterande tränare skrattade också. Det blev dock bara pinsamt för vår tränare för att han var tvungen att komma tillbaka sen för han hade träning med killarna, han var bara dramatisk ett tag. Påminnde om när man var liten och blev arg och stormade ut ur rummet, men man kom alltid tillbaka lika snabbt.
 
Efter "träningen" åkte vi och handlade mat sedan fick jag skynda mig och ta en dusch för Jordan och Julianne kom över. Vi gjorde mest läxor, deras läxor då, jag har knappt några! Åt god mat, pratade med Jordan om min dag och sedan var det läggdags!
 
Fick även tillbaka min ekonomiska uppsats idag förresten, jag fick 95, sjukt lycklig!!! Fattade knappt vad uppgiften handlade om, plus att jag skrev det på cirka 3 timmar innan den var tvungen att skickas in. Och inte att tala om min grammatik... som jag fick högsta betyg på, galet!! Stolt tjej är jag.
 
Tack så JÄTTEMYCKET mormor och Elena för ert fina alla hjärtans dag kort, jag är lite sen men bättre sent än aldrig. Det värmde, jag saknar er såå mycket!!! Är jättedålig på att skicka brev men jag ska bli bättre på det, hoppas du kommer över till mamma och pappa ibland och läser min blogg fortfarande. Massa kramar till dig mormor!!!

19e februari

Tillbaka till skolan idag, det var tungt att gå upp kan jag säga! Men skolan var uthärdlig, inte så farligt, fick ju träffa alla härliga människor igen! Älskar min yearbook lektion, längar till den varje dag. Idag hade vi otroligt kul med att snapchatta. Sverige är lite sega, men jag vet i alla fall att några av mina kompisar har det. Om du inte har det, ladda ner snapchat nu! Gör vardagen såååå jävla mycket roligare! 
 
Hade match efter skolan, vi vann med 6-1 så det var betydligt bättre än förra matchen. Gjorde en helt okej match, men fy fasiken vad kallt det är om kvällarna än så länge! Killarna hade sin första baseballmatch idag också, jag har fotbollsmatch nästan exakt samma dagar som baseballen så kommer knappt kunna gå på några matcher nu i början vilket suger eftersom jag känner nästan alla i baseballaget! Men det är en massa matcher kvar så får gå på dem när det blir lite varmare!
 
Är väldigt sen med denna musiken men jag är 110% säker på att ingen av er har hört dessa låtarna förut, så nu får ni höra lite musik som vi lyssnar på här. Kan säga att jag hatade den första låten i början men nu tycker jag om den, haha. Vad har det blivit av mig? Alla här tycker dessutom att Luke Bryan är döööösnygg. Haha, där kan jag dock inte hålla med!
 
This is Merica y'all...

18e februari

Idag vaknade jag upp på madrassen i McKenzies källare, haha. Brooke var tvungen att åka till frisören och McKenzie hade redan vaknat så jag gick upp och hittade henne i köket där hon gjorde sin läxa. Hon hade skjutit upp allting till sista dagen såklart. Åt frukost och hjälpte henne färglägga sitt projekt, sen körde hon mig till min fotbollsträning. Efter träningen har jag bara tagit det lugnt, städat mitt rum, bloggat och syndat lite. Sist jag skypade med mina föräldrar så hade de klagomål på hur lite jag shoppat... så nu skärpte jag mig! Hittade en superbra skosajt och eftersom jag lämnade alla mina klackar hemma så passade jag på att shoppa lite klackar. Hur jag ska få hem alla skorna har jag inte riktigt tänkt på. Men det ordnar väl sig... hoppas jag! Två skor för 30 dollar är fan inte dåligt, så jag kunde inte hjälpa det. Fick dock betala frakt men det var ändå värt det. Yay, längtar tills de kommer!!!
 

17e februari

Idag hade jag en heldag med McKenzie och Brooke, superroligt!! Först åkte vi till Atlanta med Jonah och en kille som heter Cade. Vi shoppade på ett "hippie" ställe typ. En plats i Atlanta som heter Five Little Points med massa småbutiker, coola kläder men väldigt udda. Vi var inte riktigt där för att shoppa utan mer för att titta runt och upptäcka staden. Sen åkte vi till Atlantic Station som är ett annat ställe i Atlanta, där bland annat IKEA ligger. Det var mer vårt typ av ställe. Sjukt fint med fontäner, gågata och parker. Åt på ett jättetrevligt ställe som hade asiatisk mat, shoppade lite inne på H&M och sedan hängde vi ett tag på IKEA:s parkering. Medan jag, McKenzie och Brooke hade fest i bilen med hög musik och rutorna nerrullade så lekte Jonah och Cade med vagnarna, haha. Tillslut kom en security bil förbi och sa till dem och vi rullade upp rutorna snabbt som fan och stängde av musiken och dooog av skratt, haha. Vi kom fram till att man har som roligast när man gör saker man inte får... 
 
Senare på kvällen åkte vi till ett jättemysigt café och avnjöt lite tårta. Sedan åkte vi hemåt igen och sen var det slumber party med Brooke hemma hos McKenzie! Sjukt lyckad dag, jag älskar Atlanta!!! 
 

16e februari

Idag åkte jag, Faith och Kim till IKEA. Kim behövde lite möbler till sitt nya hus, Faith behövde mer lingonsylt och jag behövde bara känna mig lite hemma. Hittade pepparkakor så det köpte jag också, bättre sent än aldrig! Hittade även en receptbok "Fika" med 30 svenska fikrecept på engelska, så jag köpte den till mig men lämnar den här när jag åker hem så att Faith och Bill kan fortsätta baka. Ska försöka hinna med att baka semlor denna veckan, vet att jag är lite sent ute. Men som sagt bättre sent än aldrig!
 
Senare på kvällen åkte jag med Mallory till Olive Garden för att njuta av deras gooooda bröd och sallad. Och maten såklart, men brödet är alltid bäst! Vi hann även med att shoppa lite efteråt och sedan åkte jag hemåt. En väldigt lyckad dag. Skulle egentligen åka inom en balklänning affär, men de hann stänga innan jag och Mallory hann dit så det får bli en annan dag. Har hittat en skitsnygg klänning som är rätt så dyr, och de hade 20% rabatt hela denna helgen... Men men. Får hoppas på att de har mer rabatter snart!
 

15e februari

Idag vaknade jag och hade sjukt ont i min fot, fotbollsskor är sjukt osköna och speciellt om man har på sig dem en hel kväll. Resulterade i en sjukt dålig träning, plus att det var supervarmt ute och fy fan för att träna i värme. Tänk att det kommer bli ännu varmare snart... usch. Att vi dessutom förlorade igår gjorde inte träningen bättre, fick springa mer än vanligt med andra ord. 
 
På kvällen skulle jag egentligen på dejt. Men mina planer blir aldrig som jag bestämt så så blev det inte. Han hade basketmatch som tog längre än vad han trodde. Blev ärligt talat inte så besviken, ville egentligen inte gå ut med honom, haha. Men jag hade gärna hittat på något istället för att sitta hemma. Vågade knappt ens berätta för Faith att jag skulle gå ut för hon känner killen jättebra, och har typ värsta hatkärleken till honom. Så jag sa till Julianne att säga "Taylor Boss asked Rebecka out" när vi var ute och åt igår, haha. Vilken mes jag är! 
 
Det var min fredag. Fotbollen tar upp alldeles för mycket tid, haha. Behöver verkligen motionen och jag har jättetrevliga lagkamrater men det ska bli skönt när det är över också, haha!

14e februari

HAPPY VALENTINES DAY!
 
Kändes inte riktigt som alla hjärtans dag dock, men det är lugnt. Är inte alla hjärtans dag största fan ändå! Fick sätta klockan och gå upp relativt tidigt för att träna. Var en ganska så lugn träning eftersom vi hade match på kvällen, men fick stanna kvar tjugo minuter efter träningen för att springa. Så går det tydligen när man missar träningar...
 
Matchen på kvällen ska vi inte prata om. Laget vi mötte var superbra och min insats var inte speciellt bra, egentligen så var ingen speciellt bra. Så det slutade med storförlust! Kan i alla fall trösta mig själv med att jag assisterade till vårt enda mål, yay.
 
Faith, Jennifer, Jordan och Julianne kom och tittade så efteråt så gick vi ut och åt. Vi tänkte inte på att det var alla hjärtans dag men det var faktiskt inte så svårt att få bord som vi trodde! Vi åt på chili's och sedan åkte vi hem igen. Hann skypa med mina bästa föräldrar en stund där emellan, de är bäääst! ♥
 
Min alla hjärtans dag present av alla här fick jag i tisdagskväll! Söt familj jag har!
 
Mitt och Jordans internskämt! Davids efternamn är Mayo. Så roligt har vi det, haha! 
 

13e februari

Idag satt jag mest i bilen hela dagen. Att lyssna på musik och bara stirra ut genom bilfönstret är ganska härligt faktiskt. Tar igen för alla mysiga bussturer till skolan jag missat, haha. Vi stannade och åt så klart, älskar att vi går ut och äter så mycket, haha. Jag lever för maten här, jäkla tur att jag har fotbollen nu, annars hade jag blivit ännu tjockare...
 
Det var pretty much min dag. Skönt att sova i min "egna" säng igen! 

12e februari

Idag gick vi upp tidigt och gjorde oss i ordning för att sedan åka iväg för att go snowtubing. Denna gången åkte vi allihopa och det var superroligt! Kände mig som ett litet barn ett tag. Har tyvärr inga bilder dock, men Jennifer tog några så kan lägga upp om jag kommer ihåg när hon skickar dem till mig. 
 
På kvällen tog jag, papporna och barnen en promenad till ett vattentorn för att se utsikten. Var väldigt fint faktiskt! Senare tittade jag och mammorna på Mamma Mia som jag gav dem i julklapp medan papporna och barnen löjlade sig i källaren. De tyckte att Mamma Mia var hur bra som helst, och jag tyckte den var minst lika bra trots att det säkert var 10e gången jag såg den, men den är ju såå bra! Det snöade även ikväll, så vi fick vår snö ändå!
 
 
 

11e februari

Idag stannade vi bara hemma och tog det lugnt. Spelade lite spel och på kvällen gjorde vi upp en brasa utomhus. På kvällen blev det lite mer jacuzzi badande. Fast lata som jag och Jordan är så släckte vi alla lampor, stängde av bubblorna, satte på mysmusik och bara satt i jacuzzin i mörkret och slappnade av, riktigt skönt! När alla gått och lagt sig gick vi upp och poppade popcorn och såg film!
 
En sådär bra bild på vår stuga
 
Meet "the signed duck". Det började med att vi satte honom på salladskålen, sedan dök han upp på alla möjliga ställen! Trevlig filur.
 
The signed duck and the moose
 

10e februari

Idag gjorde vi oss i ordning lagom tidigt för att köra iväg och åka skidor/skidskor/pulka. Vi hittade inte riktigt något bra ställe så tog ett tag tills vi hittade en plats där alla blev nöjda. Skidor var riktigt dyrt och varken jag eller Jordan är speciellt bra på det så vi åkte skridskor istället och småttingarna + papporna åkte snowtubing. Snowtubing är som pulka fast man åker på stora gummihjul! På kvällen lagade vi god mat och sedan myste vi med film och spelade biljard!
 
Glömde förresten berätta att jag såg mitt allra första frieri någonsin. En kille friade till sin flickvän på isrinken. Så gulligt, hihi.
 
 

9e februari

Idag har jag spenderat mestadels av min tid i bilen på väg till Boone, North Carolina. Det är en cirka fem timmar lång bilresa och jag spenderade mestadels av tiden med att sova och lyssna på musik och vi tittade även på en film. Stannade och åt på vägen också, på vårt stammisställe Cracker Barrell. Inte mitt favoritställe om jag ska vara ärlig, men salladen är som tur väldigt god! 
 
Stugan här är jättefin och jättemysig men här är tyvärr ingen snö. Jazucci är här däremot så där har jag och Jordan suttit typ hela kvällen. Spelade lite biljard också och nu sitter vi och kollar skräckfilm. Imorgon ska vi förhoppningsvis åka pulka eller något på något ställe där de blåser snö!
 

8e februari

Idag har varit ännu en rätt så tråkig dag. Var tvungen att sätta klockan för att gå upp och ha fotbollsträning klockan 10. Det skulle regna så vi tränade inomhus. Åkte sedan hem igen efter träningen och sedan har jag spenderat min dag med att packa, hjälpa Faith med att få saker redo för imorgon, tvättat och tagit en runda på Walmart. Avslutade med mat från Zaxby's som Kim köpte med sig till oss och jag agerade även "manikyrare" till Kylie och Faith. 
 
Har nästan packat klart nu och är supertaggad för några avslappnade dagar i en mysig stuga i bergen med alla familjer. Vi har laddat upp med massa mat, sällskapsspel och wii. Har även tagit med mig bikinin för jazuccin och en bok ifall jag får tid över. Termobyxor är också nerpackade. Vi ska inte åka skidor med förhoppningsvik åka "pulka" eller vad de kallar det här. Är inte pulkor man åker på utan stora plasthjul typ. Har inte riktigt fattat, men det lär jag väl göra snart. Det ska i alla fall bli jätteroligt och imorgon åker jag tillsammans med Jordan, Jennifer och John så att vi kan vara osociala med vår musik och mobiler tillsammans! 
 
Faith skickade några bilder idag som hon tog från fotbollsmiddagen så lägger upp en bild nu. Alla är inte med på bilden, men här är i alla fall delar av mitt lag, plus min tränare. Måste säga att min tränare påminner så mycket om min pappa. Inte bara kroppsbyggnaden (inget illa menat pappa, haha) men även hur han coachar och "skäller" på en, haha. Vilket är en bra sak, för jag förstår honom eftersom jag förstod min pappa, så jag kan inte riktigt bli irriterad på honom, vilket alla andra i mitt lag blir!
 

7e februari

Nu har jag lov igen. Fram tills tisdag näst nästa vecka har jag ingen skola och inga läxor, superskönt. Det är egentligen inget lov, utan bara dagar vi är lediga på grund av att vi inte har haft någon snö. Om det snöar här en dag så ställs alla skolor in, så för att slippa lägga på extra dagar i slutet på terminen har de satt ut dagar att ta ifrån ifall det skulle snöa. Så eftersom det inte har snöat, så är vi lediga nu. Väldigt dumt egentligen, men eftersom alla måste köra eller ta skolbuss till skolan och man behöver knappt vara en bra förare för att få körkort här så är det väl rätt förståligt att de ställer in. Och jag klagar inte på att vara ledig inte!
 
Har dock bara latat mig idag, men det behövdes. Det har dessutom regnat hela dagen så behöver inte riktigt få dåligt samvete. Sov cirka 12 timmar, skypade, gick upp och åt frukost och gick sedan tillbaka till sängen igen. Har tittat på jag vet inte hur många How I met your mother avsnitt, pratat i telefon med Louise och ätit middag. Avslutade kvällen med Grey's Anatomy och nu går jag tillbaka till min gosiga säng igen. Imorgon måste jag gå upp rätt så tidigt för har fotbollsträning imorgon bitti! Godnatt.

Miss LHS Entertainment

 
Här kommer äntligen videon från Miss LHS paus underhållning. Tyvärr så är bakgrundsmusiken sjukt låg så det blev nog inte riktigt som de hoppades. Men det var underhållande ändå! Tycker jag i alla fall, kanske inte ni tycker eftersom ni inte känner dem. Men ändå, här kommer den!
 

6e februari

Idag var det min första gameday! Hade på mig vår tröja vi fick igår i skolan för att visa att det var gameday och var faktiskt rätt så taggad. Av någon anledning var jag inte alls nervös, vilket var bra! Hade vikarie första och andra lektionen vilket innebar film = sömn. Behövde det för att orka med resten av dagen. Eftersom vi klarade vår deadline i yearbook hade vi pizza där till lunch och även min sista lektion var väldigt chill eftersom vi bara tittade och bedömde andras projekt. Efter skolan stannade vi kvar en stund sedan åkte jag och Faith till Zaxby's och åt en sallad. Fick stressa som fasiken och byta om på toaletten på Zaxby's men jag hann till samlingen i tid. 
 
Har som sagt inte spelat fotboll på evigheter, har knappt aldrig spelat utespelare för den delen och aldrig på elvamannaplan. Kommer dessutom inte ihåg hur man har uppvärmning i fotboll heller, men jag lärde mig efterhand. Fick starta matchen och spelade sedan 70 minuter av 80. Jag spelade mest yttermittfältare och ytterback men fick spela anfallare i några minuter också. Är sjukt nöjd med min insats, och det var min tränare också. Jag nickade till och med några gånger och hade tre skott på mål. De ropade till och med mitt namn i högtalarna en gång, hihi. Vi vann med 6-1 vilket var superkul! Och nej jag gjorde inga mål, men till mitt försvar så var det en tjej som stod för 5 av målen så var inte så konstigt ändå. 
 
Efter matchen fick jag en Subway macka så jag gick och satte mig en stund med Hannah och Odalyss som var jäääättesnälla och kom och tittade på mig!! Blev rätt så kallt rätt så fort dock så åkte hem och tog en varm dusch efter första halvlek av killarnas match. Spenderade resten av kvällen i min varma säng med en kopp koffeinfritt kaffe. Kunde till slut inte hålla ögonen öppna längre så somnade runt elva. 
 
Glömde förresten berätta att man sjunger nationalsången innan varje match. Även bara en träningsmatch. Amerika... här blir man inte kallad rasist bara för att man tycker om sitt eget land inte! Kan inte nationalsången dock, men får väl lära mig den. Annars får jag väl börja sjunga den svenska nationalsången!
 

5e januari

Hade ingen lust att gå till skolan idag, kunde inte riktigt komma på en anledning att gå upp och ville gärna undvika några personer. Men upp gick jag och till skolan kom jag. Var inte så farligt som jag trodde, och allting har ordnat sig nu. Kanske inte till bästa möjliga sätt, men det är okej. Jag kan inte få allt. Hade en tornado övning på fjärde lektionen, vilket var rätt så löjlig. Vi satte oss alla mot väggen i typ fem minuter, sen kunde vi gå upp igen, haha. Är inte så van vid tornados men känns inte riktigt som det skulle hjälpa och det var en tornado. Men vad vet jag. Vi visade även upp våra projekt idag på forensics lektionen, lägger in en bild på vår "crime scene", haha.
 
På fotbollsträningen idag fick vi våra övriga kläder, en hoodie, långärmad tröja, en t-shirt och en gympa påse. Är supertaggad för matchen imorgon fastän jag knappt vet några fotbollsregler och har aldrig spelat elvamanna förut, men det ska nog gå bra! Vi tränade hörnor och frispark idag, så kan åtminstone det. Typ.
 
Ville egentligen gå på basketmatchen ikväll, men inga av mina kompisar skulle dit så hade ingen skjuts dit. Börjar bli lite trött på att man inte kan ta sig någonstans här i detta land. Saknar min trogna vän skånetrafiken otroligt mycket. Förlåt att jag har underskattat dig totalt! Förhoppningsvis blir det fler basketmatcher för är ganska säker på att vi gick vidare till slutspel! 
 
Önska mig lycka till på matchen imorgon!!!
 
Vad vi gör i yearbook... hahah!
 
Sjukt fin om jag får säga det själv. Not.
 

4e februari

Idag började min dag bra, men slutade en aning värre. Hade skola som vanligt, men måndagar är aldrig roliga, vill bara hem och sova! I slutet på tredje lektionen gick brandlarmet. Det var ingen övning så blev sjukt chockad, och bara: we're all gonna diiiiiie. Men det gjorde vi inte, det var bara något fel på hissen. Fick dock stå ute i kylan och vänta på att brandkåren skulle komma och säkra byggnaden. Men det var bättre än att ha lektion i alla fall!
 
Efter skolan var det fotbollsträning som vanligt, vi hade dock träningsmatch mot JV boys, vilket är killarnas B-lag kan man väl säga. Det gick rätt så bra, vi förlorade bara med 2-1, och fick reda på att jag kommer att spela i startelvan på onsdag!!
 
Min kväll var dock inte så bra, fick reda på något som gjorde mig riktigt ledsen, och även om det bara var en "liten" sak så blir det som sagt mycket större här. Börjar man gråta för en liten sak, kan man inte sluta gråta när man tänker på att man inte har sin familj och sina vänner att krama. 
 

3e februari

Idag har varit en rätt så dålig dag, som slutade helt okej. Skulle egentligen se Super Bowl med ett gäng kompisar, men så blev det inte. Och förstod till en början inte varför så surade mest hela dagen. Men saker och ting blev bättre efter ett snack med mammsen, vilket alltid hjälper. Kvällen blev rätt så bra ändå, såg Super Bowl med alla pajasar i denna familj, åt god "fotbollsmat" och hade det trevligt. Var tidigare idag och handlade mat till nästa vecka när vi ska åka till North Carolina och vi åt även på en mexikansk restaurang.
 
Skulle visa er videon från paus underhållningen igår men laddade upp fel video och det tar evigheter... Förhoppningsvis imorgon för den är för bra för att inte visa! Puss och godnatt.
 
 

2a februari

Idag sov jag supergott. Avslutade min kväll på ett bra sätt. Vaknade 5:50, tittade på klockan och satte mig upp i sängen och blev sjukt rädd för trodde att jag hade försovit mig. Sen kom jag på att det var lördag och somnade om igen. Gick upp runt 1 och åt en god frukost och tog det sedan lugnt hela eftermiddagen, skypade lite med mina fastrar och städade mitt rum.
 
Klockan 7 åkte jag till skolan för att se Miss LHS Pageant. McKenzie, Hannah och Odalyss var med så var såklart tvungen att åka och titta! Till skillnad från Mr. LHS så var det väldigt mer allvarligt, eller vad man säger. I morse hade alla tävlande en intervju, så tävlingen var inte bara baserad på utseende, men alla vinnarna var supersnygga så det är nog rätt så utseendefixerat också. McKenzie vann Miss Junior och Chelsea vann Miss LHS (senior). När man vinner eller blir placerad (5e till 1a plats) så får man prispengar. Jag tror Chelsea vann 750 dollar! Det var i alla fall superroligt och mellanakten ska vi inte klaga på... ska försöka lägga upp en video!
 
Efter the pageant var över så tog jag en massa bilder och sedan åkte jag med McKenzie, Jonah, Brooke och några andra plus deras föräldrar till Ihop och åt. McKenzie beställde Swedish crepes, vilket var svenska pannkakor. Tunna pannkakor här kallas för crepes. Fast istället för jordgubbssylt serverades dem med lingonsylt... Vilket inte var lika gott! Hade en supertrevlig kväll, och nu myser jag med min filt och känner inte riktigt för att avsluta min sms-konversation så kommer nog ligga här en stund till. Imorgon taggar vi Super Bowl!!
 
Såg precis Melodifestivalen på Svt Play förresten... pinsamt. Inga låtar kan slå Loreen så är inte ens lönt att försöka. Helt okej insats av Danny och Gina!
 

1a februari

Galet att det redan är februari. Känns som jag måste starta alla blogginlägg i en ny månad med att säga det. Men jag ljuger inte, det går galet fort! Hade en väldigt bra skoldag idag. Eftersom vi hade prov igår och i onsdags så gjorde vi knappt någonting på lektionerna. På forensics lektionen var vi i datorsalen och jobbade på våra projekt som nu börjar bli klara. Vi har gjort en "crime scene" i 3D, en skolåda med andra ord. Fick bryta armarna och benen på en barbie docka, haha, kändes väldigt bra! Vi är även tvugna att göra en file till vårt case, med de dödas namn och information, om de misstänkta och deras alibi och en historia om hur brottet gick till. Sen ska vi visa upp dem i klassrummet typ och så ska alla få försöka lista ut vem mördaren är. Lite roligt faktiskt!
 
Efter skolan hade jag fotbollsträning, såklart, och det gick betydligt bättre idag!! Satte ett sjuuuukt skott rakt i krysset, killarna som hade träning efter såg det som tur var och bara: woooooaaahhh. Haha, fattar inte ens det själv men kan typ spela ögonblicket om och om igen i mitt huvud. Kan säga att det var mest tur, men såklart lite skicklighet också! Efter träningen sa till och med coach till mig: excellent work today Rebecka. Inför alla andra, hihi! Och sen kom han fram och la armen runt mig och frågade vilket position jag vill spela. Hihihi, yay me!
 
Gjorde inte riktigt något ikväll, skulle egentligen gå på basketmatchen men Hannah fick för sig att inte gå och jag visste inte om jag ville gå dit utan att "känna" någon, plus att jag var supertrött så jag stannade hemma och tog det lugnt. När jag väl gick och la mig somnade jag direkt! Tror till och med att jag somnade till mellan två sms, haha. Sov 13 timmar i sträck, rätt så skönt faktiskt!

31a januari

Idag hade jag ännu en skoldag. Veckan har gått sjukt fort dock, vilket är superskönt. Hade två prov idag. Mitt prov i ekonomi var rätt så svårt, och det var mitt forensics prov också, men där fick vi lov att fuska, haha! Så sjukt cp, men sant. Man får ett notecard som man får skriva ner allting som man behöver till provet, som man får plats med med andra ord. Skrev ner typ alla mina anteckningar och skrev sååå litet, haha. Tror att det provet gick bra med andra ord!
 
Efter skolan hade jag fotbollsträning som vanligt, och det var superkallt idag! Alla var dessutom väldigt ofokuserade, inklusive mig själv och jag fick spela med tre tjejer som knappt kan passa en boll så det var en väldigt tråkig fotbollsträning. Faith hade en begravning att gå på, tillsammas med nästan alla andra lärare. En lärare som hade cancer gick nämligen bort i helgen. Så jag spenderade kvällen hemma med Bill och han lagade mat. Han hade bland annat lagat bönor... åt lite men berättade att jag inte tyckte om det. När Faith kommer hem och Bill berättar vad han lagat så skrattar Faith direkt och säger: det tycker inte Rebecka om! Haha!
 
 

30e januari

Att jag inte har bloggat på ett tag är inte på grund av att jag har blåst bort, vilket hade kunnat vara sant. Idag var Georgia nämligen under tornado watch. Direkt efter skolan var alla tvugna att lämna byggnaden, alla efterskolaktiviteter var inställda, även fotbollen då alltså. Vi skulle dessutom egentligen åka till Fern Bank och titta till balen, men så blev det inte heller. Det blåste sjukt mycket när jag kom hem, så när jag satte på tv:n för att se Ellen så var det enda jag såg vädernyheter... På varje lokal kanal visade de tornado watch typ. Lite skrämmande när Faith sa åt mig att komma ner i källaren om vädret blev värre, men det behövde jag aldrig göra. Det kom dock några tornadovirvlar någonstans och tror att en person omkom, men mycket värre blev det aldrig.
 
Annars var skoldagen precis som vanligt, hade ett test i Government som var svårare än jag trodde, men det var helt okej. Efter skolan gjorde jag som sagt inte så mycket, pluggade till mina två test imorgon. Åt lite god mat sen gick jag och la mig. Fick i alla fall vara med om min första tornado varning!
 
Fishiiiiies

RSS 2.0