12 september

Mitt matteprov idag gick bra. Fick 11/14, sjukt stolt faktiskt! Faith var också stolt. Tyvärr så är bara 11/14 G här i detta dumma system, men jag är nöjd ändå. Min lärare också, fastän hon liknar Sid, haha. Kan inte sluta tänka på det efter Mallory berättade det för mig, jättejobbigt!! Idag hade vi picture day, alltså foton för yearbooken. Inte skolkatalog som i Sverige, utan endast för yearbook och om man vill köpa själv, vilket gjorde att man bara gick in enskilt, tog en bild, och gick ut. Snabbt och smidigt. Köpte några bilder för att Faith ville ha, haha, men vill såklart ha några själv också. 
 
Efter skolan idag blev jag klar med mina läxor rätt snabbt så sprang och bytte om till träningskläder och körde en halvtimme framför Just Dance på Wii, sprang upp och ner för trapporna ett tag och körde arm, mage och benstyrka. Jag är sååå duktig. Kommer nog dröja till nästa gång dock, haha. Ska köpa ett par löpardojor på lördag men än så länge är det för varmt att springa ute.
 
Såg en skylt idag på skolan att det är cheerleading try outs för basketen nästa vecka. Vill sååå gärna vara med men kommer ju ALDRIG klara en try out, kan inte ens göra en kullerbytta eller ett enda danssteg. Hade varit bättre om man bara stått vid sidan om och klappat lite då och då. Som i One Tree Hill. Typiskt.
 
Tror inte jag har mycket mer roligt att säga idag. Ska sova och få ÅTTA timmars sömn nu, skönt!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0